- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Canim raporu 32.haftaya gore veriyorlar yani onemli olan sat tarihi rapor icin. Saglik ocagina da kayitliysan illaki sat tarihin gececek raporda ama bildigim kadariyla sunulan ekstra 5 haftalik süreç icinde birakmak istedigin vakit bir dilekceyle dogum iznine ayrilabiliyorsun.bence gayet iyi canım.ben de haftaya cuma gideceğim oğluşumu görmeye. Dr. iki hafta önde gidiyor bebek doğumun erken olabilir dedi.ben son üç haftaya kadar çalışacağım ama şimdi neye göre rapor alacağım bilmiyorum.sat a göre alsam çocuk erken olacaksa son haftaya kadar çalışmış olacağım. ne yapsam bilmiyorum
Tmm cnm dün e bebekten teklisini 180 e alıyordum iyiki almamışım çok teşekkür ederim hemen sipariş verdim internettenNormalde fiyatı 299 TL zaten gerçekten indirime denk geldim...Ben mağazadan aldım Ankara çukurambardaki ama internette de var...garantisi var sorun olacağını sanmıyorum...
Lansinoh canımGöğüs kremi ne aldınız ??
Bnm 29 +1 yani gecen hafta c.tesi 1520 ydi cnm cok deglArkadaslar gunaydin simdi doktordan ciktik 29 hafta uc gunlukmus kilosu 1400 sizce cokmu
Selam kizlar, bir kac gündür giremedim. Ama gecmisi okudum. Bu karinda sertlesme olayi kasilma degil mi yani? Bebek mi o? Karnim tas gibi oluyor, bir taraf cikinti oluyor, 20 sn sonra falan geciyor. Ben kasilma saniyordum.
Bir de bu aksam karnimin sag üst kisminda kaburganin hemen altinda bir nokta inanilmaz acidi. Sanki bicak saplanir gibi bir aci... Sadece bir noktada ama. 5 dk falan kipirdayamadim. Ne oldugunu da anlayamadim. Böyle bir sey yasayan var mi? Esim az daha acile götürecekti.
Sen hangi markadan almistin canim?
Burt`s Bees baya iyi evet
Peki sende seker ciktimi cnmBnm 29 +1 yani gecen hafta c.tesi 1520 ydi cnm cok degl
Bn yaptirmadim onu tatlim. Normal kan tahlillerimde sekerim hep dusuk cikiyo.Peki sende seker ciktimi cnm
Tmm cnm cok sagolBn yaptirmadim onu tatlim. Normal kan tahlillerimde sekerim hep dusuk cikiyo.
Cnm sen onu dert etme bende memurum doktor kendi belirlicegi icin ayrica bide onu takma kafaya stres ypma daha 29. Haftamda olmama ragmen ben de cok zorlanmaya basladim npcaz bilmiyrumbence gayet iyi canım.ben de haftaya cuma gideceğim oğluşumu görmeye. Dr. iki hafta önde gidiyor bebek doğumun erken olabilir dedi.ben son üç haftaya kadar çalışacağım ama şimdi neye göre rapor alacağım bilmiyorum.sat a göre alsam çocuk erken olacaksa son haftaya kadar çalışmış olacağım. ne yapsam bilmiyorum
canım park yatağı aldın mı hangisini seçtinBn yaptirmadim onu tatlim. Normal kan tahlillerimde sekerim hep dusuk cikiyo.
Bende uyku tulumu aldim zaten odamiz sicak olucak,, yorgana vs gerek kalmicak bebisim icinHerkese güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşlar :)
Sağ kaburgamın altında o acıma benim de oluyor sık sık, özellikle iş yerinde öne doğru eğilerek oturursam çok acıyor canım, arkaya doğru kaykılarak oturunca geçiyor. Bebek elini ya da ayağını Oraya sokup karaciğerimi deliyor sanki, bende orda sıkıştığı için böyle ağrı olduğunu düşünüyorum. Ama endişe etmiyorum çünkü dinlenince geçiyor.
Bu arada bende uyku tulumu aldım, "ani Bebek ölümü sendromu" ndan korumak için kesinlikle Yenidoğana yorgan, battaniye örtmemek gerekiyor, hatta yastık vb hiç bir şey olmamalı yatağın içinde. Sadece Bebek olmalı diye öneriliyor. Aman kızlar çok dikkat edin, gözümüzden sakındığımız bebeklerimizi Allah esirgesin...
Tmm cnm dün e bebekten teklisini 180 e alıyordum iyiki almamışım çok teşekkür ederim hemen sipariş verdim internetten
kızlar dönence almayı düşünüyor musunuz çok çeşit var tavsiye ettiğiniz bi model var mı, araştırıp beğendiğiniz
Ayy bayildim nerden aldin bunu canim. Güle güle güzel günlerde kullansin bebisin. Bi de o kasılmaysa ben de onu sürekli yasiyorum. Eskiden bütün karnim sertlesiyodu ama simdi o kadar degil. Yada ben alistim bilemedim. Kemikteki agri bebegin tekmesi olabilir. Benim de ilk öyle basladi. Simdi bildigin tekme atiyo ayni yere. Nefesimi kesiyo resmen. Kalkip yürüyünce asagi iniyo bebis biraz rahatliyorum
Herkese güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşlar :)
Sağ kaburgamın altında o acıma benim de oluyor sık sık, özellikle iş yerinde öne doğru eğilerek oturursam çok acıyor canım, arkaya doğru kaykılarak oturunca geçiyor. Bebek elini ya da ayağını Oraya sokup karaciğerimi deliyor sanki, bende orda sıkıştığı için böyle ağrı olduğunu düşünüyorum. Ama endişe etmiyorum çünkü dinlenince geçiyor.
Bu arada bende uyku tulumu aldım, "ani Bebek ölümü sendromu" ndan korumak için kesinlikle Yenidoğana yorgan, battaniye örtmemek gerekiyor, hatta yastık vb hiç bir şey olmamalı yatağın içinde. Sadece Bebek olmalı diye öneriliyor. Aman kızlar çok dikkat edin, gözümüzden sakındığımız bebeklerimizi Allah esirgesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?