HIÇ sancım yoktu gittiğimde. Sancı da açılmada oldu sonra biraz müdahale ile. Normal doğum yaptım çok şükür. DOĞUmdan sonra hiç bir rahatsızlığım olmadı.
Kardeşimin doğumunda hem otu suya koyduk, 1 Yasin, 3 ihlas, 1 fatiha felak nas okuyup üfledik suya, hem önceki mesajda eklediğim duayı okuduk gerçekten bu şekilde çok faydasını gördük. açılması çok hızlı oldu, hastaneye yattı yarım saat içinde müdahalesiz, doğal doğum yaptı
İNŞALLAH bu sekilde yapıcam bu sefer.
EKLEDIĞIM duayı, Peygamber efendimiz, hz. FATıma'nın doğumunda okumuş...
DOĞumdan sonra hemen sudan çıkarmak gerekiyor rahimin hızlı toplanması için.
aaa çok iyi fikir gerçekten canım çok sağol. çıkardım çorabı zaten işyeri sıcak akşam giderken geri giycemyanlarını makasla kes bence ben öyle yaptım hepsine hamile çorapları bile dar geliyor
canım o vücut yapısı ile ilgili sonuçta bir sorun değil ki. benim de hiçbir yerim kilo almadı sadece önde kocaman bi göbek var 1 haftada bile değişiyomuş görenler öyle diyo durduramıyoruz artık:)kızlar benim karnım sanki çok büyümedi bebek haftasına göre normal ilerliyor ama neden karnım tam anlamıyla büyümedi ya30. haftadayım
inşallah istediğin gibi ve sağlıklıbi doğum yaparsın. doktorunu da buna göre seçmişsindir umarım çünkü bazı doktorlar sezeryana yada epizyoya kesmeye daha müsait oluyolar bazıları daha bilinçli.Çok sevindim canım. Ben inanıyorum ya, eğer kısmet olursa yapmak istiyorum. DOğum çantama bir kavanoz ile birlikte koyacağım otu unutmayayım diye. Sonra da hastanede doğum bitince çıkartırız. Yer gök dua ile inanırsak olur bence. İnşallah bizlere de en doğalından, müdahalesiz, sorunsuz doğum nasip olur. Duaları da not aldım canım not defterime. İnşallah hepsini uygulayıp faydasını görmek nasip olur.
Amin, sağlıkla kolaylıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza.Çok sevindim canım. Ben inanıyorum ya, eğer kısmet olursa yapmak istiyorum. DOğum çantama bir kavanoz ile birlikte koyacağım otu unutmayayım diye. Sonra da hastanede doğum bitince çıkartırız. Yer gök dua ile inanırsak olur bence. İnşallah bizlere de en doğalından, müdahalesiz, sorunsuz doğum nasip olur. Duaları da not aldım canım not defterime. İnşallah hepsini uygulayıp faydasını görmek nasip olur.
Evet canım ya aynen hakkımızda hayırlısı diyelim Rabbim bebişlerimize sağsağlim kavuştuğumuz günleri göstersinCanım endişe etme. Benim doktor 36. haftaya kadar doğum pozisyonunu alır dedi. Bir de nette araştırdım, eğer doğum pozisyonunu almazsa bebek bazı hareketler varmış, secde pozisyonu gibi, ya da eski usul yerleri eğilip silersin ya onun gibi, o hareketler bebeğin pozisyonu almasını sağlıyormuş. Ayrıca hergün yürümek de çok faydalıymış. O yüzden daha endişe etmek için çok erken merak etme.
evet cnm akşamları özellikle eşime masaj yaptırıyorum biraz faydası oluyorGünaydın hamişler
Sırt ağrıları başlayanlar var mı ? Her akşam acaip derecede ağrıyor
aaa çok iyi fikir gerçekten canım çok sağol. çıkardım çorabı zaten işyeri sıcak akşam giderken geri giycem
canım o vücut yapısı ile ilgili sonuçta bir sorun değil ki. benim de hiçbir yerim kilo almadı sadece önde kocaman bi göbek var 1 haftada bile değişiyomuş görenler öyle diyo durduramıyoruz artık:)
inşallah istediğin gibi ve sağlıklıbi doğum yaparsın. doktorunu da buna göre seçmişsindir umarım çünkü bazı doktorlar sezeryana yada epizyoya kesmeye daha müsait oluyolar bazıları daha bilinçli.
mesela perine masajı diye bir şey okumuştum doğal doğum istiyorsan ve epizyo çok olmasın şistiyosn zeytinyağı ile masaj yapıyorsun o bölgeye kesik ve yırtık daha az oluyomuş
Evet canım ya aynen hakkımızda hayırlısı diyelim Rabbim bebişlerimize sağsağlim kavuştuğumuz günleri göstersin
Keşke hergün yürüyebilsem mümkün olmuyor ya çok yoruluyorum sancı giriyor yürürken ancak haftanın en fazla 2 günü çıkabiliyorum
Tünaydın kızlar
sabah muayenemiz vardı
Bin maşallah 2200gr olmuş 47 cm biraz önden gidiyor
bu arada benim kızım zamanında 47 cm doğmuştu :)
Doktor her şey iyi kasım sonu gibi alırız dedi İnşallah
şimdilik bu kadar
32.hafta çalışabilir raporumu da aldım
Maşallahhh kuzuyaaTünaydın kızlar
sabah muayenemiz vardı
Bin maşallah 2200gr olmuş 47 cm biraz önden gidiyor
bu arada benim kızım zamanında 47 cm doğmuştu :)
Doktor her şey iyi kasım sonu gibi alırız dedi İnşallah
şimdilik bu kadar
32.hafta çalışabilir raporumu da aldım
Valla bizim hastanede nasil daha henuz blmiorum. 29+1 dik onceki hafta gittik uc hafta sonra 32 . Haftana girince goruselim dedi tm dedim. Ozelljkle 32 diyip cagirmasi nedendir onuda blmiorum haftaya ogrencez artk napcagini. Fiyati bu hafta sonu ogrencem telde solemiolar sadece ucret alindigini solediler . Zaten 40 tl muayene eger 25 30 falansa vermem.
amin cnmMaşallah kuzucuğa. Allah nazarlardan saklasın annesi. çalışabilir raporun da hayırlı olsun canım. Ay ne güzel zaman daralıyor kuzucuklarımıza kavuşmamız için. Hepimizin hayırlı sağlıklı doğumları olsun inşallah.
inşallah inşallahMaşallahhh kuzuyaaayy tahmini günlerde veriliyo bi çoğumuza çok heyecanlı sabırsızlanıyorum artık teker teker doğumlara gittiğimiz günler gelsin hemen hayırlısı ile
Canım artık düzelmez gibi geliyor. Çatlak kremi kullanmama rağmen. Şimdi bir de serum alıp gecmezse daha çok üzülürüm. Bio oil var ama onu süreyim bakalım nasıl olacak.
Günaydın kızlar
Sizinde karnınızda ara sıra sertleşme oluyor mu?
10-15 saniyelik belki kasılmalar?
vücut kendini doğuma hazırlıyor diyolar ama yine de merak ettim herkes de oluyo mu?
günaydın canım ben bu forumdan bulmuştum bikaç çeşit burdan atıyım beğendiğini kendine liste yapGünaydın herkese.
Hastane çantası için liste yapanlar varsa paylaşablr mi.
Eksiğim var mi diye bakcm
ÇANTA HAZIRLIĞIGünaydın herkese.
Günaydın herkese.
BEBİŞ İÇİN:Günaydın herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?