- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
- 33
Ay cok tatli uyku tulumu gūle gūle kullansin inş.
Canim inan çook oldu ben alalı marka hatirlamiyorum ama sanki Poco'dan almıştım :)
Sertleşme bendede oluyo ara ara yaa
Bn bole anlardaa oglusum cikisi buldun tamam orasi ama bu kadar zorlama diorum :)Çok tatlısın çok güldüm aynı şeyi bende düşünüyorum kızım ne yapmaya çalışıyorsun diye tepki veriyorum hatta :) bazen insanların yanında da oluyor tutuyorum kendimi...
Bn bole anlardaa oglusum cikisi buldun tamam orasi ama bu kadar zorlama diorum :)
Benim ki yapıyor bazen resmen titriyor :)Bebeğiniz titriyor mu :) ben bazen acaba usuyomu korkuyor mu diye dusunmekten kendimi alamiyorum :))) bildiğin irkiliyo
Bencedeesizin pıtırcıklar kasım sonu gelir bizde sizden güç alırız sırayla
Karnjmda bi tutresim oluyo ama. Bilmem ki ne isler ceviriyo :)Bebeğiniz titriyor mu :) ben bazen acaba usuyomu korkuyor mu diye dusunmekten kendimi alamiyorum :))) bildiğin irkiliyo
Bugun kuzenimin esi dogum yapti. Normalde 14 ekimdi bi hafta once gelmis oldu. Normal sancisi baslamis gtmisler. Ama ilk kez duydugum biseydi bu sanci bebegin kalbini durduruyo gibi yapmis sanciyla bebek skisiklik yasamis o yuzden riske atmadan sezeryana almislar. Neyin ne olcagi hic belli degil valla insallah herkes normal bi sekilde sancisini ceker ve guzel guzel sorunsuz dogum yapar. Hem sanciyi cekip hem bick altina yatmak zorInsallah güzel dogumlar olur da seve seve anlatiriz
Titriyo derken böyle birden zıplıyo gibi mi oluyo bende yaşıyorum öyle bişiBebeğiniz titriyor mu :) ben bazen acaba usuyomu korkuyor mu diye dusunmekten kendimi alamiyorum :))) bildiğin irkiliyo
Yok ya bildiğin titriyor hani arada bize de gelir ya bir irkilme öyle gisi :))Titriyo derken böyle birden zıplıyo gibi mi oluyo bende yaşıyorum öyle bişi
Hiç farketmedimYok ya bildiğin titriyor hani arada bize de gelir ya bir irkilme öyle gisi :))
Aynen cnm bana da öyle geliyor:) Zaman'ında sağlıkla kavuşalım da biraz daha sabredebiliriz sanırımGünaydin canim. Aynı günüz seninle. ilk doguracaklardanız biz bence. Hatta araligi bekleyecegimizi bile sanmiyorum niyeyse. Kasım sonuna hazırladim ben kendimi
Hayır ben istekli sezeryan istiyorumKızlar hepiniz normal Doğum mu istiyosunuz
Aynen bendeHayır ben istekli sezeryan istiyorum
Donence iyi değilmiş canım. Otizm i tetikleyebiliyormus. Kizimda park yatağa takilamadigi için almamistim sonradan bunu öğrenince iyiki almamisim dedim. Şimdi ogluma da almayacagim.kızlar dönence almayı düşünüyor musunuz çok çeşit var tavsiye ettiğiniz bi model var mı, araştırıp beğendiğiniz
Benim bebeğim de titriyor ben de tuhaf tuhaf şeyler düşünüyorum.korkuyor olabilirler.Bebeğiniz titriyor mu :) ben bazen acaba usuyomu korkuyor mu diye dusunmekten kendimi alamiyorum :))) bildiğin irkiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?