- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
canım maşşallah bebişine kocaman olmuş rapor hakkında bişey sormak istiyorum şimdi çarşamba aldın ya hafta bütünlüğü olması için izine 37. haftada tam perşembe mi çıkacaksın ve 16 hafta sonunda perşembe mi iş başı yapacaksınTünaydın kızlar
sabah muayenemiz vardı
Bin maşallah 2200gr olmuş 47 cm biraz önden gidiyor
bu arada benim kızım zamanında 47 cm doğmuştu :)
Doktor her şey iyi kasım sonu gibi alırız dedi İnşallah
şimdilik bu kadar
32.hafta çalışabilir raporumu da aldım
ben de eskiden çok yürürdüm şurda bi ay öncesine kadar her akşam gibi çıkardık ama şuan koridor bile gözümde büyüyo hiç hazzetmemeye başladım yürümektenBu ara bende de çok ağırlık var. Hiç halim kalmıyor işten geldiğimde yürümek gözümde büyüyor. Eskiden haftada en az 3-4 yürüdük eşimle. Asıl şimdi yürümem lazım, bütün gün bilgisayar başında oturmaktan kalçalarım baldırlarım genişledi maalesefBundan sonra daha çok yürümeye çalışmamaız lazım.
bence o zamanki vucut şeklin önemli canım karar vermek için şimdiden bişey alma bakıp değerlendirirsin durumunu ben çok kilolu hissedersem kendimi kumaş pantolon bluz giyicem eğer elbiselerime giricek kadar fitsem kışlık elbiselerimden giymeyi düşünüyorumbende aynı soruyu soruyorum :) kararsızım
Ah cnm ne şanslısın. Ben sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 7 de dönüyorum . İstanbul trafiğinde her gün 2 saat araba kullanıyorum ve akşam eve gidip yemek ütü çamaşır vs yapıyorum . Eşim hic yardım etmez banaCanım valla tebrik ederim ben evde yarım saat otursam hemen belime ağrı giriyor uzanıyorum hamile olup çalışmak gerçekten büyük iş çalışanların eşleri tapmalı valla sağolsun eşim çalışmadığım halde bir dediğimi iki etmez akşam işten gelir evi temizler çalışanların eşleri neler neler yapmalı eşlerine. .
Daha önce doğum yapan arkadaşlarım emzirme atletinin daha kullanışlı olduğunj söylüyo çünlü emzirme südyeni gibiymiş zaten soğuk olacak canım bide südyenin üzerine atlet giymemiz gerekecek en iyisi bencede emzirme atletikızlar sizce emzirme atleti mi emzirme sütyeni mi daha kullanışlı olur ben sadece 1 tane emzirme atleti 2 tane de lohusa külodu aldım ama yeter mi bilmiyorum
Ayy çok ucuza almışsın ben bulamıyorum napıcam bilmiyorum ya hep 250 300 tl bidaha asla giymiceğim şeye vermek istemiyorumKizlar dogum sonrasi icin gecelik aldiniz mi. Bana bugun ole bi denk geldiki harika mali mevsimlik kollari onu dantel detayli ve 40 liraya aldim.
günaydın canım ben bu forumdan bulmuştum bikaç çeşit burdan atıyım beğendiğini kendine liste yap
OĞLUM geç döllenmeydi. 42. hafta tam dolduğunda doğdu. Geç döllenme ise geç doğuyor biraz. Gelişiminin önde olması doğum tarihini değiştirmez sanırımKızlarr yardım
Bugūn doktordaydim cok şkr herşeyimiz gūzel ama bir sorum olacak .ben 1hafta geç döllenmeyle hamile kaldım ve simdiye kadar ultrasonda bu şekilde gösteriyordu.Bugūn baktıkki bebeğim gūnūnū yakalamış ve birden 1hafta öne sıçradık (doğum tarihi olarak).
Bu değişirmi acaba diğer kontrole kadar yoksa bu artık gūnūnū yakalamış şekilde devammi eder???
Bu durumu yaşayan yada duyan varmı
Allah yardımcın olsun canım ya hamile olup çalışan bayanların eşleri ayarlarınızı öpmesi lazım valla abartmıyorum ben evde işlenemiyorum halsizlikten çoğu zaman siz hem iş hem ev maşallah ne diyim bende Akdeniz anemisi var o da etkiliyor çok beni biliyorum ama kolay değil iki canlı her işe koşturmakAh cnm ne şanslısın. Ben sabah 8 de evden çıkıyorum akşam 7 de dönüyorum . İstanbul trafiğinde her gün 2 saat araba kullanıyorum ve akşam eve gidip yemek ütü çamaşır vs yapıyorum . Eşim hic yardım etmez bana
Ayy yok canm benm bu ole tek seferlik degil harika bise. Valla ben ole.marka duskunu bi insan degilim lohusa takimi adi altindada milleti guzel kazikliyolar 130 150 liradan aasagi agizlarini acmiolar. Ole tefferuatli bse aramiodum zaten.bi tane geceligim var alttan muayene de falan kolaylik olur dogum sancim basladiginda giyer onla giderim die almistim. Bide bu onu dugmeli cok guzel. Yeterli. O kdr masraf icinde bide kalkip pijamaya falan o kdr para veremmem kaldiki aldigim urun nette 110 liraya 90 liraya satilan pijamadan. Penye falan degl satende degl.Ayy çok ucuza almışsın ben bulamıyorum napıcam bilmiyorum ya hep 250 300 tl bidaha asla giymiceğim şeye vermek istemiyorum
https://www.google.com.tr/search?q=...Q420IPA&biw=383&bih=512#imgrc=4KSky8nKIAqsrM: yani ornek bole bulabildim. Bu kumastan mali rengide bu renk mint rengi bole dantel detyli dugmeli ve 40 tl:) tek kalmis zaten oda bana kismet oldu :)Ayy çok ucuza almışsın ben bulamıyorum napıcam bilmiyorum ya hep 250 300 tl bidaha asla giymiceğim şeye vermek istemiyorum
Gūnūnden 1hafta geriden geliyordu şimdi ise 30haftalik görūnmedi gerekirken ultrasonda 31haftalik görūndū.hesapladiğimda tam denk geliyor sat tarihime şusnki doğumbtarihiOĞLUM geç döllenmeydi. 42. hafta tam dolduğunda doğdu. Geç döllenme ise geç doğuyor biraz. Gelişiminin önde olması doğum tarihini değiştirmez sanırım
ayy gayet guzel cnm :) gule gule giyin insallahhttps://www.google.com.tr/search?q=mint+rengi+pijama&client=ms-android-samsung&source=univ&prmd=ivn&tbm=isch&tbo=u&fir=n8FT9SKVltV5dM%3A%2COKoPrWKtg3DX2M%2C_%3BiydXbyVeilZyQM%3A%2C_KOsI_Uj8hlWuM%2C_%3BOYe_FM6b5xKuGM%3A%2COKoPrWKtg3DX2M%2C_%3BLbH6I2mH9HFLZM%3A%2CTS-H6hk7aE26sM%2C_%3B-Kk7MRdtB6PSVM%3A%2CqK56CsG0B_UV5M%2C_%3B9ttdBSb7y_1H2M%3A%2CyQ3MDtQMlMVEyM%2C_%3Bmd6bEXTe_sCJ0M%3A%2CD7dH-r7afxCIhM%2C_%3BLA0-QFrBcSE4rM%3A%2CVv_AzBBjt8swmM%2C_%3BfXVj001dXRAP6M%3A%2ClbwsKqUywsbfYM%2C_%3B1BXjd_AkzigIbM%3A%2CTS-H6hk7aE26sM%2C_&usg=__k4WDj0oIXbIr5iPVCtrmOiNwtu4=&sa=X&ved=0ahUKEwiPn4jJ-dXPAhWnKMAKHePGDcoQ420IPA&biw=383&bih=512#imgrc=4KSky8nKIAqsrM: yani ornek bole bulabildim. Bu kumastan mali rengide bu renk mint rengi bole dantel detyli dugmeli ve 40 tl:) tek kalmis zaten oda bana kismet oldu :)
ayy gayet guzel cnm :) gule gule giyin insallahhttps://www.google.com.tr/search?q=mint+rengi+pijama&client=ms-android-samsung&source=univ&prmd=ivn&tbm=isch&tbo=u&fir=n8FT9SKVltV5dM%3A%2COKoPrWKtg3DX2M%2C_%3BiydXbyVeilZyQM%3A%2C_KOsI_Uj8hlWuM%2C_%3BOYe_FM6b5xKuGM%3A%2COKoPrWKtg3DX2M%2C_%3BLbH6I2mH9HFLZM%3A%2CTS-H6hk7aE26sM%2C_%3B-Kk7MRdtB6PSVM%3A%2CqK56CsG0B_UV5M%2C_%3B9ttdBSb7y_1H2M%3A%2CyQ3MDtQMlMVEyM%2C_%3Bmd6bEXTe_sCJ0M%3A%2CD7dH-r7afxCIhM%2C_%3BLA0-QFrBcSE4rM%3A%2CVv_AzBBjt8swmM%2C_%3BfXVj001dXRAP6M%3A%2ClbwsKqUywsbfYM%2C_%3B1BXjd_AkzigIbM%3A%2CTS-H6hk7aE26sM%2C_&usg=__k4WDj0oIXbIr5iPVCtrmOiNwtu4=&sa=X&ved=0ahUKEwiPn4jJ-dXPAhWnKMAKHePGDcoQ420IPA&biw=383&bih=512#imgrc=4KSky8nKIAqsrM: yani ornek bole bulabildim. Bu kumastan mali rengide bu renk mint rengi bole dantel detyli dugmeli ve 40 tl:) tek kalmis zaten oda bana kismet oldu :)
Bayıldım keşke bulabilsem güle güle kullan canım bunu sonrada çok rahat kullanırsınhttps://www.google.com.tr/search?q=mint+rengi+pijama&client=ms-android-samsung&source=univ&prmd=ivn&tbm=isch&tbo=u&fir=n8FT9SKVltV5dM%3A%2COKoPrWKtg3DX2M%2C_%3BiydXbyVeilZyQM%3A%2C_KOsI_Uj8hlWuM%2C_%3BOYe_FM6b5xKuGM%3A%2COKoPrWKtg3DX2M%2C_%3BLbH6I2mH9HFLZM%3A%2CTS-H6hk7aE26sM%2C_%3B-Kk7MRdtB6PSVM%3A%2CqK56CsG0B_UV5M%2C_%3B9ttdBSb7y_1H2M%3A%2CyQ3MDtQMlMVEyM%2C_%3Bmd6bEXTe_sCJ0M%3A%2CD7dH-r7afxCIhM%2C_%3BLA0-QFrBcSE4rM%3A%2CVv_AzBBjt8swmM%2C_%3BfXVj001dXRAP6M%3A%2ClbwsKqUywsbfYM%2C_%3B1BXjd_AkzigIbM%3A%2CTS-H6hk7aE26sM%2C_&usg=__k4WDj0oIXbIr5iPVCtrmOiNwtu4=&sa=X&ved=0ahUKEwiPn4jJ-dXPAhWnKMAKHePGDcoQ420IPA&biw=383&bih=512#imgrc=4KSky8nKIAqsrM: yani ornek bole bulabildim. Bu kumastan mali rengide bu renk mint rengi bole dantel detyli dugmeli ve 40 tl:) tek kalmis zaten oda bana kismet oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?