2016 Aralık Anneleri

Benimki 9 çıkmıştı doktor beni azarladı resmen kan hapımı düzenli kullanmadığım için.. seninki 4 çıkmış biraz düşük kendini nasıl hiseddiyorsun doktor ne dedi
Benimki 4 cikmis derken canm ne 4 cikmis benm. Sonuc paylasmadim ben ama . Yanlis mi yazdin acaba :)

Bu fikri bende cok sevdim
Istiyorum iki tane almak ama sanki internette daha uygun.Varmi önerdiiginiz bir site veya marka

benmde bir fikrim olmadığından trend yolda anne bebek için herşey diye satış açılmıştı ordan sip. vermiştim . hatta şuan satışta dilerseniz bir kont. edin .

evet canım bence de ben aldım zaten emzirme sütyenini şimdi bi de göğüs kalkanı duydum o gerekli mi ne işe yarar bilmiyorum göğüs pedi aldım ama kalkan farklı bişey sanırım :))
Ped bende aldım kalkanıda duydum ama gerek varmı bilmiyorum ya pompada aldım

geçmiş olsun canm sana ve bebişe sağlıklı günler dileirm . vakitlice olsun inş. doğumda .
sevgiler.

Kizzz senin agzini yiym ben yaaaaaa ... ayy kurban oluyummm sana.. ben varyaa aylardir bekliyorum o korolmayasicalardan bunu getirmelerini ne iyi ettinn soledinn ya allah razi olsun vallaaa.. canimmmm optum seni
valla canım benim çok sevindim almayanlar i duyunca. Geçen sene kardeşim almıştı çok İyi diyordu. Hepimiz de razı olsun inşallah Allah

Kızlar kampanyaları paylaşmanız çok güzel oluyor başka indirimler nerelerde var..
Buarada ben mothercare dan avent phılıps set biberon takımını 69 tl ye aldım normal de trendyolda falan 139 tl...

Bende aynen hamile kaldığımızdan beri... doktor önermemişti riskli gebeliğim olmamasına rağmen

bendede herhangibir risk yoktu . dr umda bu konuyla ilgili bana hiçbir uyarıda bulunmadı açıkçası . bende hiç sormadım soramadım. zaten sorsamda dediğim gibi karı koca bebeğe bişi olacak tedirginliği ile yapmamaya karar verdik. eşim istemedi yani korktu zavallı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…