2016 Aralık Anneleri

kızlar sizce emzirme atleti mi emzirme sütyeni mi daha kullanışlı olur ben sadece 1 tane emzirme atleti 2 tane de lohusa külodu aldım ama yeter mi bilmiyorum

yeni doğum yapmış ark.ım kışın doğum yapacaksın emzirme atleti al sütyeni alma dedi. tabi kişiye göre değişebilir ama bilmeyince onu dinledim bende bir beyaz bir ten rengi atlet aldım. zaten sütyenden tek farkı uzun olması üst sütyen kısmı aynı sadece altı var dolayısı iel bana da mantıklı ve kullanıuşlı geldi .

ben de öyle düşünüyorum canım 1 tane aldım olmazsa 1 tane daha alayım ben de :)

Kızlar ben banyo ürünlerini almıştım
Şimdi gördüm haftaya A101 küvet kova falan geliyor. Almayan kesinlikle alsın üçü 22 lira tutuyor şaka gibi
Kizzz senin agzini yiym ben yaaaaaa ... ayy kurban oluyummm sana.. ben varyaa aylardir bekliyorum o korolmayasicalardan bunu getirmelerini ne iyi ettinn soledinn ya allah razi olsun vallaaa.. canimmmm optum seni

Bu fikri bende cok sevdim
Istiyorum iki tane almak ama sanki internette daha uygun.Varmi önerdiiginiz bir site veya marka

Canım ben gecelik aldım memnun kaldım sıkıntı olmadı

Teşekkür ederim canım yorumun için, bende terlik falan almayı düşünüyorum. İnsan internetten alışveriş yaparken çekiniyor ister istemez. Eşim sürekli uyarıyor alışveriş yaptığın sitelere dikkat et diye :)

Kızlar günaydın. sorması ayıp da bişey sorcam :) cinsel hayatınıza son verdiniz mi acaba
Son vermesekde 1 haftayi bazen 10 gunu buluyo heralde cok zorlasti artik cunku insan sadece rahatini dusunuyo rahat uyumak vs. O pek aklina gelmiyo. Byramdaaaaaan bayramaa hesabi :)))((((halay:

Hatta bu sabahlıklı pijamayı aldım canım ben...evet dikkat etmek lazım ama baya geniş çaplı bir firma sanıyorum bol çeşit ürün var çünkü...rica ederim :)

Eklentiler

• IMG_0256.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 113
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…