hepsiburadadan 55 tlye aldım bir de indirim kuponum vardı kargoda bedava. çok uyguna geldi ama inşallah kalitesi de güzeldir. yorumların çoğu iyiydicnm gayet güzele benziyor inşallah memnun kalırsın nerden ve ne kadara aldın
benim 2 düşük olduğu için ilk 3 ay hiç olmadı. doktor da zaten ilk 10 hafta yasak demişti. sonra 16. haftada bebeğin eşi öndeydi yine yasak dedi, 1 ay da öyle geçti. derken 24. haftadan sonra ikimiz de rahattık ve hiç sorun olmadı. şimdi ise eşim de korkuyor hem de karnım büyüdüğü için zor oluyor gerçekten. ayrıca akşam saat 11 i zor görüyorum yorgunluktanKızlar uzun süreli evli olanların eşlerimi anlayışlı davranmış acaba sonuçta yeni evlilerede yazık daha yeni evlenmiş hamilelikte ilişki yasak oda zor bi durum biz 4 yılı devirdik bide bebiş zor geldi ikimizde ilişki falan düşünmedik bile bana dokunmaya korkuyo zarar veririm çocuğuma diye tekmeleri bile dinleyemiyo dokunup.. banada kızıyo çocuğun kafasını ezersin diye,, ama bazen söylüyo çok özledim seni falan gibi
Bn kendiminkinj hazirladim ama koyulcklar var daha. Bebisinkileride ayirdim. Cantasini yikadiktn snra yerlestircmAleyküm selam canım ben koyacaklarımı ayırdım ama yerleştirmedim henüz
Kızlar işten okula gitmek bir ölüm geliyor bana ama bırakmak da istemiyorum
ALLAH yardımcım olsun
her şey yaşında zamanında güzelmiş gerçekten
korkup strese sokmamışsın kendini ne güzel :) iyi dinlenmeler canım geçmiş olsun çokMerhaba arkadaşlar. Bu sabah 6.30 gibi tuvalete gittiğimde kağıdın pembe olduğunu gördüm. Hemen hemen avuç içi kadardı ama kırmızı değil pembeydi. Doktorum hemen hastaneye çağırdı. Sabah 7.30da yatış yaptık, 2 gün hastanede kalacağız. Ayrıntılı ultrasona girdim, kızım çok iyi Allaha şükür. 2 kilo olmuş hemen hemen. Gelişimini çok iyi buldu doktor. Bende zaten plesenta rahim ağzındaydı (plesenta previa) o nedenle sürpriz değil dedi doktorum. Bazı ilaçlara başladık bir de erken doğum ihtimaline karşı bebeğin akciğerlerini geliştirici iğne oldum.
İşin özeti devam eden bir kanama yok ve şu an gözlem altındayız. Bundan sonrası muhtemelen doğuma kadar istirahat olacak.
Hepinize güzel bir gün diliyorum.
aynı ben de canım yaş 33 ama hayırlısı ne diyelim :))Aramızda yaşı 33 olmuş daha ilk bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan anne adayları olabilir örnek= benböyle konuşmayalım lütfen
Can'ım nerden aldın çok güzelmişEki Görüntüle 1897133
Benimki bu
Kızlar uzun süreli evli olanların eşlerimi anlayışlı davranmış acaba sonuçta yeni evlilerede yazık daha yeni evlenmiş hamilelikte ilişki yasak oda zor bi durum biz 4 yılı devirdik bide bebiş zor geldi ikimizde ilişki falan düşünmedik bile bana dokunmaya korkuyo zarar veririm çocuğuma diye tekmeleri bile dinleyemiyo dokunup.. banada kızıyo çocuğun kafasını ezersin diye,, ama bazen söylüyo çok özledim seni falan gibi
Aramızda yaşı 33 olmuş daha ilk bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan anne adayları olabilir örnek= benböyle konuşmayalım lütfen
BUNUN kolları kısa mı bir de canım kısa kol mu daha iyi olur hastanede uzun kol mu acabaCan'ım nerden aldın çok güzelmiş
Allah sağlıkla kucagına alıp kendini sevdirmeyide nasip etsin.Eki Görüntüle 1897299 evet arkadaslaarr :) dun annemle kizimin odasini bastan asagi bir guzel temizledik. Bugunde elbiselerinin bir kismini yikattim:) ayy gelmeden elbiselerini seviyoruzz yaaa
lohusa sepeti diye bir siteden 130 tl ye aldım cnm. içi uzun kol ve ince değil, pamuklu. ben de beğendim gerçekten kaliteliCan'ım nerden aldın çok güzelmiş
kolları uzun. ben hem kısa kol hem uzun kol pjama alacağım yanıma ne olur ne olmaz diye.BUNUN kolları kısa mı bir de canım kısa kol mu daha iyi olur hastanede uzun kol mu acaba
ayy maşallah ne güzeller. ben daha hiçbir şey yıkamadım. çalıştığım için hiç vakit bulamıyorum. inşallah izne ayrılınca yapacağım hepsini.Eki Görüntüle 1897299 evet arkadaslaarr :) dun annemle kizimin odasini bastan asagi bir guzel temizledik. Bugunde elbiselerinin bir kismini yikattim:) ayy gelmeden elbiselerini seviyoruzz yaaa
amin cnm amin cumlemize rabbim nasip etsin insallahAllah sağlıkla kucagına alıp kendini sevdirmeyide nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?