valla benm kullanan 2-3 ark.da memnun bende niyetliydim onlardanda duyunca aldım. hatta eşimde çok beğendi senn işin bittikten sonra dedi tv karşısına koyar tv koltuğu olarak kullanırım ben dedi. :)
cnm bu kullanan ark.lardan biri verdi bana bu aldığım yeri adam üreticisi ve daha uygununu bulamadım açıkçası 900 ile 1500 arası değişiyor heryerde çok bakındım çünkü, ama burdan 600 e aldım ben .
adamn sitesi vs yok istediğin rengi çekip w.upptan atıyorsn yapıp gönderiyor. eğer ist. de oturuyorsan ümraniyeye ürün getirdiğinde teslim alabilrisin başka yerede kargo yapar herhalde onu konuşmak gerek . bilmiyorum.
kızlar bebek arabasını naptınız ya.. ben concord filan düşünüyordum ama fikirlerim değişti bu tarz ağır travel sistem alanlar 2 sene sonra baston puset alıyorlar e ne anlamı kaldı 1500 küsür para vermenin
quinny ya da mclaren doğumdan itibaren kullanılabilen baston tarzı bişi düşünüyorum..
kızlar ben dün bebeğe özdilekten uyku seti(165 tl) ve pike takımı (65 tl) aldım.. beşiği yaptırıcam daha doğrusu eşimin babası marangoz o yapacak. avent phılıps marka biberon seti 69 tl ye düşmüş mothercare da 139 tl den onu aldım. bi tanede cam biberon aldım avent phılıps marka 37 tl ye. bebek arabasını travel set aldım pierre cardin twist 1000 tl ye aldım ama tanıdık indirimiyle normalde 1.599 tl ymiş. sallanan müzikli salıncak aldım yenidoğanda yatabiliyor elektrikli kanz marka 399 tl bunu ablam çok önerdi hayat kurtarıyor dedi..emzik avent phılıps aldım forumdaki yorumlara bakarak mothercaredaki indirimden. giysileri karışık markalardan aldım chicco civil miniço english home vs. ..
eksiklerimiz var siz onları nereden aldınız acaba uyku tulumu, küvet ve filesi, banyo şampuanları,cibinlik, lohusa pijama ve terliği bebek magnetleri...
Benim ablam da son zamana kadar kullanmıştı, gerçi onun araba hem jip hem otomatikti. Daha rahattı yani. Ben de koltuğu yükselttim iyice rahat göreyim yolu diye. Eşim hayırdır amma yüksek kullanıyorsun diyor. Ben de jip alacaksın ya bana, alıştırma yapıyorum diyorum.canım bende öğretmenim ve iznimi doğum sonrasında kullanmak istediğim için direneceğim sonuna kadar :) doktorum 32.haftaya kadar kullanabilirsin araba dedi ama geçen gün gbt sorgulaması için polis çevirmesinde memur "hanımefendi artık araba kullanmanız doğru değil" dedibende doktorumun izni var dedim :)
Ama mecburen Doğum iznine kadar kullanacağım çünkü toplum taşıma aracıyla okula gidip gelmem çok zor eşim de bırakamaz onun işi de çok ters bir yerde ve sabah 5.30 da gidiyor...kemeri karnımın en alt kısmına getirdikten sonra bir problem olacağını sanmıyorum çünkü doğuma 2-3 gün kalaya kadar araba kullanıp sıkıntı yaşamayan insanları tanıyorum...
Oh oh, güle güle kullanın ağız tadıyla.Kızlar az önce salon halısı ile bebek halısı aldım çok güzeller benim tatlı kızım kendi gelmeden evimizdeki herşeyi değiştirdi salon takımı nı koltuk takımını yenileyince halı sırıtmıştı onu da aldık düzdük takımı kızımın halısı antibakteriyel atlı bebekli Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize..
Canım park yatağı katlamak çok kolay. Ben annemde kalacağım zaman bile götürüyorum yanımda.Selam güzel annelerrrr..Benim evim küçük ve kiraciyim.Yatak odamda yer yok.Bebeğime sadece park yatak ve gardrop aldım bi tane kanepeyle birlikte küçük bi odamiz var oraya koydum.Fakat yatak odamın ve salonumun kapı arkasında esya olduğu için tam açılmıyor ve beşiği oralara geciremiyorum.O yüzden yanımda olacağı zaman yatacağı salona da tasinabilecek portatif hamak tarzı ufak bi beşik bakıyorum. Kullanan bilen önerisi olan var mı acaba?
Evet ama yatak odamda onun rahat sigacagi boşluk yok.Canım park yatağı katlamak çok kolay. Ben annemde kalacağım zaman bile götürüyorum yanımda.
ben de duvar kağıdı istiyorum canım modelini atabilir misin merak ettimKizlar ginaydinlar. Biz de din bebegimin mobilya alisverisini hallettik. Birde odasi icin duvar kagidi aldik koctastan. Insallah saglikla kullanmak nasip olur. Size birsey sormak istiyorum uyku tulumlari bacaksiz olan modellermi tercih edilmeli ilk etapta? Ve onerdiginiz bir marka model.varmi?
ben bu cuma almayı düşünüyorum canım çünkü nasıl olsa 37. haftaya kadar dayanamassan izne çıkmanın yolu var,,şimdiden ayrılmak istemiyorumÇalışan anneler hepiniz 32. Haftada 37 ye kadar çalışabilir raporu mu almayı düşünüyorsunuz ? Ben hala kararsızım
Eğer çalışacaksan doğumdan sonra bence lazım hatta burda bir arkadaş paylaşmıştı babymall internet sitesinde gğzek indirim var diye ordan aldım ben hazır ucuz bulmuşken emzirme haftasıydı ya bi daha okadar ucuza bulamam galiba
ben braun 6520 aldım canım çok da fazla araştırıp bilgi edinerek değil braunun katoloğunda özellik çetveli vardı ordan baktım ürün özelliklerine göre kafamda bunu belirledimBen başlattım 32. Haftada doğum iznimi. Çünkü yolum çok uzun bide erken doğum riski var o yüzden hiç riske atmam istemedim.
Arkadaşlar bişey danışacağım size. Ateşölçer alan var mı aramızda. Ben iki model arasında kaldım ikiside braun un kulaktan ateşölçeri ama anlayamadım aralarında ne fark var. Alanlar ne öarka aldı acaba
tamam canım haber veririm, konuşuruz yine.Tamam canım diyetisyenin verdiği diyeti benimle de paylaşırsan sevinirim kendi diyetimle kıyaslayacağım :)
canım ben ankaradayım akropol hastanesi Bülent bey e gidiyorum çok memnunum bu döneme kadar hiçbir sorun yaşamadım şükür sen hangi doktora gidiyorsun canımKızlarr 32+4 oldumm bugün hala nerde doğum yapcağıma karar veremedim nirmal doğum istiyorum ankaradaki arkadaşlar nerelere gidiyo acaba
geçmiş olsun canım günde 2 fincan içilmesi normal diye biliyorum daha fazlası tavsiye edilmiyoKizlar gunaydin. Cok fena bogazlarim agriyor usutmusum sanirim. Ihlamur kaynatiyorum, kac bardak icebiliyoruz acaba? Birde baska tavsiyeniz varmi?
Benim ablam da son zamana kadar kullanmıştı, gerçi onun araba hem jip hem otomatikti. Daha rahattı yani. Ben de koltuğu yükselttim iyice rahat göreyim yolu diye. Eşim hayırdır amma yüksek kullanıyorsun diyor. Ben de jip alacaksın ya bana, alıştırma yapıyorum diyorum.
anladım canım çok sağol. gerçekten uyguna almışsın dediğin gibi normalde fiyatlar pahalı ben ankaradayım öyle bişey ben de denk getirsem keşke sitelerde falanvalla benm kullanan 2-3 ark.da memnun bende niyetliydim onlardanda duyunca aldım. hatta eşimde çok beğendi senn işin bittikten sonra dedi tv karşısına koyar tv koltuğu olarak kullanırım ben dedi. :)
cnm bu kullanan ark.lardan biri verdi bana bu aldığım yeri adam üreticisi ve daha uygununu bulamadım açıkçası 900 ile 1500 arası değişiyor heryerde çok bakındım çünkü, ama burdan 600 e aldım ben .
adamn sitesi vs yok istediğin rengi çekip w.upptan atıyorsn yapıp gönderiyor. eğer ist. de oturuyorsan ümraniyeye ürün getirdiğinde teslim alabilrisin başka yerede kargo yapar herhalde onu konuşmak gerek . bilmiyorum.
hayırlı olsun canım güle güle kullanın ailecekKızlar az önce salon halısı ile bebek halısı aldım çok güzeller benim tatlı kızım kendi gelmeden evimizdeki herşeyi değiştirdi salon takımı nı koltuk takımını yenileyince halı sırıtmıştı onu da aldık düzdük takımı kızımın halısı antibakteriyel atlı bebekli Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize..
ben de duvar kağıdı istiyorum canım modelini atabilir misin merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?