2016 Aralık Anneleri

Günaydınlar, iyi pazarlar anneler. Zaman daralıyor yalnızca 61 gün kalmış meleğime kavuşmama.. Yaklaşık 1.5 ay sonra Grupta teker teker kızlar ben doğurdum mesajlarını göreceğiz inşallah

Günaydin canim. Aynı günüz seninle. ilk doguracaklardanız biz bence. Hatta araligi bekleyecegimizi bile sanmiyorum niyeyse. Kasım sonuna hazırladim ben kendimi

Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim

Canim ben carterstan aldim uyku tulumunu yumusacik cok guzel.9 aya kadar kullaniliyo.mothercareninde uyku tulumlari cok iyi.

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar benim karnım çok aşağıda bu normal mi yoksa erken Doğum belirtisi falan olabilir mi birkaç kişi korkuttu aaa Doğumunuz yakın galiba diyerek...salı günü gideceğim doktora ama kafam karıştı...

kızlar bebek bakım çantasını ben daha almadım ama yumuşak kumaşlı istiyorum sizce bu hışır hışır sert kumaşlar mı iyidir yoksa yumuşak kumaşlı olanlar mı siz hangisini tercih edeceksiniz

benim araştırdığım kadarıyla 36. haftaya kadar yukarı çıkış sonra da düşüş görünüyo karında canım daha zirve noktaya gelmedik

Cnm bebeğin aşşağıda mı ? Aşşağıdaysa ondan karnında aşağıdadır benim hala kasıklarımda kızım doğal olarak karnımda aşağıda görenler doğum yakınmı diyolar ama ben bebek aşağıda olduğunu bildiğim için takmıyorum böyle bişi demişmiydi doktor?

Arkadaslar ipek bebek temizleme pamugu alan yada kullanan oldu mu? Yoksa hic arastirmadan baby&me ninkini aliyimmi. Onun kalitesinden eminim cunku

benim araştırdığım kadarıyla 36. haftaya kadar yukarı çıkış sonra da düşüş görünüyo karında
canım daha zirve noktaya gelmedik

Evet aslında baştan beri aşağıda hep...Allah korusun hepimizi de o kadar çok erken Doğum duyuyorum ki...insan haliyle korkuyor...

Canım doktorum erken Doğum riskin yok dedi 3 hafta önce sorduğumda Bebek de aşağıda çünkü çoğu zaman vajinaya yakın yerleri tekmeliyor :)

O yüzden göbüşünde aşağıdadır :) benim en başından beri aşağıda bazen tekmelerden ayağı çıkacak diye korkmuyo değilim:)))

O yüzden göbüşünde aşağıdadır :) benim en başından beri aşağıda bazen tekmelerden ayağı çıkacak diye korkmuyo değilim:)))

Çok tatlısın çok güldüm aynı şeyi bende düşünüyorum kızım ne yapmaya çalışıyorsun diye tepki veriyorum hatta :) bazen insanların yanında da oluyor tutuyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…