- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
insallah cnm insallaaahGünaydın kızlar. Meleklerimiz doğsun güzelce emzirelim inşallah çok güzel duygulardr eminim
Nerden almış cnm çok güzelmiş güle güle kullansın inşallah
Canım düğmesini nasıl ayarlı yaptınız.bizde yapmak istiyoruz.
Bu arada çok çok güzelmiş maşallah prensesin odası
çok tatlısınAramızda yaşı 33 olmuş daha ilk bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan anne adayları olabilir örnek= benböyle konuşmayalım lütfen
aynen bende öyleyim canım çook ağırlaştımAzRASILAM tatlım ıyyız sukur 4 kasım dogum tarıhımızı aldık 20 gun kaldı prensesımıze kavusmaya Ama ben cok sıstım kılo aldım ellerım cok uyusuyor son zamanlar zorlanmaya basladımmm
sen nasılsın senın nasıl gıdıyor
bende akşam başladım göğüs ucu kremimeKızlar trendyoldalçki kampanyayı haber verdiğiniz için çok sağolun. Güzel indirimler vardı. Ben bebeğin şampuan ve nemlendirici kremini mustela aldım kuzenime doktoru onu tavsiye etmiş. Kendime göğüs ucu kremi aldım şimdiden kullanmaya başlicam yara olmalarından korkuyorum. Bir de bikaç eksik daha vardı uugun bulmuşken onlarıda aldım :)
Ya bide benim bi kaç gündür adet sancısı gibi ağrım var. Kasıklarımda ve belimde oluyor. Adet olmadan hafif bir ağrı olur ya aynj öyle. Neden olur acaba yaa?
bir arkadaş demişti gün içinde çok yoğurt ayran tükettiysen bebek de uzun süreli uyur diyeBenim bebis bugün çok hareketsiz tek tük hareket ediyor normal mi acaba
burdaki hastaneler yolunu bulmuşHastane için fotoğrafçı tutacak olan var mi. Ben tutmayı düşünmüyorum ama telefondan da çekmek çok kalitesiz olur. Nasıl olacak bilmiyorum
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. Profesyonel makine falan mi kiralask dedim saçma mı olur bilemedim
Günaydın güzel arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir, hayırlı cumalarımız olsun. Benim dün alt taraf ağrıdı, sanki hani bisiklete çok binersiniz de sele acıtır ya ona benzer. Bu şekil ağrı yaşayan var mı aranızda?
Bende de tekme gibi oluyor dışarıda olduğunda anlık bağırasm geliyorGünaydın herkese. Cumamız mübarek olsun inşallah
Bazen bende de oluyor zonklama gibi ama kısa sürüyor tekme mi atıyor oraya anlamadım ama sürekli olmuyor
Güzel yere parmak basmışsın kısa kollu almak lazım ozaman sabahlığı uzun kollu olsa yeterÇok teşekkür ederim bende bakayım peki olmassa değiştirme olayı var mı Can'ım
Bir de hastanede serum takılır kolları yukarı rahatça çekiliyor mu
Ben tutucam cnm hastane dışarıdan fotoğrafçı kabul etmiyormuş anlaşmalı olduğu fotoğrafçıda 1000 tl fiyat verdi çok pahalı ama tutucam çok istediğim içinHastane için fotoğrafçı tutacak olan var mi. Ben tutmayı düşünmüyorum ama telefondan da çekmek çok kalitesiz olur. Nasıl olacak bilmiyorum
Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. Profesyonel makine falan mi kiralask dedim saçma mı olur bilemedim
çok tatlısın
canım bnm de yaş aha gelecek ay 31 olacak
sabahın köründe kalk akşama kadar çalış ordan çık okula git
iş yerim bir taraf okul bir taraf ev bi taraf
sonra git sert sıralara otur popom ağrıyor
eve git eş, ev, birde 11 yaşında ergen atarlı kızla uğraş
çooook çalışmam lazım çooooook
bende akşam başladım göğüs ucu kremime
sürecemde inşallah doğumuma kadar
çünkü ilkinde çok çekmiştim
ama sürdüğümden beri sızlıyor
acaba uyardım mı neden oldu
Günaydın güzel arkadaşlarım
İnşallah herkes iyidir, hayırlı cumalarımız olsun. Benim dün alt taraf ağrıdı, sanki hani bisiklete çok binersiniz de sele acıtır ya ona benzer. Bu şekil ağrı yaşayan var mı aranızda?
Çık canım boşver bizim işyerinde kalıp çalışmaya çalışanlar erken doğum yaptılar hep doktor bebek sıkıştığı için gelmek istiyor demiş oturma pozisyonu klavyeye eğildiğimizde onları sıkıştırıyor aşağı baskılanıyorlar sürekli böyle olunca sancı başladı kız işyerinden doğuma gitti.. anestezi veremeyiz demiş doktor yemek yemişsiniz az önce demiş normal doğum kesinlikle istemiyordu korkuyordu epudrol spinal anestezi yapıp aldılar ama hiç memnun kalmamıştı..Bende öyle yapmayı düşünüyorum, yarın da çalışayım da salı günü doktor kontrolüm var Çarşamba izne çıkacağım eğer bugünkü gibi olursam. Sağ kaburgamın altındaki ağrı hala devam ediyor çünküBiraz moralim de bozuk haftasonu eşim Antalya ya gidecek, uçak biletleri çok pahalı olduğundan ben gidemiyorum, bugün de nöbetçi kendimi ondan böyle kötü hissediyorum sanırım.
Resmi varmi
Çık canım boşver bizim işyerinde kalıp çalışmaya çalışanlar erken doğum yaptılar hep doktor bebek sıkıştığı için gelmek istiyor demiş oturma pozisyonu klavyeye eğildiğimizde onları sıkıştırıyor aşağı baskılanıyorlar sürekli böyle olunca sancı başladı kız işyerinden doğuma gitti.. anestezi veremeyiz demiş doktor yemek yemişsiniz az önce demiş normal doğum kesinlikle istemiyordu korkuyordu epudrol spinal anestezi yapıp aldılar ama hiç memnun kalmamıştı..
Cat kemigi agrisi canim. Ben 2 aydir falan yasiyorum onu bi ara gecmeksizin agriodu ama simdi ayakda fazla kalinca cok yuruyunce gelio. Cekilcek bse degl valla ne oturabliosn ne kalkabliosun bacaklar hep ayrikkGünaydın güzel arkadaşlarım
Herkesin hamileliği bir olmuyor ki millete bakma boşver ben ilk 4 ay rapor almak zorunda kaldım aşırı kusmalı bulantılı geçiyordu işyerindekiler çok dayanıksızsın herkeste bulantı olur falan dediler yadırgadılar hiç takmadım 5 kilo verdim ayda hergün 2 tane serum taktırıyodum kimse inanmıyordu benim neler çektiğime abartı sanıyorlardı...Günaydın hayırlı cumalar herkese :)
Allah korusun en çok korktuğum şeylerden biri erken doğum yapmak zaten, o yüzden riske atmak istemiyorum. Zaten böyle çalışmaya devam edersem sadede stresten bile erken doğum yaparım maazallah! En azından 37 haftayı doldursun istiyorum. Haftaya duruma göre bakacağım ama şu an ki düşüncem ayrılma yönünde. Ne yapayım dayanıksız derlerse de desinler, milleti kafaya takamayacağım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?