tsk ederim cnm :) insallah ,, daha zamanimiz var ama iste insan hersey biran once bitsin istiyor :)ayy maşallah ne güzeller. ben daha hiçbir şey yıkamadım. çalıştığım için hiç vakit bulamıyorum. inşallah izne ayrılınca yapacağım hepsini.
Canim yatagin materyali ne? Beni baya uyaran oldu viscon ya da farkli bir sey alma pamuk yatak al ve yuksekligi 8 cm olsun diye. Kraft'in var yatas yapmış onu alicam ben de.kızlar ben bu yatağı aldım iyi mi kötü mü bilmiyorum artık gelince göreceğim. eğer yumuşaklığını ya da sertliğini beğenmezsem iade ederim artık. fiyat olarak iyi geldi bir de kalınlığı 10 cm yazıyor ama genelde alanlar 7-8 cm anca demişler.
özellikleri şöyle yazıyor
Ergonomiktir
Alerjik değildir
Ütü gerektirmez
Nefes alır, terletmez
Çift yönlü kullanılabilir
Vücut ısısına duyarlıdır
Kapitone kumaştan üretilmiştir
Yazlık ve kışlık olarak kullanılabilir
Oyun parkları için özel olarak hazırlanmıştır
Bebeğin daha güvenli ve ortopedik bir ortamda uyumasını sağlar
Eki Görüntüle 1897252
Çok teşekkür ederim bende bakayım peki olmassa değiştirme olayı var mı Can'ımlohusa sepeti diye bir siteden 130 tl ye aldım cnm. içi uzun kol ve ince değil, pamuklu. ben de beğendim gerçekten kaliteli
Değişim oluyor bildiğim kadarı ile. Kolları da çok yukarı kadar çıkmıyor sanıyorum dirseğe kadar filan ancak. Ben bi tane de kısa kol götüreceğim cnmÇok teşekkür ederim bende bakayım peki olmassa değiştirme olayı var mı Can'ım
Bir de hastanede serum takılır kolları yukarı rahatça çekiliyor mu
kraftın pamuk yatağı 5cm kalınlığında tabiki yataş kalitesi vardır ama bana çok ince geldi 6-7 kilo olan bir çocuk için ince kalır diye düşündüm.Canim yatagin materyali ne? Beni baya uyaran oldu viscon ya da farkli bir sey alma pamuk yatak al ve yuksekligi 8 cm olsun diye. Kraft'in var yatas yapmış onu alicam ben de.
Ben 8 cm diye biliyorum tam olarak incelemedim henüz. Pamuk kalitelidir diye düşünüyorum sanmiyorum deforme olacagini ama tabiki her zaman bir ihtimal var. Herkes baska bir sey diyor insanın kafasi karışıyor. Annelerimiz zamaninda pamuk yatakta buyutmus bizi. O yuzden en azindan bilinen bir materyal kullanmak istiyorum ben.kraftın pamuk yatağı 5cm kalınlığında tabiki yataş kalitesi vardır ama bana çok ince geldi 6-7 kilo olan bir çocuk için ince kalır diye düşündüm.
bunun kalınlığı 10cm yazıyor açıklamada ama kullanıcılar 8 cm kadar demişler genelde. materyali de sünger üstüne pamuk kılıf. 55 tlye ne kadar iyidir bilemiyorum tabi eğer kötü gibi gelirse iade ederim artık. sırf pamuk olan yataklar topak topak oluyor özellikle çocuklar 1 yaşına gelip üstlerine basarak dolaşmaya başladıklarında ağzı burnu bir yana gidiyor
Doktor bize en başında ilişki serbest demisti eskisi kadar sık olmasa da 10 günde falan yapıyoruzhala devam edenlere çok şaştım valla bizdemi bir gariplik var acaba :)
bişi olacak tedirginliği ile biz son verdik ama . maaş. yapabilene :)
Ben bebeginkini hazirladim ama henuz lohusalik gecelik alisverislerimi yapamadim onu hazirlayacagim :)Selamun Aleykum anneler doğum cantanizi hazirladiniz mi
Henüz almadim ama Babybay alicam. Su anne yanina takilan besiklerden. :)
İşte onlar hazırlık sancıları. ALIŞtırma :) benimde oluyorKızlar trendyoldalçki kampanyayı haber verdiğiniz için çok sağolun. Güzel indirimler vardı. Ben bebeğin şampuan ve nemlendirici kremini mustela aldım kuzenime doktoru onu tavsiye etmiş. Kendime göğüs ucu kremi aldım şimdiden kullanmaya başlicam yara olmalarından korkuyorum. Bir de bikaç eksik daha vardı uugun bulmuşken onlarıda aldım :)
Ya bide benim bi kaç gündür adet sancısı gibi ağrım var. Kasıklarımda ve belimde oluyor. Adet olmadan hafif bir ağrı olur ya aynj öyle. Neden olur acaba yaa?
Benimki tam aksine cnm bu hafta en hareketli olduğu hafta diyebilirim nerdeyse hiç uyumuyor ya minnoşum. Bence o Bebek'ten bebeğe değişen bir şeyKızlar ya minikerinizin hareketleri nasıl? Benimki bi uslandı artık öyle tüm vücut hareket etmiyo poposunu oynatıyo ayağını ittiriyo yada geriniyo yerleri daraldı ondan böyle galiba. Özledim o karnımın sağ sola gitmelerini
Cnm 2 gün sonra kontrolüm var ben hala karar veremedim çalışamaz raporu mu çalışabilir mi alsam diye. Şu an bel Ağrı'mdan soldan sağa dönemiyorum. Çok kararsızımBugün çok yoruldum, iş yerinde öne doğru eğilerek yazı yazmak zorunda kaldığım için sağ kaburgamın altında beni zorlayan bir ağrı var. Haftaya sanırım çalışabilir değil çalışamaz raporu almak zorunda kalcağım bu gidişle. İşyerindekiler daha önce hamile olan arkadaşların 37. Haftaya kadar çalıştığını falan söyledi, sanki böyle ben dayanıksızım gibi imalar hissettim ben mi çok alıngan oldum bilmiyorum ama hep ağlayasım geliyor
Benim de eksiklerim vardı. Sabah farkedince buraya da yazayım dedim. güle güle kullansn meleginKızlar trendyoldalçki kampanyayı haber verdiğiniz için çok sağolun. Güzel indirimler vardı. Ben bebeğin şampuan ve nemlendirici kremini mustela aldım kuzenime doktoru onu tavsiye etmiş. Kendime göğüs ucu kremi aldım şimdiden kullanmaya başlicam yara olmalarından korkuyorum. Bir de bikaç eksik daha vardı uugun bulmuşken onlarıda aldım :)
Ya bide benim bi kaç gündür adet sancısı gibi ağrım var. Kasıklarımda ve belimde oluyor. Adet olmadan hafif bir ağrı olur ya aynj öyle. Neden olur acaba yaa?
O bendede var cnm 4 5 gundur.Kızlar trendyoldalçki kampanyayı haber verdiğiniz için çok sağolun. Güzel indirimler vardı. Ben bebeğin şampuan ve nemlendirici kremini mustela aldım kuzenime doktoru onu tavsiye etmiş. Kendime göğüs ucu kremi aldım şimdiden kullanmaya başlicam yara olmalarından korkuyorum. Bir de bikaç eksik daha vardı uugun bulmuşken onlarıda aldım :)
Bnmde aynen gece bile uyumuyor. Hep tepis tepis :) yandan sagdan soldan bi yerleri cikck en sonunda diorum :)Benimki tam aksine cnm bu hafta en hareketli olduğu hafta diyebilirim nerdeyse hiç uyumuyor ya minnoşum. Bence o Bebek'ten bebeğe değişen bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?