2016 Aralık Anneleri

ayy maşallah ne güzeller. ben daha hiçbir şey yıkamadım. çalıştığım için hiç vakit bulamıyorum. inşallah izne ayrılınca yapacağım hepsini.
tsk ederim cnm :) insallah ,, daha zamanimiz var ama iste insan hersey biran once bitsin istiyor :)

Canim yatagin materyali ne? Beni baya uyaran oldu viscon ya da farkli bir sey alma pamuk yatak al ve yuksekligi 8 cm olsun diye. Kraft'in var yatas yapmış onu alicam ben de.

lohusa sepeti diye bir siteden 130 tl ye aldım cnm. içi uzun kol ve ince değil, pamuklu. ben de beğendim gerçekten kaliteli
Çok teşekkür ederim bende bakayım peki olmassa değiştirme olayı var mı Can'ım
Bir de hastanede serum takılır kolları yukarı rahatça çekiliyor mu

Kızlar ya minikerinizin hareketleri nasıl? Benimki bi uslandı artık öyle tüm vücut hareket etmiyo poposunu oynatıyo ayağını ittiriyo yada geriniyo yerleri daraldı ondan böyle galiba. Özledim o karnımın sağ sola gitmelerini

Çok teşekkür ederim bende bakayım peki olmassa değiştirme olayı var mı Can'ım
Bir de hastanede serum takılır kolları yukarı rahatça çekiliyor mu
Değişim oluyor bildiğim kadarı ile. Kolları da çok yukarı kadar çıkmıyor sanıyorum dirseğe kadar filan ancak. Ben bi tane de kısa kol götüreceğim cnm

Canim yatagin materyali ne? Beni baya uyaran oldu viscon ya da farkli bir sey alma pamuk yatak al ve yuksekligi 8 cm olsun diye. Kraft'in var yatas yapmış onu alicam ben de.
kraftın pamuk yatağı 5cm kalınlığında tabiki yataş kalitesi vardır ama bana çok ince geldi 6-7 kilo olan bir çocuk için ince kalır diye düşündüm.
bunun kalınlığı 10cm yazıyor açıklamada ama kullanıcılar 8 cm kadar demişler genelde. materyali de sünger üstüne pamuk kılıf. 55 tlye ne kadar iyidir bilemiyorum tabi eğer kötü gibi gelirse iade ederim artık. sırf pamuk olan yataklar topak topak oluyor özellikle çocuklar 1 yaşına gelip üstlerine basarak dolaşmaya başladıklarında ağzı burnu bir yana gidiyor

Ben 8 cm diye biliyorum tam olarak incelemedim henüz. Pamuk kalitelidir diye düşünüyorum sanmiyorum deforme olacagini ama tabiki her zaman bir ihtimal var. Herkes baska bir sey diyor insanın kafasi karışıyor. Annelerimiz zamaninda pamuk yatakta buyutmus bizi. O yuzden en azindan bilinen bir materyal kullanmak istiyorum ben.

hala devam edenlere çok şaştım valla bizdemi bir gariplik var acaba :)
bişi olacak tedirginliği ile biz son verdik ama . maaş. yapabilene :)
Doktor bize en başında ilişki serbest demisti eskisi kadar sık olmasa da 10 günde falan yapıyoruz bi sıkıntı da olmadı çok şükür.

Henüz almadim ama Babybay alicam. Su anne yanina takilan besiklerden. :)

Resmi varmi[/QUOTE]

Canim alinti tam olmadigindan bildirim gelmedi bana, yeni gördüm tesadüfen pardon.
Resmini ekledim

Eklentiler

• babybay-original-buche-massiv-weiss-lackiert_7_7142de6f7480a8971f780ef7fc36ce29.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 49
AzRASILAM tatlım ıyyız sukur 4 kasım dogum tarıhımızı aldık 20 gun kaldı prensesımıze kavusmaya Ama ben cok sıstım kılo aldım ellerım cok uyusuyor son zamanlar zorlanmaya basladımmm

sen nasılsın senın nasıl gıdıyor

Kızlar trendyoldalçki kampanyayı haber verdiğiniz için çok sağolun. Güzel indirimler vardı. Ben bebeğin şampuan ve nemlendirici kremini mustela aldım kuzenime doktoru onu tavsiye etmiş. Kendime göğüs ucu kremi aldım şimdiden kullanmaya başlicam yara olmalarından korkuyorum. Bir de bikaç eksik daha vardı uugun bulmuşken onlarıda aldım :)

Ya bide benim bi kaç gündür adet sancısı gibi ağrım var. Kasıklarımda ve belimde oluyor. Adet olmadan hafif bir ağrı olur ya aynj öyle. Neden olur acaba yaa?

İşte onlar hazırlık sancıları. ALIŞtırma :) benimde oluyor

Benimki tam aksine cnm bu hafta en hareketli olduğu hafta diyebilirim nerdeyse hiç uyumuyor ya minnoşum. Bence o Bebek'ten bebeğe değişen bir şey

Bugün çok yoruldum, iş yerinde öne doğru eğilerek yazı yazmak zorunda kaldığım için sağ kaburgamın altında beni zorlayan bir ağrı var. Haftaya sanırım çalışabilir değil çalışamaz raporu almak zorunda kalcağım bu gidişle. İşyerindekiler daha önce hamile olan arkadaşların 37. Haftaya kadar çalıştığını falan söyledi, sanki böyle ben dayanıksızım gibi imalar hissettim ben mi çok alıngan oldum bilmiyorum ama hep ağlayasım geliyor

Cnm 2 gün sonra kontrolüm var ben hala karar veremedim çalışamaz raporu mu çalışabilir mi alsam diye. Şu an bel Ağrı'mdan soldan sağa dönemiyorum. Çok kararsızım 2 hafta daha sabredip 34 te mi çıksam çünkü 40 haftaya daha çok var Can'ım sıkılır mı acaba evde oturmaktan kafamda deli sorular var

Benim de eksiklerim vardı. Sabah farkedince buraya da yazayım dedim. güle güle kullansn melegin

O bendede var cnm 4 5 gundur.

Benimki tam aksine cnm bu hafta en hareketli olduğu hafta diyebilirim nerdeyse hiç uyumuyor ya minnoşum. Bence o Bebek'ten bebeğe değişen bir şey
Bnmde aynen gece bile uyumuyor. Hep tepis tepis :) yandan sagdan soldan bi yerleri cikck en sonunda diorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…