2016 Aralık Anneleri

Bu güzel paylaşım için çok teşekkür ederim
@xBahar61x
AzRASILAM
kızlar kramplar için magnezyum yanında her gün bi sade soda için azda olsa fark ediyor ben 10. haftadan beri magnezyum kullanıyorum
cnm ben alıştım kramplarıma
seviyorum bile beni tam saatinde uyandırıyor

Kizlar gunaydin. Size bir sorum olcak ben sola yatsam minigim solda pitpit ediyor, saga yatsam sagda pit pit ediyor. Sizede oluyormu? Nasil yatacagimi sasirdim cocugu sıkıstırmıyım diye
Ah canım bu gece çok zordu benim için sağa yatmışım kalkarken çok sancı oldu bebeğimin üstüne mi yattım acaba diye bütün gece üzüldüm bende ne tarafa yatcağıma şaşırdım artık

günaydın annişler
sabah 6 20 gibi kramp girdi maşallah hiç saat dakika şaşmıyor
alarm kurmaya gerek yok beni uyandırıyor
sonrasında sırt üstü uzandım pıt pıt karnımda kıpırtı
eşimin elini koydum o da dedi
sanırım hıçkırıyor
yarın kontrolüm var sorcam
birde ara sıra titriyor

Kizlar gunaydin. Size bir sorum olcak ben sola yatsam minigim solda pitpit ediyor, saga yatsam sagda pit pit ediyor. Sizede oluyormu? Nasil yatacagimi sasirdim cocugu sıkıstırmıyım diye

ben bunu doktora sordum. sağa toplanıyo sola toplanıyor. rahatsız mı oluyo acaba diye. senin sağa sola yatman onu rahatsız etmez. içi su dolu bir havuzda olduğunu düşün sağa da gidicek sola da dedi.
yine de bazen öyle çıkıntı oluyo ki poposu elime geliyor resmen. korkuyorum bişey olcak diye :)

döşek işinini içinden bende çıkamadım bir türlü. Benim park yatak 65 95 . Sünger yada lateks olmalı diye okumuştum. Bu ebatta lateks bulmak zor. Süngerlerde pek kaliteli durmuyo birde reflü oluyo çoğu bebek. Ben karar veremeyince hiçbişey almadım. İlk etapta babyjemin reflü yatağı var eğimli ve yanları yastıklı onu alıp kullanmayı düşünüyorum. Bu arada yine fikir drğiştirmezsem tabi.

Kimi yerlerde döşeğin ser olması gerektiği bu nedenle park yatağın kendi döşeğinin omurga yapısı için uygun olduğunu okumuştum. Kimileri ise çok sert bir zeminde bebeğin uyku sorunu yaşayacağını söylemiş. Hangisi daha doğru bilmiyorum. O yüzdende döşek alamadım henüz hangisi daha doğru bilmiyorum çünkü.

aleyküm selam canım

ben mobilyasına mekan yatak
Park yatağına da visco kullanacam

anladım canım inşallah istediğiniz gibi olur biz de bakalım karar vericez daha ya dediğin gibi iki duvar olacak yada çıtalı bakalım ama ikisi de güzel olur diye düşünüyorum

Bu arada sunu farkettim bir aydır kilom aynı. Aslında yiyorum ama okul yorucu olduğu için kilo almıyorm. Doğum iznine ayrılınca bu iki ayda çok kilo alırım diye korkuyorum. zaten 11 kilo aldım
1 ayda hiç kilo almaman çok güzel canım nasıl beslendin bizimle de paylaş canım. ama dediğin doğru evde olunca insan daha çok yemek istiyor son ay 5 kilo alan da var hiç almayan da var o senin yemenle alakalı dikkat edersen hiçbişey olmaz :)

Günaydin herkese

Canım ben de doktoruma sordum. Mg eksikliğinden değil dedi. Yapacak birşey yok. Zaten bu tür şikayetler hamilelikte çok normal. İlk hamileliğimde de el bileklerimden çekmiştim. Bunda olmadı.

O kadar hafif degil maalesef, ciddi ciddi zorluyor beni. Evin icinde bile topallayarak yürüyorum su an
Dün kan aldi doktor iltihap var mi anlamak icin, bakalim onun sonucunu ögrenicem bugün. Yarin da kendi doktoruma gitmeyi düsünüyorum ekstra olarak, acil kontenjanindan.

Quinny Zapp Xtra kullandi bir arkadasim, memnundu. Sadece alttaki sepeti cok kücükmüs.

Bizim duvar kagidimizin tek duvarlik kismi bitti cok sukur. Yorulduk baya esimle, rabbim saglikla odasinda vakit gecirmesinj nasip etsin insallah findigimin :)
canım gayet güzel durmuş walla güle güle odasında büyüsün inş:) ikiniz rahatlıkla yapıştırdınız değil mi eşinle çünkü biz de birlikte yapmayı düşünüyoruz da :)

4 yıl kullandı mı tekrar baston puset filan aldı mı acaba
ben almak istemiyorum ek bir şey bastonla aynı işlevi görür mü

10cm lik bambu yatağı daha çok beğendim sanki en azından 10 cm kalınlığında. 5 cm olanlar uyumak için değil de oyun sırasında kullanması için uygunmuş gibi geldi mesela. verdiğim linkler arasında 50tlye lateks olanı var ama o fiyata gerçekten lateks olduğunu hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…