2016 Aralık Anneleri

Benimde ayak bileklerim sisiyor ama yorgunluktan ve ayakta durmaktan

Selam kizlar, bir kac gündür giremedim. Ama gecmisi okudum. Bu karinda sertlesme olayi kasilma degil mi yani? Bebek mi o? Karnim tas gibi oluyor, bir taraf cikinti oluyor, 20 sn sonra falan geciyor. Ben kasilma saniyordum.

Bir de bu aksam karnimin sag üst kisminda kaburganin hemen altinda bir nokta inanilmaz acidi. Sanki bicak saplanir gibi bir aci... Sadece bir noktada ama. 5 dk falan kipirdayamadim. Ne oldugunu da anlayamadim. Böyle bir sey yasayan var mi? Esim az daha acile götürecekti.

Alt acna minderi cok kullanisli muşamba olursa.ben kullabmustim

Sen hangi markadan almistin canim?

Ben Burt's Bee diye bir markanın şampuanı ve bebe yağını aldım. Toksik madde içermeyen bir markaymış bu benim araştırmalarıma göre. Ama mağazalarda filan bulamadım internetten aldım

Burt`s Bees baya iyi evet

Bebisime uyku tulumu aldim kizlar :) uyku seti almayacagim.

Ayy bayildim nerden aldin bunu canim. Güle güle güzel günlerde kullansin bebisin. Bi de o kasılmaysa ben de onu sürekli yasiyorum. Eskiden bütün karnim sertlesiyodu ama simdi o kadar degil. Yada ben alistim bilemedim. Kemikteki agri bebegin tekmesi olabilir. Benim de ilk öyle basladi. Simdi bildigin tekme atiyo ayni yere. Nefesimi kesiyo resmen. Kalkip yürüyünce asagi iniyo bebis biraz rahatliyorum

Kızlar dün dogum hemsiresi bi arkadas geldi. Pofuduk ipten ördügüm bi patigi görünce bunu hastane cikisinin icine koy mutlaka dedi. Dogumdan sonra bebeklerin ayaklari üşümesin diye pamuk koyuyolarmıs. En cok ayaklari üsüyo dedi. Sizinle de paylasmak istedim. Yoksa ben corap bile koymayacaktim

Günaydın kızlar. .erken kalkmak alışkanlık oldu hafta sonu uyuyayim dedim ama nafile.. gece yine bacagim kasildi çok fena

Arkadaşlar göğüs pompası almak isteyenler lansinoh 2 si 1 arada babymall de çok indirimli ben bugün aldım biberon ve göğüs pedi hediyesi var bir de...
Ay bu süpermiş e bebekte sadece tekli pompa 180 tl de internetten mi sipariş verdin sende ? Mağazası varmk bilmiyorum.Bi sorun olurmu elektirkli ürün ya

Günaydın tatlı anneler. 32. Haftaya da başladık. Rabbime sonsuz şükürler olsun . Haftaya ctesi kontrol var ve iş göremez raporu almak istiyorum . Evde sıkılır mıyım sizce kararsızım .

Annisler ben boy boy 6 ay a kadar aldım kıyafet ama yetermimidir acaba bilemiyorum bi türlü büyük aldım genelde 3 aylik 6 aylık hep
Cnm bence yeterli stok yapma çünkü hangi ay ne kadar kilo alacağını bilemeyiz. en iyisi doğduktan sonra almak bir çok şeyi. Ben de ilk Bebek diye stok yaptım resmen ama çarşı hemen dibimizde dışarı çıkıp alırız gerekirse hem hava da almış oluruz

Arkadaslar gunaydin simdi doktordan ciktik 29 hafta uc gunlukmus kilosu 1400 sizce cokmu
bence gayet iyi canım.ben de haftaya cuma gideceğim oğluşumu görmeye. Dr. iki hafta önde gidiyor bebek doğumun erken olabilir dedi.ben son üç haftaya kadar çalışacağım ama şimdi neye göre rapor alacağım bilmiyorum.sat a göre alsam çocuk erken olacaksa son haftaya kadar çalışmış olacağım. ne yapsam bilmiyorum

Sürünüyorum adlı şarkı bugün bana gelsin:):)
Parol kaç tane içiyorsunuz kızlar hastalanınca bi tane gece içtim ama gene her yerim agrıyo 1 saat anca kurtarıyo ilaç

Normalde fiyatı 299 TL zaten gerçekten indirime denk geldim...Ben mağazadan aldım Ankara çukurambardaki ama internette de var...garantisi var sorun olacağını sanmıyorum...
Ay bu süpermiş e bebekte sadece tekli pompa 180 tl de internetten mi sipariş verdin sende ? Mağazası varmk bilmiyorum.Bi sorun olurmu elektirkli ürün ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…