- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
Pazartesi mi cnmBen de bebek askısı istiyordum o da gelecek
canım o işe benim hiç aklım ermiyorcanım maşşallah bebişine kocaman olmuş rapor hakkında bişey sormak istiyorum şimdi çarşamba aldın ya hafta bütünlüğü olması için izine 37. haftada tam perşembe mi çıkacaksın ve 16 hafta sonunda perşembe mi iş başı yapacaksın
benimki de 2 hafta önden gidiyormuşKızlarr yardım
Bugūn doktordaydim cok şkr herşeyimiz gūzel ama bir sorum olacak .ben 1hafta geç döllenmeyle hamile kaldım ve simdiye kadar ultrasonda bu şekilde gösteriyordu.Bugūn baktıkki bebeğim gūnūnū yakalamış ve birden 1hafta öne sıçradık (doğum tarihi olarak).
Bu değişirmi acaba diğer kontrole kadar yoksa bu artık gūnūnū yakalamış şekilde devammi eder???
Bu durumu yaşayan yada duyan varmı
20 ekim canım. Haftaya perşembePazartesi mi cnm
evet canım bence de ben aldım zaten emzirme sütyenini şimdi bi de göğüs kalkanı duydum o gerekli mi ne işe yarar bilmiyorum göğüs pedi aldım ama kalkan farklı bişey sanırım :))Daha önce doğum yapan arkadaşlarım emzirme atletinin daha kullanışlı olduğunj söylüyo çünlü emzirme südyeni gibiymiş zaten soğuk olacak canım bide südyenin üzerine atlet giymemiz gerekecek en iyisi bencede emzirme atleti
Ayy yok canm benm bu ole tek seferlik degil harika bise. Valla ben ole.marka duskunu bi insan degilim lohusa takimi adi altindada milleti guzel kazikliyolar 130 150 liradan aasagi agizlarini acmiolar. Ole tefferuatli bse aramiodum zaten.bi tane geceligim var alttan muayene de falan kolaylik olur dogum sancim basladiginda giyer onla giderim die almistim. Bide bu onu dugmeli cok guzel. Yeterli. O kdr masraf icinde bide kalkip pijamaya falan o kdr para veremmem kaldiki aldigim urun nette 110 liraya 90 liraya satilan pijamadan. Penye falan degl satende degl.
ay canım söylediğin iyi oldu gerçekten ben küvet v.s. almamıştım haftaya perşembe unutmiim inşallah kalır da alırımKızlar ben banyo ürünlerini almıştım
Şimdi gördüm haftaya A101 küvet kova falan geliyor. Almayan kesinlikle alsın üçü 22 lira tutuyor şaka gibi
Merhaba kızlar sağlık ocağından çağırdılar bugün kan tahlillerinize bir bakalım dediler sonuçlar pek iç açıcı değil sanırım. Tavsiyeleriniz var mı neler yapabilirim.Eki Görüntüle 1896766
Canım valla tebrik ederim ben evde yarım saat otursam hemen belime ağrı giriyor uzanıyorum hamile olup çalışmak gerçekten büyük iş çalışanların eşleri tapmalı valla sağolsun eşim çalışmadığım halde bir dediğimi iki etmez akşam işten gelir evi temizler çalışanların eşleri neler neler yapmalı eşlerine. .
ben de eskiden çok yürürdüm şurda bi ay öncesine kadar her akşam gibi çıkardık ama şuan koridor bile gözümde büyüyo hiç hazzetmemeye başladım yürümekten
Kızlarr yardım
Bugūn doktordaydim cok şkr herşeyimiz gūzel ama bir sorum olacak .ben 1hafta geç döllenmeyle hamile kaldım ve simdiye kadar ultrasonda bu şekilde gösteriyordu.Bugūn baktıkki bebeğim gūnūnū yakalamış ve birden 1hafta öne sıçradık (doğum tarihi olarak).
Bu değişirmi acaba diğer kontrole kadar yoksa bu artık gūnūnū yakalamış şekilde devammi eder???
Günaydın arkadaşlarhamileliğimi özleyeceğim sanırım son 57
Kızlarr yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?