2016 Aralık Anneleri

İkinci gebeliği olup birincisinde gebelik kolestazı sorunu yaşayan var mı arkadaşlar. Benim ilkinde 31. Haftada kaşıntılarım başlamıştı. Şimdi de tekrarlar diye korkuyorum. Psikolojik midir nedir ara ara kaşınıyorum.

Banyo ürünleri sampuan falan hangi marka alacaksiniz kızlar? ?

Ben Burt's Bee diye bir markanın şampuanı ve bebe yağını aldım. Toksik madde içermeyen bir markaymış bu benim araştırmalarıma göre. Ama mağazalarda filan bulamadım internetten aldım

Bi adı varmıydı bilmiyordum ama ben gebeliğimin son dönemlerinde çok kaşınmıştım 3 gun kaşındım doktora gittihimde srzeryana almıştı hemen şimdilik bişi yok olmaz inşallah...

kizlar merhabaa,
bu indirimi sakin kacirmayin casual in en guzel arabasi inceleyin puseti super ve cok hafif bu fiyata cok zor bi arastirin derimm
sevgilerr..

Arkadaşlar göğüs pompası almak isteyenler lansinoh 2 si 1 arada babymall de çok indirimli ben bugün aldım biberon ve göğüs pedi hediyesi var bir de...

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 68
Canım benimde bebişin kilosuna fazla dedi doktor.
1750 gr 40,6 cm çıktı.
Tokluk kan şekeri için tekrar kan istedi.
Bu haftalarda bu kilo fazla bebek için dedi.
Gözümü korkuttu açıkcası.
Dün bende kontrole gittim oğlum 1630 gr 41 cm cikti.doktor tombis bebek dedi .şeker yuklemesi nasıl çıkmıştı dedi. Yüksek değildi diyince çok üzerinde durmadı.

Ultrason ölçümleri çok doğru olmuyor kuzenim ve görümcemin bebek iri olacak dediler hep bebekler doğduğunda 3 kilo bile yoktu.

Bsna da yüzügü cikar birdenbire şisersin anlamazsin dediler ama hala deniyorum oluyo.
Kızıma hamileyken hiç yüzüğü çıkarmam gerek kalmamıştı şişme olmamisti. Şimdi de Henüz yık inşallah olmaz. Arada hafif oluyor çok ayakta kalınca ayağım falan şişiyor o da normal bi durum olsa gerek

Ayaklarim benim de cok sisiyo. Illa uzatmam gerekiyo. Ama ellerde sorun yok simdilik. Insallah olmaz da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…