2016 Aralık Anneleri

Bu arada sunu farkettim bir aydır kilom aynı. Aslında yiyorum ama okul yorucu olduğu için kilo almıyorm. Doğum iznine ayrılınca bu iki ayda çok kilo alırım diye korkuyorum. zaten 11 kilo aldım

Aynı şeyi bana söylüyorlar. Ne kadar aşağıda karnın diye. Bi ara bayağı kafama takmiştim. Doktorun yanıtı benide rahatlatti şimdi.

Kizlar bizde haftasonu bebek odasi mobilyasi aldik. Halimiz perdemiz ve avizemiz kaldi eksik. Mobklyalar 2 haftaya gelecek insallah ve sirkeli bezle silip havalandiricam.
Hayırlı olsun. Güle güle kullansın insallah bebeğiniz. Bende neyle silecegimi düşünüyordum mobilyasını. Sadece sirkeli su yeterli mi? Başka bişeyler silinecek mı tekrar

Hayırlı olsun. Güle güle kullansın insallah bebeğiniz. Bende neyle silecegimi düşünüyordum mobilyasını. Sadece sirkeli su yeterli mi? Başka bişeyler silinecek mı tekrar

Amin canim sagol. Sirkeli suyla silip kapaklari acip odanin caminida acip bikac gun havalandirmak lazimmis. Her ne kadar dogal olsalarda havalandirilsalarda, eve de gelince havalandirmak lazim. Birde bana bu hafta saticilar dediki ne kadar gec kalmissiniz. Ocakta dogum yapacaklar mobilya aliyordu biz gezerken :) ben de gayet rahatim, satici bayan benden daha stresliydi nasil yetistircez size dogumdan once diye :)

Kizlar birde son haftalarda ev temizlemek zorlasti iyice. Ozellikle yerleri viledayla silmek bile bana zor geliyor, kovasini tasiyamayanlar icin bem bugun esime bir urun aldirdimm. Parexin sprey mopu, su hazneside icinde ve hafif. Bosuna kova tasimiyorsunuz evi silmek icin.

Canim yerin adi nedir paylasir misin ?

Tamam bende öyle sileyim. Camları aldığımdan beri kapatmadım. Ben tam bi oda takımı almadım. E bebekten karayola ikeadan sifonyer aldım. Havalandırması, temizlemesi, Teslim sürelerini de düşününce ondan biraz acele ediyor herkes.

MEMNUN kaldın mı? Köşelerde bırakıyor mu? Eski usul oturup siliyorum, dip köşe güzel temizleniyor ama uzun sürüyor. Viledayı evde kullanamıyorum. SULU bırakıyor Vs. BU ürün pratik geldi.

Evet biraz acele etmek lazimmis. Havalandirman iyi olmus birde sildinmi az daha havalanir. Sonra yerlestirmeye baslarsin :)

MEMNUN kaldın mı? Köşelerde bırakıyor mu? Eski usul oturup siliyorum, dip köşe güzel temizleniyor ama uzun sürüyor. Viledayı evde kullanamıyorum. SULU bırakıyor Vs. BU ürün pratik geldi.

Buaksam getirdi esim, yarin denicem bakalim. En iyisi eski usul ama artik bana cok zor geliyor egilip silmek. vileda desen kovasi ayri dert tasimasi ayri dert, islak birakmasi ayri dert. Bunda su haznesindem az su puskurtuyor ve sulu kalmiyor. Insallah memnun kalirim

Benimkinin erken gelesi var. Hic durmuyo. Aslinda erkek bebekler gec dogarmis ama bizimki babasina benzerse erkenden gelir. Insallah saglikla hayırla gelsin minikler

Insallah canim

Henüz almadim ama Babybay alicam. Su anne yanina takilan besiklerden. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…