2016 Aralık Anneleri

Arkadaslar Almanyada hastane icin kapi süsü gibi seyler pek yok sanirim. Ya da ben bulamadim. Ama Türkiyedeki gibi yaygin degil kesinlikle. Olanlar su kocaman tüllü olanlar, onlari begenmedim. O yüzden biraz arastirdim, tablo seklinde olanlar var. Ekteki gibi.
Ben de bir tane tuval aldim kendim boyayacagim :)) Hem tek örnek olacak hem de kisisel :)

Eklentiler

• il_570xN.635363714_fctl.webp
    19 KB · Görüntüleme: 65
  • il_570xN.700331594_j5z2.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 6d657cb287a7578c06b379644bcb0013.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 65

Bişey sormak istiyorum kızlar. Mesela uyku tulumundayken gece uyanınca emzirirken tulumlamı emzireceğiz yada gündüz uykularında da hep tulumun içinde mi kalacak bebişler.

Bir de göğüs pompası konusu var. Araştırdığım kadarıyla özellikle çalışan anneler için oldukça yararlı olduğu görüşünde anneler. Öne çıkan üç marka var. Avent lansinoh ve medela. Yurt dışındaki sitelerde en iyi yorumu medela swing almış ama diğerlerinden daha pahalı. Avent natural olanı almayı düşünüyorum. Aranızda bunlardan herhangi birini kullanan deneyimli anneler var mı?

Bişey sormak istiyorum kızlar. Mesela uyku tulumundayken gece uyanınca emzirirken tulumlamı emzireceğiz yada gündüz uykularında da hep tulumun içinde mi kalacak bebişler.

Acikcasi ben de bilmiyorum canim. O zaman geldiginde ebeye soracagim.
Gögüs pompasi konusunda ise, ben lansinoh aldim ama daha sonra ebe aslinda gerek yok dedi. Yani sagdikca daha cok süt üretilirmis ve bu da gereksizmis ve rahatsizlik verirmis. Ama normalde bebek ne kadar emerse o kadar üretiliyormus, yani gerektigi kadar.
Ama disari cikarken falan sagip yanina alirsin o anlamda yine kullanirsin dedi.
Calisanlar icin durum daha farkli tabi.

Teşekkürler canım

Kizlar yardim edin lütfen. Benim bebis hep sag tarafimda sola hic gitmiyo. Karnim sürekli yamuk. Sag tarafim felc oluyo tekmelerden ama sol tarafim hamile degil gibi. Bu ne böyle. Var mi tek tarafta istiflenen bebisler. Doktora gidicem özellikle bu durum icin.

Kesinlikle ben!!daha öncede yazmıştım buraya Hergün eşime aynı konudan dert yanıyorum sol tarafım yumuşacık sağ tarafım sem sert ve sağ tarafımda böbrek biyimesi var baskı yapmaması gerekiyo inatla oraya sığışıyo hiç doktora sormam aklıma gelmedi orayı seviyodur diye düşündüm

Genel olarak herkeste ayni sanırım canım. Benim kızım da hep sağda.gelip dayıyo bi tarafını nasil belli oluyor.canım yanıyor bile bazen ama onlar için herşeye deger

Genel olarak herkeste ayni sanırım canım. Benim kızım da hep sağda.gelip dayıyo bi tarafını nasil belli oluyor.canım yanıyor bile bazen ama onlar için herşeye deger

Gelip dayaniyo falan onlar güzeldi ama cok hareketli oldugu ve sanirim artik güclendigi icin sag tarafim sırtımdan bacagima kadar uyuşuyo artik. Daha da büyüdügünde yerimden kalkamiycam diye korkuyorum. Göbek deligimin solunda bir kere hissettim baska da yok.

Bu tekmeler biraz daha güclenirse gögüs kafesimi kıracak asagidan yukari. Basta seviyodur falan tatli geliyodu ama iskenceye dòndü artik. Yolda giderken karnima bakip gülüyolar.hep yamuk. Hem de bariz belli yani. Komsular dalga geciyo böyle karin ilk defa gördük diye. Şeklini gectim felc olacak sag tarafim

Kizlar ginaydinlar. Biz de din bebegimin mobilya alisverisini hallettik. Birde odasi icin duvar kagidi aldik koctastan. Insallah saglikla kullanmak nasip olur. Size birsey sormak istiyorum uyku tulumlari bacaksiz olan modellermi tercih edilmeli ilk etapta? Ve onerdiginiz bir marka model.varmi?

Sola yat cnm belki geçer o tarafa benim ayakları aşağıda o yizden çok rahatsız etmiyo

Günaydın kızlar iyi pazarlar
Az önce ekim annelerini okudum hemen hemen doğum yapmayan çok az kalmış herkesle doğum yapmış , benim gibi aksilik olmazsa normal düşünenlere de cesaret verici hikayeler var kolay doğum yapanlar var bi çırpıda sabah sabah moral oldu banada okumak. ..
Inşallah hepimiz kolay bi çırpıda doğumlar yaparız güzel anı olarak anlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…