- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
ben braun 6520 aldım canım çok da fazla araştırıp bilgi edinerek değil braunun katoloğunda özellik çetveli vardı ordan baktım ürün özelliklerine göre kafamda bunu belirledim
YEnidoğandan itibaren kullanılabilen, tam yatabilen bastonlar var
Kızlar arkadaşım da Ocak ta Doğum yapacak ona hediye kapı süsü yaptım :)
Canim ellerine saglik cok guzel olmus. Malzemeleri nerden aldin acaba? bende kizim icin el emegi bisey yapmak istiyorum
Aynı şeyi bana söylüyorlar. Ne kadar aşağıda karnın diye. Bi ara bayağı kafama takmiştim. Doktorun yanıtı benide rahatlatti şimdi.korkma arkadaşım benmde öyle dediğin gibi her gören aa düşmüş senn karnın doğum yakındr diyor yoo diyorum daha 2 ayım var şaşıyorlar diyorlar karnn çok aşağıda doğum yaklaşınca düşer ama sennki nie böyle diye geçen cuma kont.e gittiğimde sordm dr a ne çok biliyor onlar dedi. her söylenene kulak asma dedi. gayet sağlıklı bebek ve herşey yolunda dedi demekki vücut yapıngereği böyle sennki dedi . her bebek yukarıda olacak diye bir kaide yok dedi. ondan tedirginliğim geçti benmde.
sağlıklı günler.
Benim kasık ağrım hep oluyor. Doktora daha önce sorduğumda normal olur demişti. Son zamanlarda bi daha sormadım. Ama cok sık kasik agrisi yasıyorum,Kizlar kasik agrisi olan var mi.?
Hayırlı olsun. Güle güle kullansın insallah bebeğiniz. Bende neyle silecegimi düşünüyordum mobilyasını. Sadece sirkeli su yeterli mi? Başka bişeyler silinecek mı tekrarKizlar bizde haftasonu bebek odasi mobilyasi aldik. Halimiz perdemiz ve avizemiz kaldi eksik. Mobklyalar 2 haftaya gelecek insallah ve sirkeli bezle silip havalandiricam.
Hayırlı olsun. Güle güle kullansın insallah bebeğiniz. Bende neyle silecegimi düşünüyordum mobilyasını. Sadece sirkeli su yeterli mi? Başka bişeyler silinecek mı tekrar
Canim yerin adi nedir paylasir misin ?valla benm kullanan 2-3 ark.da memnun bende niyetliydim onlardanda duyunca aldım. hatta eşimde çok beğendi senn işin bittikten sonra dedi tv karşısına koyar tv koltuğu olarak kullanırım ben dedi. :)
cnm bu kullanan ark.lardan biri verdi bana bu aldığım yeri adam üreticisi ve daha uygununu bulamadım açıkçası 900 ile 1500 arası değişiyor heryerde çok bakındım çünkü, ama burdan 600 e aldım ben .
adamn sitesi vs yok istediğin rengi çekip w.upptan atıyorsn yapıp gönderiyor. eğer ist. de oturuyorsan ümraniyeye ürün getirdiğinde teslim alabilrisin başka yerede kargo yapar herhalde onu konuşmak gerek . bilmiyorum.
Tamam bende öyle sileyim. Camları aldığımdan beri kapatmadım. Ben tam bi oda takımı almadım. E bebekten karayola ikeadan sifonyer aldım. Havalandırması, temizlemesi, Teslim sürelerini de düşününce ondan biraz acele ediyor herkes.Amin canim sagol. Sirkeli suyla silip kapaklari acip odanin caminida acip bikac gun havalandirmak lazimmis. Her ne kadar dogal olsalarda havalandirilsalarda, eve de gelince havalandirmak lazim. Birde bana bu hafta saticilar dediki ne kadar gec kalmissiniz. Ocakta dogum yapacaklar mobilya aliyordu biz gezerken :) ben de gayet rahatim, satici bayan benden daha stresliydi nasil yetistircez size dogumdan once diye :)
MEMNUN kaldın mı? Köşelerde bırakıyor mu? Eski usul oturup siliyorum, dip köşe güzel temizleniyor ama uzun sürüyor. Viledayı evde kullanamıyorum. SULU bırakıyor Vs. BU ürün pratik geldi.Kizlar birde son haftalarda ev temizlemek zorlasti iyice. Ozellikle yerleri viledayla silmek bile bana zor geliyor, kovasini tasiyamayanlar icin bem bugun esime bir urun aldirdimm. Parexin sprey mopu, su hazneside icinde ve hafif. Bosuna kova tasimiyorsunuz evi silmek icin.
Tamam bende öyle sileyim. Camları aldığımdan beri kapatmadım. Ben tam bi oda takımı almadım. E bebekten karayola ikeadan sifonyer aldım. Havalandırması, temizlemesi, Teslim sürelerini de düşününce ondan biraz acele ediyor herkes.
MEMNUN kaldın mı? Köşelerde bırakıyor mu? Eski usul oturup siliyorum, dip köşe güzel temizleniyor ama uzun sürüyor. Viledayı evde kullanamıyorum. SULU bırakıyor Vs. BU ürün pratik geldi.
Bayıldımmmm güle güle sağlıkla kullanın inşallahBizim duvar kagidimizin tek duvarlik kismi bitti cok sukur. Yorulduk baya esimle, rabbim saglikla odasinda vakit gecirmesinj nasip etsin insallah findigimin :)
Benimkinin erken gelesi var. Hic durmuyo. Aslinda erkek bebekler gec dogarmis ama bizimki babasina benzerse erkenden gelir. Insallah saglikla hayırla gelsin minikler
Riica eederm canm. Bende inşallah almanyaya geldiğimde ordan bakcam hem annemlerde kullanirim hemde gelirken getiririm allah izin verirse.benimde bazen ağrîlı bu kasılma ama sanki bebek geriyor :)
Oda veya beşik aldinmi .ben bi şifonyer ismarliycam bebeğe inş. Beşiğide arkadaşîmdan alcam onunki artįk būyūdū.beşikte biraz değişiklik yapmayi dūşūnūyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?