Günaydınlar, iyi pazarlar anneler. Zaman daralıyor yalnızca 61 gün kalmış meleğime kavuşmama.. Yaklaşık 1.5 ay sonra Grupta teker teker kızlar ben doğurdum mesajlarını göreceğiz inşallah
Banada normal geldide doktor sende su fazlaligi var oda sekerden cocugunda kilolu olmasinin nedeni bu deyince acaba dedim cokmu kiloluNormal bence :)
BencedeeGünaydin canim. Aynı günüz seninle. ilk doguracaklardanız biz bence. Hatta araligi bekleyecegimizi bile sanmiyorum niyeyse. Kasım sonuna hazırladim ben kendimi
MerhabaArkadaslar gunaydin simdi doktordan ciktik 29 hafta uc gunlukmus kilosu 1400 sizce cokmu
Rabbim sag saglim kucagiiza almayi nasip eylesn cnmMerhababende dün gittim 28+3 çıktık bizde
Canim ben carterstan aldim uyku tulumunu yumusacik cok guzel.9 aya kadar kullaniliyo.mothercareninde uyku tulumlari cok iyi.Kizlar ginaydinlar. Biz de din bebegimin mobilya alisverisini hallettik. Birde odasi icin duvar kagidi aldik koctastan. Insallah saglikla kullanmak nasip olur. Size birsey sormak istiyorum uyku tulumlari bacaksiz olan modellermi tercih edilmeli ilk etapta? Ve onerdiginiz bir marka model.varmi?
şimdi baktım canım ben de güzel görünüyo teşekkürlerCan'ım ben Ficher-Price Mutlu düşler dönencesini çok beğendim ışıklı ve klasik müzik çalıyor ondan almayı düşünüyorum bir araştır istersen...
benim araştırdığım kadarıyla 36. haftaya kadar yukarı çıkış sonra da düşüş görünüyo karında canım daha zirve noktaya gelmedikHerkese iyi pazarlar arkadaşlar benim karnım çok aşağıda bu normal mi yoksa erken Doğum belirtisi falan olabilir mi birkaç kişi korkuttu aaa Doğumunuz yakın galiba diyerek...salı günü gideceğim doktora ama kafam karıştı...
Cnm bebeğin aşşağıda mı ? Aşşağıdaysa ondan karnında aşağıdadır benim hala kasıklarımda kızım doğal olarak karnımda aşağıda görenler doğum yakınmı diyolar ama ben bebek aşağıda olduğunu bildiğim için takmıyorum böyle bişi demişmiydi doktor?Herkese iyi pazarlar arkadaşlar benim karnım çok aşağıda bu normal mi yoksa erken Doğum belirtisi falan olabilir mi birkaç kişi korkuttu aaa Doğumunuz yakın galiba diyerek...salı günü gideceğim doktora ama kafam karıştı...
Valla canm bana bi tane ikeanin sallanmayan besiginden geldi hediye ama sallanmio . Bnde park yatak sectim gittigidiyordan papettonun alti firfirli beyaz renk.canım park yatağı aldın mı hangisini seçtin
hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişinValla canm bana bi tane ikeanin sallanmayan besiginden geldi hediye ama sallanmio . Bnde park yatak sectim gittigidiyordan papettonun alti firfirli beyaz renk.
benim araştırdığım kadarıyla 36. haftaya kadar yukarı çıkış sonra da düşüş görünüyo karında
canım daha zirve noktaya gelmedik
Cnm bebeğin aşşağıda mı ? Aşşağıdaysa ondan karnında aşağıdadır benim hala kasıklarımda kızım doğal olarak karnımda aşağıda görenler doğum yakınmı diyolar ama ben bebek aşağıda olduğunu bildiğim için takmıyorum böyle bişi demişmiydi doktor?
Saol canim. Bakalim gelince gorcem. Begenmezsem yollarim geri gider :) diger besigede yan koruma falan sectim. Icine yatagi. Bnde artik tamamen odasini kurup cikmak istiorum.hayırlı olsun canım güle güle kullansın bebişin
O yüzden göbüşünde aşağıdadır :) benim en başından beri aşağıda bazen tekmelerden ayağı çıkacak diye korkmuyo değilim:)))Evet aslında baştan beri aşağıda hep...Allah korusun hepimizi de o kadar çok erken Doğum duyuyorum ki...insan haliyle korkuyor...
Canım doktorum erken Doğum riskin yok dedi 3 hafta önce sorduğumda Bebek de aşağıda çünkü çoğu zaman vajinaya yakın yerleri tekmeliyor :)
O yüzden göbüşünde aşağıdadır :) benim en başından beri aşağıda bazen tekmelerden ayağı çıkacak diye korkmuyo değilim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?