ben de şimdi lohusa sepetinden gecelik bakıyordum canım ama kumaş kalitesini falan burdan göremiyoruz ya ben de kararsız kaldım sen hangisini aldın
ben ben bennn:) çok da güzel geldi kalitesinden memnun kaldım. Uzun kol pjama takımı aldım feyza iç giyim markası. 2 güne kargom geldi. normalde giydiğim bedenden aldım o konuda da sıkıntı olmadı.Kızlar Lohusa Sepetinden alışveriş yapan oldu mu ?
Memnun kalan var mı?
Ölçüme göre de değişebilir. Çok büyük farklar değil zaten. Son iki ay gelişimi hızlı oluyor bebeklerinGūnūnden 1hafta geriden geliyordu şimdi ise 30haftalik görūnmedi gerekirken ultrasonda 31haftalik görūndū.hesapladiğimda tam denk geliyor sat tarihime şusnki doğumbtarihi
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah 6.30 gibi tuvalete gittiğimde kağıdın pembe olduğunu gördüm. Hemen hemen avuç içi kadardı ama kırmızı değil pembeydi. Doktorum hemen hastaneye çağırdı. Sabah 7.30da yatış yaptık, 2 gün hastanede kalacağız. Ayrıntılı ultrasona girdim, kızım çok iyi Allaha şükür. 2 kilo olmuş hemen hemen. Gelişimini çok iyi buldu doktor. Bende zaten plesenta rahim ağzındaydı (plesenta previa) o nedenle sürpriz değil dedi doktorum. Bazı ilaçlara başladık bir de erken doğum ihtimaline karşı bebeğin akciğerlerini geliştirici iğne oldum.
İşin özeti devam eden bir kanama yok ve şu an gözlem altındayız. Bundan sonrası muhtemelen doğuma kadar istirahat olacak.
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
Günaydın arkadaşlar, bol tepikli bir gün olsun inşallah
Canım en doğru yönlendirmeyi doktorun yapacaktır elbette. Ama muhtemelen gyno ferro sanol kullanıyorsundur sabahları, Eğer başka bir eksik yoksa vücudunda, aç karnına limon-portakal suyu ile almaya çalış. Ve içtikten sonra da birkaç saat süt ürünleri tüketmemeye özen göster olur mu? Böylelikle düzenli kullandığında demir hapını vücudun daha iyi emecek, değerlerin düzelecektir.
Estağfurullah canım ya, nelerle uğraşanlar var, bizim yaptığımız nedir ki, Allah herkesin yardımcısı olsun. Çok şükür sorunsuz devam eden bir hamileliğim var da, işe devam edebiliyorum. İstirahat falan verse doktor mecburen farklı olurdu durumlar. Eşim yardımcı oluyor Allah razı olsun onlardan. Yardımcı olmayı bırak, sadece anlayışlı bile olsalar yeter zaten. Pipirik falan biri olsa, bulaşıklar, çamaşırlar, ütüler dururken işim zordu. Ne mutlu bize.
Aynı ben canım, her akşam yemekten sonra yürüyeyim istiyorum, yemek yiyoruz hooop bende iş bitti.
Canım bebeğin haftasına göre büyük olması doğum tarihini etkilemez benim bildiğim. Sadece doktor sezeryanı uygun görürse, belki birkaç gün önce almak isteyebilir, ya da normal doğum kilosu için karar verebilir, o da son haftalarda belli olur. Bebeğin gelişiminin nasıl devam edeceğini ise kimse bilemez ki canım. DOktorlar için önemli olan, düzenli olarak haftasına uygun gelişim göstermesi. AYrıca 2 hafta önde ya da 2 hafta geride gelişim olması normal kabul ediliyor. Merak etme.
Kan hapı kullanıyormusunuz
Merhaba arkadaşlar. Bu sabah 6.30 gibi tuvalete gittiğimde kağıdın pembe olduğunu gördüm. Hemen hemen avuç içi kadardı ama kırmızı değil pembeydi. Doktorum hemen hastaneye çağırdı. Sabah 7.30da yatış yaptık, 2 gün hastanede kalacağız. Ayrıntılı ultrasona girdim, kızım çok iyi Allaha şükür. 2 kilo olmuş hemen hemen. Gelişimini çok iyi buldu doktor. Bende zaten plesenta rahim ağzındaydı (plesenta previa) o nedenle sürpriz değil dedi doktorum. Bazı ilaçlara başladık bir de erken doğum ihtimaline karşı bebeğin akciğerlerini geliştirici iğne oldum.
İşin özeti devam eden bir kanama yok ve şu an gözlem altındayız. Bundan sonrası muhtemelen doğuma kadar istirahat olacak.
Arkadaşlar deterjan aldınız mı? Yıkayıp hazırlamaya baslayayim diyorum minnak kıyafetleri. Ama karar veremedim hangisi iyidir.
Çok teşekkür ederim :)Canım ben aldım, ufak ufak yıkamaya da başladım. Sıvı çamaşır deterjanlarını kimi öneriyor kimi önermiyor emin olamadığım için sabun tozu aldım ben. Onu da Hacışakir var, Dalan Roxy var. Roxy i daha çok tavsiye ettikleri için onu aldım. Mis gibi de kokuyor tavsiye edebilirim.
Geçmiş olsun. Doktor tedbir de almış gelişimi konusunda. Inşallah vaktinde gelir.Merhaba arkadaşlar. Bu sabah 6.30 gibi tuvalete gittiğimde kağıdın pembe olduğunu gördüm. Hemen hemen avuç içi kadardı ama kırmızı değil pembeydi. Doktorum hemen hastaneye çağırdı. Sabah 7.30da yatış yaptık, 2 gün hastanede kalacağız. Ayrıntılı ultrasona girdim, kızım çok iyi Allaha şükür. 2 kilo olmuş hemen hemen. Gelişimini çok iyi buldu doktor. Bende zaten plesenta rahim ağzındaydı (plesenta previa) o nedenle sürpriz değil dedi doktorum. Bazı ilaçlara başladık bir de erken doğum ihtimaline karşı bebeğin akciğerlerini geliştirici iğne oldum.
Hacı Şakir sabun tozu aldım. Oğlumda da kullanmıştım güzeldi. Dalan'da çok tavsiye ediliyorArkadaşlar deterjan aldınız mı? Yıkayıp hazırlamaya baslayayim diyorum minnak kıyafetleri. Ama karar veremedim hangisi iyidir.
Haftada 1 oluyor .Kızlar günaydın. sorması ayıp da bişey sorcam :) cinsel hayatınıza son verdiniz mi acaba
Bende üye oldum bakalım ne gönderecekler...Kızlar Huggies'e internet sitesinden üye oldum, numune ürün gönderiyorlar. Bilginiz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?