2016 Aralık Anneleri

Kızlar emzirme koltuğu
düşünenler meltem mobilya
dan alabilir.
Nerdeyse tüm illerde var.
Hem kalitesi iyi hem fiyatı uygun

Hafta ya çalışamaz raporu alcam Allah kısmet ederse. Hergün olmasa da belim ağrıyor. Kalbimde bile ağrı hissediyorum özellikle hapsırrken duracak sanıyorum.
Zaten üç hafta önce kaza yapmıştım hatırlarsnz belki. Artık okul ve yol korkutuyor beni. Allah m artık kavuşmak istiyorum bebeğime

Hastane için fotoğrafçı tutacak olan var mi. Ben tutmayı düşünmüyorum ama telefondan da çekmek çok kalitesiz olur. Nasıl olacak bilmiyorum
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. Profesyonel makine falan mi kiralask dedim saçma mı olur bilemedim

Ben düşünüyorum cnm dvd olarak alicam ama o daha uygunmus içinden kendim cikarttirip album yaparım diyorum

Bnim gorumcenin var canon onla halletcez

Bende 2 hafta daha dayanıp ekim sonunu beklesem mi diyorum ama bir taraftan da bu ağrıyla Nasıl çalışacağımı bilmiyorum evde canım sıkılmaz sanırım, film izler kitap okurum ama sonra pek vakit geçiremeyeceğim bebeğimle, beni esas üzen konu o. Ama böyle kendimi zorlayıp çalısmaya devam edersem bebeğime zarar verir miyim diye endişedeyim. Çünkü bu ağrı bebeğimin sıkışmasından oluyor diye düşünüyorum of bilmiyorum ya

İşte onlar hazırlık sancıları. ALIŞtırma :) benimde oluyor

O bendede var cnm 4 5 gundur.

Erken doğum riski var ondan olmasında ben alıştırma sancılarına razıyım :))

@catuke cAnım sen başkalarının ne dediğine hiç kulak asma. Kendin nasış istiyosan öyle yap. Sonuçta hamilelik çok çok zor bi süreç ve herkeste farklı. Çalışmayan hamileler bile bu kadar zorlanıyoken bizim gibi çlışanlar için çok çok daha zor. Bende iznimi hakeder etmez başlattım. Evde olduğum sürece bebeğin hareketlerini bile daha kuvvetli hissettiğimi farkettim. Ayrıca evde olmayıda çok özlemişim :))

Bende öyle yapmayı düşünüyorum, yarın da çalışayım da salı günü doktor kontrolüm var Çarşamba izne çıkacağım eğer bugünkü gibi olursam. Sağ kaburgamın altındaki ağrı hala devam ediyor çünkü Biraz moralim de bozuk haftasonu eşim Antalya ya gidecek, uçak biletleri çok pahalı olduğundan ben gidemiyorum, bugün de nöbetçi kendimi ondan böyle kötü hissediyorum sanırım.

Kizlar bugun mamajo biberon setimiz, pusetimiz geldi. Babamizda kizimin odasina avize almis cok begenmis, dugmesinide ayarli yaptik gozleri cok rahatsiz olmasin diye isiktan.
Canım düğmesini nasıl ayarlı yaptınız.bizde yapmak istiyoruz.
Bu arada çok çok güzelmiş maşallah prensesin odası

yanlarını makasla kes bence ben öyle yaptım hepsine hamile çorapları bile dar geliyor
Canım var ya hayat kurtardı n resmen corabimin yanlarını kestim ise öyle gidiyorum suan çok saol

hala devam edenlere çok şaştım valla bizdemi bir gariplik var acaba :)
bişi olacak tedirginliği ile biz son verdik ama . maaş. yapabilene :)

Biz ilk 3 ay bulantı lardan dolayı ben İstemem istim sonra iyi hissedince başladık ama son zamanlarda aşırı yorgunluktan aklıma bile gelmiyor eşim de ben demezsem kendi talep etmiyor zaten ama bazen keşke bu kdr yorgun ve usengeç olmasam diyorum evliliğin bi parçası sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…