- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
Iyi haftasonlar herkese :)
Tesekkür ederim canim :) Ben Almanyadayim, buradan aldim. Ya böyle olunca kendimi kötü hissediyorum, keske isteyenlere gönderme imkanim falan olsa. Kargo ücreti üründen pahali oluyo ama genelde.
Olsun canim düşünmen yeter. bebegin güle güle kullansin insallah :)
Iyi haftasonlar herkese :)
Tesekkür ederim canim :) Ben Almanyadayim, buradan aldim. Ya böyle olunca kendimi kötü hissediyorum, keske isteyenlere gönderme imkanim falan olsa. Kargo ücreti üründen pahali oluyo ama genelde.
Ya bebegin ayagi o kadar acitir mi kiBaya acidi resmen. Agri degil de bicak saplanir gibi bir aci.. Neyse bir doktora sorcam kontrolde.
Burada zaten yastik yorgan kesinlikle kullandirmadiklari icin aldim ben de. Ebemiz kullanmayin dedi. Dedigin gibi, yumusak oyuncak, parmakliklara gecirilen bez (babynest galiba) vs hic bir sey olmamaliymis. Odasi da asiri sicak olmamaliymis. 18 derece olacak.
Bişey sormak istiyorum kızlar. Mesela uyku tulumundayken gece uyanınca emzirirken tulumlamı emzireceğiz yada gündüz uykularında da hep tulumun içinde mi kalacak bebişler.
Acikcasi ben de bilmiyorum canim. O zaman geldiginde ebeye soracagim.
Gögüs pompasi konusunda ise, ben lansinoh aldim ama daha sonra ebe aslinda gerek yok dedi. Yani sagdikca daha cok süt üretilirmis ve bu da gereksizmis ve rahatsizlik verirmis. Ama normalde bebek ne kadar emerse o kadar üretiliyormus, yani gerektigi kadar.
Ama disari cikarken falan sagip yanina alirsin o anlamda yine kullanirsin dedi.
Calisanlar icin durum daha farkli tabi.
Normal bence :)Arkadaslar gunaydin simdi doktordan ciktik 29 hafta uc gunlukmus kilosu 1400 sizce cokmu
Kesinlikle ben!!daha öncede yazmıştım buraya Hergün eşime aynı konudan dert yanıyorum sol tarafım yumuşacık sağ tarafım sem sert ve sağ tarafımda böbrek biyimesi var baskı yapmaması gerekiyo inatla oraya sığışıyo hiç doktora sormam aklıma gelmedi orayı seviyodur diye düşündümKizlar yardim edin lütfen. Benim bebis hep sag tarafimda sola hic gitmiyo. Karnim sürekli yamuk. Sag tarafim felc oluyo tekmelerden ama sol tarafim hamile degil gibi. Bu ne böyle. Var mi tek tarafta istiflenen bebisler. Doktora gidicem özellikle bu durum icin.
Ay cok tatli uyku tulumu gūle gūle kullansin inş.Bebisime uyku tulumu aldim kizlar :) uyku seti almayacagim.
Genel olarak herkeste ayni sanırım canım. Benim kızım da hep sağda.gelip dayıyo bi tarafını nasil belli oluyor.canım yanıyor bile bazen ama onlar için herşeye degerKizlar yardim edin lütfen. Benim bebis hep sag tarafimda sola hic gitmiyo. Karnim sürekli yamuk. Sag tarafim felc oluyo tekmelerden ama sol tarafim hamile degil gibi. Bu ne böyle. Var mi tek tarafta istiflenen bebisler. Doktora gidicem özellikle bu durum icin.
Genel olarak herkeste ayni sanırım canım. Benim kızım da hep sağda.gelip dayıyo bi tarafını nasil belli oluyor.canım yanıyor bile bazen ama onlar için herşeye deger
Kesinlikle ben!!daha öncede yazmıştım buraya Hergün eşime aynı konudan dert yanıyorum sol tarafım yumuşacık sağ tarafım sem sert ve sağ tarafımda böbrek biyimesi var baskı yapmaması gerekiyo inatla oraya sığışıyo hiç doktora sormam aklıma gelmedi orayı seviyodur diye düşündüm
Sola yat cnm belki geçer o tarafa benim ayakları aşağıda o yizden çok rahatsız etmiyoBu tekmeler biraz daha güclenirse gögüs kafesimi kıracak asagidan yukari. Basta seviyodur falan tatli geliyodu ama iskenceye dòndü artik. Yolda giderken karnima bakip gülüyolar.hep yamuk. Hem de bariz belli yani. Komsular dalga geciyo böyle karin ilk defa gördük diye. Şeklini gectim felc olacak sag tarafim
Sola yatinca yer açılıyo heralde iyice azıyo. Simdi böyleyse dogunca nasil baş edilecek bu zıpırlaSola yat cnm belki geçer o tarafa benim ayakları aşağıda o yizden çok rahatsız etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?