2016 Aralık Anneleri

ben de şimdi lohusa sepetinden gecelik bakıyordum canım ama kumaş kalitesini falan burdan göremiyoruz ya ben de kararsız kaldım sen hangisini aldın

İnce pamuk canım çok kalın olmasını istememiştim zaten hastane sıcak oluyor e evde de Bebek olacağı için sıcak olacak bir de lohusayken ter basmaları çok oluyormuş...

Eklentiler

• IMG_0256.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 106
Gūnūnden 1hafta geriden geliyordu şimdi ise 30haftalik görūnmedi gerekirken ultrasonda 31haftalik görūndū.hesapladiğimda tam denk geliyor sat tarihime şusnki doğumbtarihi
Ölçüme göre de değişebilir. Çok büyük farklar değil zaten. Son iki ay gelişimi hızlı oluyor bebeklerin

Mutlu gunler guzel anneler. Biz bugun uykudan gozumuzu acamiyoruz. 2 gecedir uyutmayan gribin etkisi sanirim. Dun 1 duvari daha bitirdik odamizda, esim 3 duvar yapmak istedi, cocuk dolabini hamgi duvara koyacagimiza karar veremedigimizden. Son 1 duvarimiz kaldi, onuda insalalh cuma aksami yapicak. Cunku haftaya carsamba mobilyalar gelecek. Bu haftasonuda hali perde avize bakicaz onlarida halledelim dedik zaman akip gidiyor.

Merhaba arkadaşlar. Bu sabah 6.30 gibi tuvalete gittiğimde kağıdın pembe olduğunu gördüm. Hemen hemen avuç içi kadardı ama kırmızı değil pembeydi. Doktorum hemen hastaneye çağırdı. Sabah 7.30da yatış yaptık, 2 gün hastanede kalacağız. Ayrıntılı ultrasona girdim, kızım çok iyi Allaha şükür. 2 kilo olmuş hemen hemen. Gelişimini çok iyi buldu doktor. Bende zaten plesenta rahim ağzındaydı (plesenta previa) o nedenle sürpriz değil dedi doktorum. Bazı ilaçlara başladık bir de erken doğum ihtimaline karşı bebeğin akciğerlerini geliştirici iğne oldum.

İşin özeti devam eden bir kanama yok ve şu an gözlem altındayız. Bundan sonrası muhtemelen doğuma kadar istirahat olacak.

Hepinize güzel bir gün diliyorum.

Çok geçmiş olsun canım bebişin iyi olmasına çok sevindim biraz daha sıkacağız dişimizi...son trimester en zor dönemdir dedi bana da doktorum hastanede daha güzel dinlenirsin hem...

Santafer diye bir demir hapı kullanıyorum. Bir taneydı 2 tane al sabah akşam dedi doktor. Portakal suyu içiyim o zaman çok sağol canım.

Kan hapı kullanıyormusunuz

Kullanıyorum ama neden bu kadar düştü değer anlamadım. 2 ye çıkardım dün itibariyle inşallah düzelir.

Çok geçmiş olsun canım, bebişin de, senin de iyi olmana çok sevindim. Hastanede istirahat daha iyi bence de. Maşallah kuzuya 2 kilo olmuş. Allah nazarlardan saklasın annesi. Allah yardımcın olsun inşallah güzel kız vaktinde gelecektir merak etme.

Arkadaşlar deterjan aldınız mı? Yıkayıp hazırlamaya baslayayim diyorum minnak kıyafetleri. Ama karar veremedim hangisi iyidir.

Canım ben aldım, ufak ufak yıkamaya da başladım. Sıvı çamaşır deterjanlarını kimi öneriyor kimi önermiyor emin olamadığım için sabun tozu aldım ben. Onu da Hacışakir var, Dalan Roxy var. Roxy i daha çok tavsiye ettikleri için onu aldım. Mis gibi de kokuyor tavsiye edebilirim.

Çok teşekkür ederim :)

Cok gecmis olsun canim. Insallah bebisin saglikla vakti zamaninda gelsin

kızlar tuhaf bir sorum var.
80x180 ölçülerinde standart bir büyüyen karyola aldık. daha gelmedi mobilyamız ama eksik olmasın diye önceden çarşafını alezini alayım dedim. internetten baktım bu ölçülerde ne alez var ne çarşaf. standart ölçü olmasına rağmen buna göre olmamasını anlayamadım.
aynı şekilde 70 x 110 lük park yatak içinde bulamadım. siz nasıl alez ve çarşaf alacaksınız? bildiğim kadarıyla bebeklerin sağlığı için tam oturması gerekiyor çarşafların

sorun olmaması içine su serpmiştir umarım. yine de acaba erken doğum olur mu diye endişe edip kendini strese sokmamaya çalış. önemli olan sağlıkla doğması erken olsa bile sağlıklı olan bebek çok. inşallah başka kanama olmaz. hepimizin wcye gittiğimizde korkusu bu sanırım

Geçmiş olsun. Doktor tedbir de almış gelişimi konusunda. Inşallah vaktinde gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…