geçmiş olsun canım günde 2 fincan içilmesi normal diye biliyorum daha fazlası tavsiye edilmiyo
ben de mavisini beğenmiştim internetten görerek :) nasıl yapmayı düşünüyorsun peki tüm odayı mı yoksa bir duvara mı ben tüm odayı yapmayayım diyorum ya bir duvara yapayım yada duvarın ortasına çıta koyup beyaz altına duvar kağıdını kaplayayım diyorum . bir de kendiniz mi yapıştıracaksınız biz yapıştırabilir miyiz kolay oluyor mu bilemedim :))Daha yapmadik ama gorselde baska duvardaki goruntusunu atayim canim
Çok güzelmiş bunlar canım. Çok tatlılar.Samsundayım canım bide dışarıya çıkamıyorum internetten ayarlamaya çalışıyorumşu modeli buldum 1.5 tlymiş
arkadaşlar o zaman doğumda dağıtacağımız magnetleri de yaptırmayalım. :)) inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz arkadaşlar
Kiloyla bonibonu nerden aldin canim
Canim nacizane bisey soylemek istiyorum. Bizim bebeklerimiz nasip olursa kis bebekleri olacak. Hemen bebek arabasi almak mantiklimi? Ben yaza dogru almak istiyorum mayis haziran gibi hem bebek toparlar kendini hemde baston model alirim diyorum. Kisin bebegi arabaya koyup gezdirme imkanim olmayacak anaca arabayla biyerlere gidebilicez. Onun icinde tasima koltugu seklinde ve oto koltugu olarak kullanabilen puset aldim.
Riica eederm canm. Bende inşallah almanyaya geldiğimde ordan bakcam hem annemlerde kullanirim hemde gelirken getiririm allah izin verirse.benimde bazen ağrîlı bu kasılma ama sanki bebek geriyor :)Tesekkürler :)) Tamam bi bakayim oraya.
Galiba herkeste var bu sertlesme. Ben kasilma mi bebek mi anlayamadim :) Bazen hafif agriyla beraber oluyor.
ben de mavisini beğenmiştim internetten görerek :) nasıl yapmayı düşünüyorsun peki tüm odayı mı yoksa bir duvara mı ben tüm odayı yapmayayım diyorum ya bir duvara yapayım yada duvarın ortasına çıta koyup beyaz altına duvar kağıdını kaplayayım diyorum . bir de kendiniz mi yapıştıracaksınız biz yapıştırabilir miyiz kolay oluyor mu bilemedim :))
ben aslında çocuk dogmadan herşey hazır olsun istiyorum canım o yüzden ya bebek doğunca araştırmaya vaktim kalmaz ki. ama ağır travel tarzı istemiyorum galiba herkes sonra bastona dönüyor bi heves alıp çocuğu 2-3 defa bindiriyosun. hayır bide her gün dışarlarda gezen tipler değiliz eşimle evimizde mutluyuz. bilemiyorum o yüzden çok kararsız kaldm
Oh oh, güle güle kullanın ağız tadıyla.
hayırlı olsun canım güle güle kullanın ailecek
Benimde bacaklarim her aksam uykuya dalmadan önce cok huzursuzlaşiyo ūst ūstevpicama giyiniyorum geçer gibi oluyo uyuyorum.dūn cok fenaydi acaba cokmu ayakta durdum diye dūnGünaydın kızlar
Banyo ve bakım ürünlerimiz hep sebamed
Saolsun süt pompasını teyzemiz verecek
Daha eksik çok ama
Kramplar da her gece maşallah hiç es geçmiyor
Cok gzl gūle gūle kullanin bebekle inşallah.siyah benimde herzaman tercihimdirEki Görüntüle 1895832 Eki Görüntüle 1895833 Eki Görüntüle 1895834 Bebek arabasi konusulmus, bahsetmistim e bebekte indirim vardi diye arabamiz geldi tek basima kurdum.. Oto koltugu tam yatabiliyor ve kocamann :) ayrica araba katlanabiliyor ustunde aparat varken ve çok hafif tekerleride diger traveller gibi kocaman değil
Aynen canım.:)) bende sırtımda ve belimde iki yastıkla gidiyorum :)) arabam jeep de değil otomatikte Allah'a emanetiz hepimiz artık..
Benim de geceleri bacaklarim huzursuzlasiyor bayaBenimde bacaklarim her aksam uykuya dalmadan önce cok huzursuzlaşiyo ūst ūstevpicama giyiniyorum geçer gibi oluyo uyuyorum.dūn cok fenaydi acaba cokmu ayakta durdum diye dūn
Aynen canım.Hele ilk hamileliğimde arabam iyice eskiydi, vites atarken bile karnım kasılıyordu. Son haftalarda eşim alıp bıraktı işe giderken.
Aynen canım.Hele ilk hamileliğimde arabam iyice eskiydi, vites atarken bile karnım kasılıyordu. Son haftalarda eşim alıp bıraktı işe giderken.
Bnm adet agrisi gbi belimden beri sariyoda bazenSağ kasığım ağrıyor canım tek taraflı
Rica ederim canm. Benim kadar inceleyen olmamistir. Cumartesi artik alcam kafam sisti dedim. En son buraya girdim baktim her yerdeki paket burda ole dirrk aldim artk skilio insan incele inceleAnladım canım araştırayım bi o zaman duymuştum orayı zaten Sağolasın
YEnidoğandan itibaren kullanılabilen, tam yatabilen bastonlar varBen yenidogan bebegi bastonla gezdiremeyiz diye biliyorum. Oturmaya baslamasi lazim o da 6 ayi buluyor sanirim. Benim ilk bebegim tecrubeli annelerden fikir alalim sayfada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?