2016 Aralık Anneleri

Canim firma ismi yokmu? Bende umraniyeye yakin oturuyorumda. Modokoda sallanan koltuk 1500 tl dediler ya

Canim nacizane bisey soylemek istiyorum. Bizim bebeklerimiz nasip olursa kis bebekleri olacak. Hemen bebek arabasi almak mantiklimi? Ben yaza dogru almak istiyorum mayis haziran gibi hem bebek toparlar kendini hemde baston model alirim diyorum. Kisin bebegi arabaya koyup gezdirme imkanim olmayacak anaca arabayla biyerlere gidebilicez. Onun icinde tasima koltugu seklinde ve oto koltugu olarak kullanabilen puset aldim.

Canim ben banyo setini komple aldim. Kuveti filesi kovasi masrapasi sungeri ve lazimligi var. Markasi babyjem ve e bebekte 120 tl idi. Ayrica sampuan sebamed, banyo kopugu unibaby ve pisik kremi sebamed istiyorum. Unibaby banyo kopugu hediye geldi o bitince sebamede gecerim belki

Benim ablam da son zamana kadar kullanmıştı, gerçi onun araba hem jip hem otomatikti. Daha rahattı yani. Ben de koltuğu yükselttim iyice rahat göreyim yolu diye. Eşim hayırdır amma yüksek kullanıyorsun diyor. Ben de jip alacaksın ya bana, alıştırma yapıyorum diyorum.

Selam güzel annelerrrr..Benim evim küçük ve kiraciyim.Yatak odamda yer yok.Bebeğime sadece park yatak ve gardrop aldım bi tane kanepeyle birlikte küçük bi odamiz var oraya koydum.Fakat yatak odamın ve salonumun kapı arkasında esya olduğu için tam açılmıyor ve beşiği oralara geciremiyorum.O yüzden yanımda olacağı zaman yatacağı salona da tasinabilecek portatif hamak tarzı ufak bi beşik bakıyorum. Kullanan bilen önerisi olan var mı acaba?

Oh oh, güle güle kullanın ağız tadıyla.

Canım park yatağı katlamak çok kolay. Ben annemde kalacağım zaman bile götürüyorum yanımda.

ben de duvar kağıdı istiyorum canım modelini atabilir misin merak ettim

yok cnm bi sure calısmayı dusunmuyorum. ama yine lazım olabilir deniyor kafam karıştı

ben braun 6520 aldım canım çok da fazla araştırıp bilgi edinerek değil braunun katoloğunda özellik çetveli vardı ordan baktım ürün özelliklerine göre kafamda bunu belirledim

Kızlarr 32+4 oldumm bugün hala nerde doğum yapcağıma karar veremedim nirmal doğum istiyorum ankaradaki arkadaşlar nerelere gidiyo acaba
canım ben ankaradayım akropol hastanesi Bülent bey e gidiyorum çok memnunum bu döneme kadar hiçbir sorun yaşamadım şükür sen hangi doktora gidiyorsun canım

:)) bende sırtımda ve belimde iki yastıkla gidiyorum :)) arabam jeep de değil otomatikte Allah'a emanetiz hepimiz artık..

anladım canım çok sağol. gerçekten uyguna almışsın dediğin gibi normalde fiyatlar pahalı ben ankaradayım öyle bişey ben de denk getirsem keşke sitelerde falan

hayırlı olsun canım güle güle kullanın ailecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…