2016 Aralık Anneleri

Daha yapmadik ama gorselde baska duvardaki goruntusunu atayim canim
ben de mavisini beğenmiştim internetten görerek :) nasıl yapmayı düşünüyorsun peki tüm odayı mı yoksa bir duvara mı ben tüm odayı yapmayayım diyorum ya bir duvara yapayım yada duvarın ortasına çıta koyup beyaz altına duvar kağıdını kaplayayım diyorum . bir de kendiniz mi yapıştıracaksınız biz yapıştırabilir miyiz kolay oluyor mu bilemedim :))

Samsundayım canım bide dışarıya çıkamıyorum internetten ayarlamaya çalışıyorum şu modeli buldum 1.5 tlymiş
Çok güzelmiş bunlar canım. Çok tatlılar.

arkadaşlar o zaman doğumda dağıtacağımız magnetleri de yaptırmayalım. :)) inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz arkadaşlar

Yapana saygım var, herkesin inancı canım, ben yapmamanın kendim adına daha hayırlı olacağına inanıyorum. Yapılan masrafında değilim ben, şekerdir süstür hiç umurum değil. Benim kastettiğim farklı birşey. İnşallah seninki çok güzel geçer. Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun.

Kiloyla bonibonu nerden aldin canim

Eminönünde satılıyor ben oradan aldım. Ayrıca kuruyemiş-çikolatacılarda da bulunuyor canım.

ben aslında çocuk dogmadan herşey hazır olsun istiyorum canım o yüzden ya bebek doğunca araştırmaya vaktim kalmaz ki. ama ağır travel tarzı istemiyorum galiba herkes sonra bastona dönüyor bi heves alıp çocuğu 2-3 defa bindiriyosun. hayır bide her gün dışarlarda gezen tipler değiliz eşimle evimizde mutluyuz. bilemiyorum o yüzden çok kararsız kaldm

Tesekkürler :)) Tamam bi bakayim oraya.
Galiba herkeste var bu sertlesme. Ben kasilma mi bebek mi anlayamadim :) Bazen hafif agriyla beraber oluyor.
Riica eederm canm. Bende inşallah almanyaya geldiğimde ordan bakcam hem annemlerde kullanirim hemde gelirken getiririm allah izin verirse.benimde bazen ağrîlı bu kasılma ama sanki bebek geriyor :)
Oda veya beşik aldinmi .ben bi şifonyer ismarliycam bebeğe inş. Beşiğide arkadaşîmdan alcam onunki artįk būyūdū.beşikte biraz değişiklik yapmayi dūşūnūyorum.

Maşallah kızlar bugün sayfa epey bi aktifmiş... Ben hala gribi atlatamadım az az iş yapıyorum ve çok sinirliyim sizdede öyle olanlar var mı her şey batıyo ve çabuk patlıyorum bide kv laf sokunca deliriyorumtakıyorum kafaya resmen

Biz 2 duvar dusunuyoruz. Dolabin arkasina gelen tarada ve pencere kismina yapmicaz. Citaliyi bizde dusunduk ama o zaman direk hastane gibi oldugundan istemedik. Kemdimiz yapicaz insallah cunku motifli bir desen degil duz cizgiler iniyor. Motif devam ettirme gibi bir zorlugu yok

Ben yenidogan bebegi bastonla gezdiremeyiz diye biliyorum. Oturmaya baslamasi lazim o da 6 ayi buluyor sanirim. Benim ilk bebegim tecrubeli annelerden fikir alalim sayfada :)

Günaydın kızlar
Banyo ve bakım ürünlerimiz hep sebamed
Saolsun süt pompasını teyzemiz verecek
Daha eksik çok ama
Kramplar da her gece maşallah hiç es geçmiyor
Benimde bacaklarim her aksam uykuya dalmadan önce cok huzursuzlaşiyo ūst ūstevpicama giyiniyorum geçer gibi oluyo uyuyorum.dūn cok fenaydi acaba cokmu ayakta durdum diye dūn

:)) bende sırtımda ve belimde iki yastıkla gidiyorum :)) arabam jeep de değil otomatikte Allah'a emanetiz hepimiz artık..
Aynen canım. Hele ilk hamileliğimde arabam iyice eskiydi, vites atarken bile karnım kasılıyordu. Son haftalarda eşim alıp bıraktı işe giderken.

Arabam eski değil ama yine de trafikte geriliyorum kullanırken sağa sola laf atıp duruyorum :) yok sinyalini vermedi yok önüme kırdı...hamilelik hormonları üst seviyede zaten...37'ye kadar kullanırım inşallah
Aynen canım. Hele ilk hamileliğimde arabam iyice eskiydi, vites atarken bile karnım kasılıyordu. Son haftalarda eşim alıp bıraktı işe giderken.

Arabam eski değil ama yine de trafikte geriliyorum kullanırken sağa sola laf atıp duruyorum :) yok sinyalini vermedi yok önüme kırdı...hamilelik hormonları üst seviyede zaten...37'ye kadar kullanırım inşallah

Anladım canım araştırayım bi o zaman duymuştum orayı zaten Sağolasın
Rica ederim canm. Benim kadar inceleyen olmamistir. Cumartesi artik alcam kafam sisti dedim. En son buraya girdim baktim her yerdeki paket burda ole dirrk aldim artk skilio insan incele incele

Bugün okul müdürümle görüştüm haftaya cuma dan sonra izne ayrılcam dedim.
Ama aslında devam edebilirim.çok severim çalışmayı ama ders saatim çok fazla. öğretmen de yok.bu kadar çalışarak Kızımı düşünmüyormusm gibi geliyor yoruluyorum'çünkü. Bakalım bir şu on gün geçsin hele ne yapcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…