Kızıma hamileyken hiç yüzüğü çıkarmam gerek kalmamıştı şişme olmamisti. Şimdi de Henüz yık inşallah olmaz. Arada hafif oluyor çok ayakta kalınca ayağım falan şişiyor o da normal bi durum olsa gerek
Alt acna minderi cok kullanisli muşamba olursa.ben kullabmustim
Ben Burt's Bee diye bir markanın şampuanı ve bebe yağını aldım. Toksik madde içermeyen bir markaymış bu benim araştırmalarıma göre. Ama mağazalarda filan bulamadım internetten aldım
Bebisime uyku tulumu aldim kizlar :) uyku seti almayacagim.
Ben sebamed kullanıyorum. Pişik kremi olarak da penaten alıyor veya getirtiyorum Almanya'dan. Bulamazsam sudokrem kullanıyorum.Banyo ürünleri sampuan falan hangi marka alacaksiniz kızlar? ?
Ay bu süpermiş e bebekte sadece tekli pompa 180 tl de internetten mi sipariş verdin sende ? Mağazası varmk bilmiyorum.Bi sorun olurmu elektirkli ürün yaArkadaşlar göğüs pompası almak isteyenler lansinoh 2 si 1 arada babymall de çok indirimli ben bugün aldım biberon ve göğüs pedi hediyesi var bir de...
Kızkardeşim keçeden anahtarlık, magnetli resim çerçevesi ve şeker hamuruyla şekilli kurabiye yapıyor sağolsun.Kızlar süs malzemeleri neler alacaksiniz
Cnm bence yeterli stok yapma çünkü hangi ay ne kadar kilo alacağını bilemeyiz. en iyisi doğduktan sonra almak bir çok şeyi. Ben de ilk Bebek diye stok yaptım resmen ama çarşı hemen dibimizde dışarı çıkıp alırız gerekirse hem hava da almış oluruzAnnisler ben boy boy 6 ay a kadar aldım kıyafet ama yetermimidir acaba bilemiyorum bi türlü büyük aldım genelde 3 aylik 6 aylık hep
bence gayet iyi canım.ben de haftaya cuma gideceğim oğluşumu görmeye. Dr. iki hafta önde gidiyor bebek doğumun erken olabilir dedi.ben son üç haftaya kadar çalışacağım ama şimdi neye göre rapor alacağım bilmiyorum.sat a göre alsam çocuk erken olacaksa son haftaya kadar çalışmış olacağım. ne yapsam bilmiyorumArkadaslar gunaydin simdi doktordan ciktik 29 hafta uc gunlukmus kilosu 1400 sizce cokmu
Bu sut pompalari kesin gereklimidir ya
Ay bu süpermiş e bebekte sadece tekli pompa 180 tl de internetten mi sipariş verdin sende ? Mağazası varmk bilmiyorum.Bi sorun olurmu elektirkli ürün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?