2016 Aralık Anneleri

Ay cok tatli uyku tulumu gūle gūle kullansin inş.
Canim inan çook oldu ben alalı marka hatirlamiyorum ama sanki Poco'dan almıştım :)
Sertleşme bendede oluyo ara ara yaa

Tesekkürler :)) Tamam bi bakayim oraya.
Galiba herkeste var bu sertlesme. Ben kasilma mi bebek mi anlayamadim :) Bazen hafif agriyla beraber oluyor.

Çok tatlısın çok güldüm aynı şeyi bende düşünüyorum kızım ne yapmaya çalışıyorsun diye tepki veriyorum hatta :) bazen insanların yanında da oluyor tutuyorum kendimi...
Bn bole anlardaa oglusum cikisi buldun tamam orasi ama bu kadar zorlama diorum :)

Bu arada bebek bezi markafonide uygun bilginize. Ben icinde prima premium care 1 numara 108 adet 2 numara 104 adet 3 tane primA yeni dogan islak mendil bi paket 12 li alt acma bezi olan paketi dun 89 liraya siparis ettm. Uzun arayslardn snra en uygun oraydi bilginizeeeee

Babyhope un besik yatagini alan oldumu. Ic yatagini. Ben onun yatagini tercih ettim.

Bebeğiniz titriyor mu :) ben bazen acaba usuyomu korkuyor mu diye dusunmekten kendimi alamiyorum :))) bildiğin irkiliyo

Insallah güzel dogumlar olur da seve seve anlatiriz
Bugun kuzenimin esi dogum yapti. Normalde 14 ekimdi bi hafta once gelmis oldu. Normal sancisi baslamis gtmisler. Ama ilk kez duydugum biseydi bu sanci bebegin kalbini durduruyo gibi yapmis sanciyla bebek skisiklik yasamis o yuzden riske atmadan sezeryana almislar. Neyin ne olcagi hic belli degil valla insallah herkes normal bi sekilde sancisini ceker ve guzel guzel sorunsuz dogum yapar. Hem sanciyi cekip hem bick altina yatmak zor

Günaydin canim. Aynı günüz seninle. ilk doguracaklardanız biz bence. Hatta araligi bekleyecegimizi bile sanmiyorum niyeyse. Kasım sonuna hazırladim ben kendimi
Aynen cnm bana da öyle geliyor:) Zaman'ında sağlıkla kavuşalım da biraz daha sabredebiliriz sanırım

Kizlar chicco ayarli gogus pompasi alan varmi? Varsa paket icinden cikan malzemeleri tek tek soleyebilir mi ?

kızlar dönence almayı düşünüyor musunuz çok çeşit var tavsiye ettiğiniz bi model var mı, araştırıp beğendiğiniz
Donence iyi değilmiş canım. Otizm i tetikleyebiliyormus. Kizimda park yatağa takilamadigi için almamistim sonradan bunu öğrenince iyiki almamisim dedim. Şimdi ogluma da almayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…