2016 Aralık Anneleri

Çalışan bayanlar doğum sonrası analık izninden sonraa yarım gün çalış tam gün maaşı al yasasından faydalanmak isteyen varmı sonrasında ücretsiz izin alacakmısınız

Canımm boşver sen milleti senin bebeğin ve sensin en önemli olan. İş stresi bile yeter dediğin gibi erken doğurmaya Allah korusun. Ben sadece ilk 3 ay çalışabildim bulantılarım ve halsizliklerimden çalışamadım ayrılmak için müdürün odasına gittim sağolsun rapor al dedi o gün bugündür evdeyim tabiki çok isterdim son güne kadar sağlıklı bi gebelik geçirip çalışmak ama en önemlisi bebeğim. İş herzaman bulurum ama bebek için 2 sene uğraştım Ne yaşadığımı ben bilirim kimsenin ne düşündüğü umrumda değil

Gunaydin herkese hayirli cumalar. :) benim oglus kadar hareketli olan varmi acaba gecesini gunduzune katiyo cocugum orda kazi calismalari yapiyo :) esim gece bi ara elini karnima koymus. Hareket ediomus sabah soluyo niye uyumuyo die bilmem cikinca sorarsin dedim :) saat yiyip gondercem benim oglana saatlrden haberi yok

Çalışan bayanlar doğum sonrası analık izninden sonraa yarım gün çalış tam gün maaşı al yasasından faydalanmak isteyen varmı sonrasında ücretsiz izin alacakmısınız
Ben istiyorum aslında ama tam bilmiyorum şartlarını araştırmak lazım

Aynen herkesin hamileliği bir olmuyor ama insanlar böyle abuk sabuk konuşunca ister istemez canı sıkılıyor insanın. Bir de her gören karnımın ne kadar büyük olduğunu böyle giderse erken doğum yapacağımı söyledikçe iyice sinir oluyorum, o yüzden sanırım haftaya alacağım raporumu.

Bende zaten ilk üç ay çalışmadım o Zaman da böyle canımı sıktılar ama bebeğim iyi gidiyor ve derdim başımdan aşkın diye pek üzerinde durmamıştım. Dediğiniz gibi en önemli şey bebeğimin ve benim sağlıklı olmamız... Allah hepimize sağlıklı bebekler, sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...

Sağ olun desteğiniz için hepiniz :)

bnm bebişide o gün hıçkırık tuttu pıt pıt pıt
babası diyor ki git bir bardak su iç diyor

bnm bebişide o gün hıçkırık tuttu pıt pıt pıt
babası diyor ki git bir bardak su iç diyor
Ayy o hıçkırıklar bu ara beni güle krizine sokuyor günde 4 5 defa oluyor hık hık gidiyo bebişimm baktım netten bukadar çok hıçkırırmı diye nefes denemesi yapıyormuş yaramazlar birde hıçkıran bebişlerin emme refleksi kuvvetli oluyormuş

olmazmı var tabi ama her işyeri kabul etmez bence bunu çıakrdılar ama adam ya gel yada işine gelirse dicektr eminim yasa böle tmm başım üstüme diyen işyeri varsa çıkmayın emekli olun ordan diyim :)
benm doğum iznim bile sorun oldu , ilk 10 gün olmazda sonraki zamanlarda 1-2 saat maillerine bakarsn denildi siz dünüşün kaldıki oyle yarımgün vs hiç sanmıyorum.

bizim burda zaten 12 ye kadar çalışıyor ö.sonraları izinliler
inşallah bana da öyle denk gelir
o yarım günden bu şekilde faydalanmış olurum

o zaman benim bu da iyi emici olacak

bizim burda zaten 12 ye kadar çalışıyor ö.sonraları izinliler
inşallah bana da öyle denk gelir
o yarım günden bu şekilde faydalanmış olurum

o zaman benim bu da iyi emici olacak
İnşallahhhh tek duam önce sağlıkla doğsunlar sonra bol sütümüz olsun copur copur emsinler

İşkanununa uymak zorundalar aslında yaptıkları çok yanlış ama şikayet etsen bidaha orda çalışamassın özel sektör böyle malesef.. ben bankada çalışıyorum bizde durum farklı analık izninden sonra yarım gün çalışıp tam maaş alabilirsin dediler 2 ay.. ama ücretsiz iznimi 6 ay vermyorlar bu durumda 4 aya çekiyorlar.. bende 60 günlük bebeği bırakıp gidebilirmiyim hiç bilmiyorum.

ben part time hakkımı kullancağım Allah nasip ederse cnaım.

İnşallahhhh tek duam önce sağlıkla doğsunlar sonra bol sütümüz olsun copur copur emsinler
İnşallah emerler en sağlıklı ve en kolay yöntem gece ağlıyor hmn çıkar memeyi ver
diğer türlü mama hazırla ısısı oldu mu olmadı mı bebek ise kendinden geçiyor sonra sinirlenip almıyorlarda :)

Nasıl yani annelere mi öyle izin veriyorlar mesai saatinizmi öğlene kadar..
şöyle cnm memurun hakkı 2 de başlıyor
12 de öğle tatili zaten 1 e kadaar
gidip müdürle konuşuyor insaflıysa da müdür o 1 saatide şifayen alıyor anlıyacağın
12 de süt izni başlıyor
Hahahah :) :) :) :) ewt o pit pit pit gunde 2 kez falan oluyo bnde diodum bu ne ya :)
bende su içim geçmezse olmadı dışardan böh de dedim

dediğin gibi yaparsn ama döndüğünde bu sefer bir bahane bulup çıkarırlar kötü olmak bana zarar olur . yoksa kanundur istesem onlarda uygular ama sonu iyi olmaz.
olsn 4 ay 4 aydır ücretsiz kullan bebişle nekadar kalsan iyidir bizde ücretsizde yok maalesef. doğum iznim bitince dönmek zorundyaım . ücretsiz imkanım olsaydı hiç düşünmez kullanırdım . bugünler geri gelmeyecek nede olsa hazır bebiş emiyorken emsin dursun prensler prensesler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…