2016 Aralık Anneleri

Canım düğmesini nasıl ayarlı yaptınız.bizde yapmak istiyoruz.
Bu arada çok çok güzelmiş maşallah prensesin odası

Canim ayarli şöyle oluyor, onun ayarli dugmesi var yuvarlak oluyor hani onu aliyorsun (40 tl imis koctasta) odadaki kendi elektrik dugmeni cikartip onu takiyorsun bukadar. Ben daha zor saniyordum ama kolaymis cok sukurki. Bebegin gozleri asiri isiga maruz kalmasin diye ben istiyordum oda bulmus almis sagolsun

Aramızda yaşı 33 olmuş daha ilk bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan anne adayları olabilir örnek= ben böyle konuşmayalım lütfen
çok tatlısın
canım bnm de yaş aha gelecek ay 31 olacak
sabahın köründe kalk akşama kadar çalış ordan çık okula git
iş yerim bir taraf okul bir taraf ev bi taraf
sonra git sert sıralara otur popom ağrıyor
eve git eş, ev, birde 11 yaşında ergen atarlı kızla uğraş
çooook çalışmam lazım çooooook

aynen bende öyleyim canım çook ağırlaştım
4 kasım ha :) az kalmış hadi hayırlısıyla kavuş
sizin kasım annelerinden de doğuranlar var sanırım

bende akşam başladım göğüs ucu kremime
sürecemde inşallah doğumuma kadar
çünkü ilkinde çok çekmiştim
ama sürdüğümden beri sızlıyor
acaba uyardım mı neden oldu

Benim bebis bugün çok hareketsiz tek tük hareket ediyor normal mi acaba
bir arkadaş demişti gün içinde çok yoğurt ayran tükettiysen bebek de uzun süreli uyur diye
yada artık anne karnında da uzun uzun uyuyorlarmış
bence cnm sen bugünde takip et baktın hiç yok ö.sonra git dra
burdaki hastaneler yolunu bulmuş
oda çekimine dışardan kabul ediyorlar ama ameliyathaneye sadece hastanenin anlaşmalı olanını kabul ediyorlar

Günaydın herkese. Cumamız mübarek olsun inşallah

Bazen bende de oluyor zonklama gibi ama kısa sürüyor tekme mi atıyor oraya anlamadım ama sürekli olmuyor

Ben tutucam cnm hastane dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyormuş anlaşmalı olduğu fotoğrafçıda 1000 tl fiyat verdi çok pahalı ama tutucam çok istediğim için

göğüs ucu kremine erken başlamamış mısın canım. göğüsleri çok uyarmak erken doğumu tetikleyebiliyormuş 34 e kadar fln beklesen.
bende 32 yim valla ne yapayım geç evlendik:)

Çık canım boşver bizim işyerinde kalıp çalışmaya çalışanlar erken doğum yaptılar hep doktor bebek sıkıştığı için gelmek istiyor demiş oturma pozisyonu klavyeye eğildiğimizde onları sıkıştırıyor aşağı baskılanıyorlar sürekli böyle olunca sancı başladı kız işyerinden doğuma gitti.. anestezi veremeyiz demiş doktor yemek yemişsiniz az önce demiş normal doğum kesinlikle istemiyordu korkuyordu epudrol spinal anestezi yapıp aldılar ama hiç memnun kalmamıştı..

Canim alinti tam olmadigindan bildirim gelmedi bana, yeni gördüm tesadüfen pardon.
Resmini ekledim [/QUOTE]
Önemli diil canim benim hatamdı.
Ay o beşik cok tatlî nerden alcaksin ve kaç euro?
Hoşuma gitti sanki yaninda yatiyor gibi.ama ilerde ayırırken sorun yaşamazsın inş.

Günaydın hayırlı cumalar herkese :)

Allah korusun en çok korktuğum şeylerden biri erken doğum yapmak zaten, o yüzden riske atmak istemiyorum. Zaten böyle çalışmaya devam edersem sadede stresten bile erken doğum yaparım maazallah! En azından 37 haftayı doldursun istiyorum. Haftaya duruma göre bakacağım ama şu an ki düşüncem ayrılma yönünde. Ne yapayım dayanıksız derlerse de desinler, milleti kafaya takamayacağım artık

Cat kemigi agrisi canim. Ben 2 aydir falan yasiyorum onu bi ara gecmeksizin agriodu ama simdi ayakda fazla kalinca cok yuruyunce gelio. Cekilcek bse degl valla ne oturabliosn ne kalkabliosun bacaklar hep ayrikk

Herkesin hamileliği bir olmuyor ki millete bakma boşver ben ilk 4 ay rapor almak zorunda kaldım aşırı kusmalı bulantılı geçiyordu işyerindekiler çok dayanıksızsın herkeste bulantı olur falan dediler yadırgadılar hiç takmadım 5 kilo verdim ayda hergün 2 tane serum taktırıyodum kimse inanmıyordu benim neler çektiğime abartı sanıyorlardı...
benim eltim 9 ay raporlu yattı rahim ağzı yetmezliğinden, daha neler var sen kendini iyi hissetmiyosan hiç düşünme benim eşim diyor onun sağlığına bişey olacağına doğduktan sonra onun yanında daha az kal daha iyid iyor sonuçta bi şekilde bakılacak bu çocuk ha bi hafta önce ha bi hafta sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…