- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Sıkıntısı olmayanlar yapıyor ya ben garantiye almak istedim. Doktorum sadece ilk 3 ay yasak dedi eşim zavallım gün sayıyoduhala devam edenlere çok şaştım valla bizdemi bir gariplik var acaba :)
bişi olacak tedirginliği ile biz son verdik ama . maaş. yapabilene :)
biz de aynen :)
ama devam edeni takdir ettim. doktora göre devam edebiliyosun son aylara kadar ama ben hiç istemedim ne yalan söyleyeyim :)
Sıkıntısı olmayanlar yapıyor ya ben garantiye almak istedim. Doktorum sadece ilk 3 ay yasak dedi eşim zavallım gün sayıyodu3 ay doldu bu seferde yok ya bukadar bekledik doğuma kadar istemiyorum dedi sağolsun bende seve sebe tabi tmm dedçm
Bende olduuumKızlar Huggies'e internet sitesinden üye oldum, numune ürün gönderiyorlar. Bilginiz olsun.
Uzadıkça uzuyor ne yapsın adamlaraynen benm eşimde bişi olursa çok üzülürüm dedi korkudan ara verdik
gerçi geçen gün doğumdan sonraki 40 günü duyunca şaşrdı biraz :) pişman oldu sanırım hehehheheee
Bende olduuumbayılırım hediyelere üye olup bırakacağız galiba bişi yapmak gereklimi
Uzadıkça uzuyor ne yapsın adamlar
Ben 2 aydir bekliyorum ya. Herkes cok iyi oldugun soledi. Bekle bekle gelmedi. O kdr sewindimki :)))valla canım benim çok sevindim almayanlar i duyunca. Geçen sene kardeşim almıştı çok İyi diyordu. Hepimiz de razı olsun inşallah Allah
Sağol canımmmSadece üyelik formunu doldurdum, formda hangi üründen numune istediğini seçiyorsun. Onun haricinde bir şey yapmaya gerek yok :)
Aleyküm selam canım ben koyacaklarımı ayırdım ama yerleştirmedim henüzSelamun Aleykum anneler doğum cantanizi hazirladiniz mi
benbir tane kısa kol gecelik ve kısa kol pjama takımı da aldım. hastane ısısına göre karar vereceğim. bir de bazısı çok üşürken bazısını da sıcak basıyormuş doğum sonrası :)ben de baktım buna canım çok güzel gerçekten :) geceliğini istiyorum ben pijama aldım buna benzer de bir de gecelik alayım diyorum internetten
aynen benm eşimde bişi olursa çok üzülürüm dedi korkudan ara verdik
gerçi geçen gün doğumdan sonraki 40 günü duyunca şaşrdı biraz :) pişman oldu sanırım hehehheheee
sağol canım cevabın için şimdi anladım ne işe yaradığını :) göğüs pedlerinden farklı yaniderinyesevi emzirme sebebiyle yara çatlak oluşabiliyor bazen meme ucunda. ÇAMAŞIR Vs değmesin, hava alıp kuru kalsın, hem bişeye temas etmesini engelledigi için acımasın ve iyileşmesine yardımcı olması için kullanılıyor. Göğüs ucu kremini sürdükten sonra kalkanla kapatıyorsun.
BENim olmuştu kremi sürüp açık bırakıyordum kuruyana kadar, iyileşmesi hızlanmıştı. O zaman duymamıştım kalkan işini...
kızlar ben bu yatağı aldım iyi mi kötü mü bilmiyorum artık gelince göreceğim. eğer yumuşaklığını ya da sertliğini beğenmezsem iade ederim artık. fiyat olarak iyi geldi bir de kalınlığı 10 cm yazıyor ama genelde alanlar 7-8 cm anca demişler.
özellikleri şöyle yazıyor
Ergonomiktir
Alerjik değildir
Ütü gerektirmez
Nefes alır, terletmez
Çift yönlü kullanılabilir
Vücut ısısına duyarlıdır
Kapitone kumaştan üretilmiştir
Yazlık ve kışlık olarak kullanılabilir
Oyun parkları için özel olarak hazırlanmıştır
Bebeğin daha güvenli ve ortopedik bir ortamda uyumasını sağlar
Eki Görüntüle 1897252
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?