- 15 Ekim 2015
- 470
- 525
- 23
- 42
kızlar sizce emzirme atleti mi emzirme sütyeni mi daha kullanışlı olur ben sadece 1 tane emzirme atleti 2 tane de lohusa külodu aldım ama yeter mi bilmiyorum
ben de öyle düşünüyorum canım 1 tane aldım olmazsa 1 tane daha alayım ben de :)yeni doğum yapmış ark.ım kışın doğum yapacaksın emzirme atleti al sütyeni alma dedi. tabi kişiye göre değişebilir ama bilmeyince onu dinledim bende bir beyaz bir ten rengi atlet aldım. zaten sütyenden tek farkı uzun olması üst sütyen kısmı aynı sadece altı var dolayısı iel bana da mantıklı ve kullanıuşlı geldi .
ben de öyle düşünüyorum canım 1 tane aldım olmazsa 1 tane daha alayım ben de :)
aynen cnm burdaki doktorlarda onermiyor bilemedim bende napsam diyeLohusa korsesi alan var mi. Doktorlarin cogu önermiyo ama kullananlar hep memnun. Siz ne yapacaksniz
ayy gayet guzel cnm :) gule gule giyin insallah
Gūnaydin şekerlerGünaydın bu arada herkese
Aynen pijama yani sonucta her turlu giyilir.Bayıldım keşke bulabilsem güle güle kullan canım bunu sonrada çok rahat kullanırsın
Kizzz senin agzini yiym ben yaaaaaa ... ayy kurban oluyummm sana.. ben varyaa aylardir bekliyorum o korolmayasicalardan bunu getirmelerini ne iyi ettinn soledinn ya allah razi olsun vallaaa.. canimmmm optum seniKızlar ben banyo ürünlerini almıştım
Şimdi gördüm haftaya A101 küvet kova falan geliyor. Almayan kesinlikle alsın üçü 22 lira tutuyor şaka gibi
Günaydın arkadaşlar, bol tepikli bir gün olsun inşallah
Tsk ederim cevap için ama tam olarak bunu sormadim.ultrasibda 22aralik gösteriyordu tahmini tarihten 1hafta gerideydi.dūn ultrasonda gūnūnū yakalamiş olarak gördūm 15aralik doğumu gösterdi .30hafta yerinede 31hafta gösterdirabbim sağsalim kucağimiza almayi nasip etsin inşallah aminn
Canım en doğru yönlendirmeyi doktorun yapacaktır elbette. Ama muhtemelen gyno ferro sanol kullanıyorsundur sabahları, Eğer başka bir eksik yoksa vücudunda, aç karnına limon-portakal suyu ile almaya çalış. Ve içtikten sonra da birkaç saat süt ürünleri tüketmemeye özen göster olur mu? Böylelikle düzenli kullandığında demir hapını vücudun daha iyi emecek, değerlerin düzelecektir.
Estağfurullah canım ya, nelerle uğraşanlar var, bizim yaptığımız nedir ki, Allah herkesin yardımcısı olsun. Çok şükür sorunsuz devam eden bir hamileliğim var da, işe devam edebiliyorum. İstirahat falan verse doktor mecburen farklı olurdu durumlar. Eşim yardımcı oluyor Allah razı olsun onlardan. Yardımcı olmayı bırak, sadece anlayışlı bile olsalar yeter zaten. Pipirik falan biri olsa, bulaşıklar, çamaşırlar, ütüler dururken işim zordu. Ne mutlu bize.
Aynı ben canım, her akşam yemekten sonra yürüyeyim istiyorum, yemek yiyoruz hooop bende iş bitti.
Canım bebeğin haftasına göre büyük olması doğum tarihini etkilemez benim bildiğim. Sadece doktor sezeryanı uygun görürse, belki birkaç gün önce almak isteyebilir, ya da normal doğum kilosu için karar verebilir, o da son haftalarda belli olur. Bebeğin gelişiminin nasıl devam edeceğini ise kimse bilemez ki canım. DOktorlar için önemli olan, düzenli olarak haftasına uygun gelişim göstermesi. AYrıca 2 hafta önde ya da 2 hafta geride gelişim olması normal kabul ediliyor. Merak etme.
Bu fikri bende cok sevdimyeni doğum yapmış ark.ım kışın doğum yapacaksın emzirme atleti al sütyeni alma dedi. tabi kişiye göre değişebilir ama bilmeyince onu dinledim bende bir beyaz bir ten rengi atlet aldım. zaten sütyenden tek farkı uzun olması üst sütyen kısmı aynı sadece altı var dolayısı iel bana da mantıklı ve kullanıuşlı geldi .
Kan hapı kullanıyormusunuzMerhaba kızlar sağlık ocağından çağırdılar bugün kan tahlillerinize bir bakalım dediler sonuçlar pek iç açıcı değil sanırım. Tavsiyeleriniz var mı neler yapabilirim.Eki Görüntüle 1896766
Kızlar Lohusa Sepetinden alışveriş yapan oldu mu ?
Memnun kalan var mı?
Canım ben gecelik aldım memnun kaldım sıkıntı olmadı
ben de şimdi lohusa sepetinden gecelik bakıyordum canım ama kumaş kalitesini falan burdan göremiyoruz ya ben de kararsız kaldım sen hangisini aldınCanım ben gecelik aldım memnun kaldım sıkıntı olmadı
Son vermesekde 1 haftayi bazen 10 gunu buluyo heralde cok zorlasti artik cunku insan sadece rahatini dusunuyo rahat uyumak vs. O pek aklina gelmiyo. Byramdaaaaaan bayramaa hesabi :)))((((Kızlar günaydın. sorması ayıp da bişey sorcam :) cinsel hayatınıza son verdiniz mi acaba
Gyno ferro kullaniorumKan hapı kullanıyormusunuz
Benimki 9 çıkmıştı doktor beni azarladı resmen kan hapımı düzenli kullanmadığım için.. seninki 4 çıkmış biraz düşük kendini nasıl hiseddiyorsun doktor ne dediGyno ferro kullaniorum
Teşekkür ederim canım yorumun için, bende terlik falan almayı düşünüyorum. İnsan internetten alışveriş yaparken çekiniyor ister istemez. Eşim sürekli uyarıyor alışveriş yaptığın sitelere dikkat et diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?