2016 Aralık Anneleri

canım o işe benim hiç aklım ermiyor
bana 15 kasımda gel çalışamaz raporunu al dedi doktor yanındaki asistan
15 kasımdan sonra 16 haftam başlıyor
pazartesi sorayım bakalım bir

benimki de 2 hafta önden gidiyormuş
demek ki iyi gelişmiş seninkisi canım

evet canım bence de ben aldım zaten emzirme sütyenini şimdi bi de göğüs kalkanı duydum o gerekli mi ne işe yarar bilmiyorum göğüs pedi aldım ama kalkan farklı bişey sanırım :))

Kızlar ben banyo ürünlerini almıştım
Şimdi gördüm haftaya A101 küvet kova falan geliyor. Almayan kesinlikle alsın üçü 22 lira tutuyor şaka gibi
ay canım söylediğin iyi oldu gerçekten ben küvet v.s. almamıştım haftaya perşembe unutmiim inşallah kalır da alırım

Günaydın arkadaşlar, bol tepikli bir gün olsun inşallah

Canım en doğru yönlendirmeyi doktorun yapacaktır elbette. Ama muhtemelen gyno ferro sanol kullanıyorsundur sabahları, Eğer başka bir eksik yoksa vücudunda, aç karnına limon-portakal suyu ile almaya çalış. Ve içtikten sonra da birkaç saat süt ürünleri tüketmemeye özen göster olur mu? Böylelikle düzenli kullandığında demir hapını vücudun daha iyi emecek, değerlerin düzelecektir.

Estağfurullah canım ya, nelerle uğraşanlar var, bizim yaptığımız nedir ki, Allah herkesin yardımcısı olsun. Çok şükür sorunsuz devam eden bir hamileliğim var da, işe devam edebiliyorum. İstirahat falan verse doktor mecburen farklı olurdu durumlar. Eşim yardımcı oluyor Allah razı olsun onlardan. Yardımcı olmayı bırak, sadece anlayışlı bile olsalar yeter zaten. Pipirik falan biri olsa, bulaşıklar, çamaşırlar, ütüler dururken işim zordu. Ne mutlu bize.

ben de eskiden çok yürürdüm şurda bi ay öncesine kadar her akşam gibi çıkardık ama şuan koridor bile gözümde büyüyo hiç hazzetmemeye başladım yürümekten

Aynı ben canım, her akşam yemekten sonra yürüyeyim istiyorum, yemek yiyoruz hooop bende iş bitti.

Canım bebeğin haftasına göre büyük olması doğum tarihini etkilemez benim bildiğim. Sadece doktor sezeryanı uygun görürse, belki birkaç gün önce almak isteyebilir, ya da normal doğum kilosu için karar verebilir, o da son haftalarda belli olur. Bebeğin gelişiminin nasıl devam edeceğini ise kimse bilemez ki canım. DOktorlar için önemli olan, düzenli olarak haftasına uygun gelişim göstermesi. AYrıca 2 hafta önde ya da 2 hafta geride gelişim olması normal kabul ediliyor. Merak etme.

kızlar internetten lohusa gecelik alan var mı ben pijama takımımı aldım bir de gecelik alayım diyorum ama şöle uygun fiyatlı internetten bulabilirsem daha iyi olur var mı tavsiye edecek olan

Dogum tarihini etkilemiyo gelisimi canim. Benim de iki hafta önde sordum doktora. Sadece iri bebek olur dedi. Dogum tarihiyle bi alakasi yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…