2016 Aralık Anneleri

Canim raporu 32.haftaya gore veriyorlar yani onemli olan sat tarihi rapor icin. Saglik ocagina da kayitliysan illaki sat tarihin gececek raporda ama bildigim kadariyla sunulan ekstra 5 haftalik süreç icinde birakmak istedigin vakit bir dilekceyle dogum iznine ayrilabiliyorsun.

Normalde fiyatı 299 TL zaten gerçekten indirime denk geldim...Ben mağazadan aldım Ankara çukurambardaki ama internette de var...garantisi var sorun olacağını sanmıyorum...
Tmm cnm dün e bebekten teklisini 180 e alıyordum iyiki almamışım çok teşekkür ederim hemen sipariş verdim internetten

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum arkadaşlar :)

Sağ kaburgamın altında o acıma benim de oluyor sık sık, özellikle iş yerinde öne doğru eğilerek oturursam çok acıyor canım, arkaya doğru kaykılarak oturunca geçiyor. Bebek elini ya da ayağını Oraya sokup karaciğerimi deliyor sanki, bende orda sıkıştığı için böyle ağrı olduğunu düşünüyorum. Ama endişe etmiyorum çünkü dinlenince geçiyor.

Bu arada bende uyku tulumu aldım, "ani Bebek ölümü sendromu" ndan korumak için kesinlikle Yenidoğana yorgan, battaniye örtmemek gerekiyor, hatta yastık vb hiç bir şey olmamalı yatağın içinde. Sadece Bebek olmalı diye öneriliyor. Aman kızlar çok dikkat edin, gözümüzden sakındığımız bebeklerimizi Allah esirgesin...

Cnm sen onu dert etme bende memurum doktor kendi belirlicegi icin ayrica bide onu takma kafaya stres ypma daha 29. Haftamda olmama ragmen ben de cok zorlanmaya basladim npcaz bilmiyrum

kızlar dönence almayı düşünüyor musunuz çok çeşit var tavsiye ettiğiniz bi model var mı, araştırıp beğendiğiniz

Bende uyku tulumu aldim zaten odamiz sicak olucak,, yorgana vs gerek kalmicak bebisim icin

Tmm cnm dün e bebekten teklisini 180 e alıyordum iyiki almamışım çok teşekkür ederim hemen sipariş verdim internetten

Rica ederim canım ne demek :) fikir alışverişinde bulunmak burada gerçekten çok güzel oluyor bir de tezgahtar bayan 2'li olmasının avantajı beyine aynı anda 2 göğüsten de süt salgılanması gönderiliyor daha başarılı olunuyor bu şekilde dedi çok mantıklı geldi o yüzden 2'li avantajlı oldu...

Iyi haftasonlar herkese :)

Tesekkür ederim canim :) Ben Almanyadayim, buradan aldim. Ya böyle olunca kendimi kötü hissediyorum, keske isteyenlere gönderme imkanim falan olsa. Kargo ücreti üründen pahali oluyo ama genelde.

Ya bebegin ayagi o kadar acitir mi ki Baya acidi resmen. Agri degil de bicak saplanir gibi bir aci.. Neyse bir doktora sorcam kontrolde.

Burada zaten yastik yorgan kesinlikle kullandirmadiklari icin aldim ben de. Ebemiz kullanmayin dedi. Dedigin gibi, yumusak oyuncak, parmakliklara gecirilen bez (babynest galiba) vs hic bir sey olmamaliymis. Odasi da asiri sicak olmamaliymis. 18 derece olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…