- 14 Aralık 2014
- 1.551
- 708
- 333
- 36
Ben düşünüyorum cnm dvd olarak alicam ama o daha uygunmus içinden kendim cikarttirip album yaparım diyorumHastane için fotoğrafçı tutacak olan var mi. Ben tutmayı düşünmüyorum ama telefondan da çekmek çok kalitesiz olur. Nasıl olacak bilmiyorum
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. Profesyonel makine falan mi kiralask dedim saçma mı olur bilemedim
Canim tatli bseler ye uzan saaatte 10 tekme atiosa normalBenim bebis bugün çok hareketsiz tek tük hareket ediyor normal mi acaba
Bnim gorumcenin var canon onla halletcezHastane için fotoğrafçı tutacak olan var mi. Ben tutmayı düşünmüyorum ama telefondan da çekmek çok kalitesiz olur. Nasıl olacak bilmiyorum
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. Profesyonel makine falan mi kiralask dedim saçma mı olur bilemedim
Cnm 2 gün sonra kontrolüm var ben hala karar veremedim çalışamaz raporu mu çalışabilir mi alsam diye. Şu an bel Ağrı'mdan soldan sağa dönemiyorum. Çok kararsızım2 hafta daha sabredip 34 te mi çıksam çünkü 40 haftaya daha çok var Can'ım sıkılır mı acaba evde oturmaktan kafamda deli sorular var
İşte onlar hazırlık sancıları. ALIŞtırma :) benimde oluyor
Bugün çok yoruldum, iş yerinde öne doğru eğilerek yazı yazmak zorunda kaldığım için sağ kaburgamın altında beni zorlayan bir ağrı var. Haftaya sanırım çalışabilir değil çalışamaz raporu almak zorunda kalcağım bu gidişle. İşyerindekiler daha önce hamile olan arkadaşların 37. Haftaya kadar çalıştığını falan söyledi, sanki böyle ben dayanıksızım gibi imalar hissettim ben mi çok alıngan oldum bilmiyorum ama hep ağlayasım geliyor
O bendede var cnm 4 5 gundur.
Inşallah sağlıkla, vakitlice gelir :)Erken doğum riski var ondan olmasında ben alıştırma sancılarına razıyım :))
Erken doğum riski var ondan olmasında ben alıştırma sancılarına razıyım :))
catuke cAnım sen başkalarının ne dediğine hiç kulak asma. Kendin nasış istiyosan öyle yap. Sonuçta hamilelik çok çok zor bi süreç ve herkeste farklı. Çalışmayan hamileler bile bu kadar zorlanıyoken bizim gibi çlışanlar için çok çok daha zor. Bende iznimi hakeder etmez başlattım. Evde olduğum sürece bebeğin hareketlerini bile daha kuvvetli hissettiğimi farkettim. Ayrıca evde olmayıda çok özlemişim :))
Nerden almış cnm çok güzelmiş güle güle kullansın inşallahKizlar bugun mamajo biberon setimiz, pusetimiz geldi. Babamizda kizimin odasina avize almis cok begenmis, dugmesinide ayarli yaptik gozleri cok rahatsiz olmasin diye isiktan.
Canım düğmesini nasıl ayarlı yaptınız.bizde yapmak istiyoruz.Kizlar bugun mamajo biberon setimiz, pusetimiz geldi. Babamizda kizimin odasina avize almis cok begenmis, dugmesinide ayarli yaptik gozleri cok rahatsiz olmasin diye isiktan.
Canım var ya hayat kurtardı n resmen corabimin yanlarını kestim ise öyle gidiyorum suan çok saolyanlarını makasla kes bence ben öyle yaptım hepsine hamile çorapları bile dar geliyor
hala devam edenlere çok şaştım valla bizdemi bir gariplik var acaba :)
bişi olacak tedirginliği ile biz son verdik ama . maaş. yapabilene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?