- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Bagirasam gelio demissin cnm ben evde oldugum icin genelde saliyorum kendimi bagriveriorum valla :) :) ayaklari o sizi zonklatan ayaklarini diriyolar anlik oda bagirtio tbi:)Bende de tekme gibi oluyor dışarıda olduğunda anlık bağırasm geliyor
Canımm boşver sen milleti senin bebeğin ve sensin en önemli olan. İş stresi bile yeter dediğin gibi erken doğurmaya Allah korusun. Ben sadece ilk 3 ay çalışabildim bulantılarım ve halsizliklerimden çalışamadım ayrılmak için müdürün odasına gittim sağolsun rapor al dedi o gün bugündür evdeyim tabiki çok isterdim son güne kadar sağlıklı bi gebelik geçirip çalışmak ama en önemlisi bebeğim. İş herzaman bulurum ama bebek için 2 sene uğraştım Ne yaşadığımı ben bilirim kimsenin ne düşündüğü umrumda değilGünaydın hayırlı cumalar herkese :)
Allah korusun en çok korktuğum şeylerden biri erken doğum yapmak zaten, o yüzden riske atmak istemiyorum. Zaten böyle çalışmaya devam edersem sadede stresten bile erken doğum yaparım maazallah! En azından 37 haftayı doldursun istiyorum. Haftaya duruma göre bakacağım ama şu an ki düşüncem ayrılma yönünde. Ne yapayım dayanıksız derlerse de desinler, milleti kafaya takamayacağım artık
Ben istiyorum aslında ama tam bilmiyorum şartlarını araştırmak lazımÇalışan bayanlar doğum sonrası analık izninden sonraa yarım gün çalış tam gün maaşı al yasasından faydalanmak isteyen varmı sonrasında ücretsiz izin alacakmısınız
yaa bilmiyordum erken doğumu tetiklediğinigöğüs ucu kremine erken başlamamış mısın canım. göğüsleri çok uyarmak erken doğumu tetikleyebiliyormuş 34 e kadar fln beklesen.
bende 32 yim valla ne yapayım geç evlendik:)
Herkesin hamileliği bir olmuyor ki millete bakma boşver ben ilk 4 ay rapor almak zorunda kaldım aşırı kusmalı bulantılı geçiyordu işyerindekiler çok dayanıksızsın herkeste bulantı olur falan dediler yadırgadılar hiç takmadım 5 kilo verdim ayda hergün 2 tane serum taktırıyodum kimse inanmıyordu benim neler çektiğime abartı sanıyorlardı...
benim eltim 9 ay raporlu yattı rahim ağzı yetmezliğinden, daha neler var sen kendini iyi hissetmiyosan hiç düşünme benim eşim diyor onun sağlığına bişey olacağına doğduktan sonra onun yanında daha az kal daha iyid iyor sonuçta bi şekilde bakılacak bu çocuk ha bi hafta önce ha bi hafta sonra
Canımm boşver sen milleti senin bebeğin ve sensin en önemli olan. İş stresi bile yeter dediğin gibi erken doğurmaya Allah korusun. Ben sadece ilk 3 ay çalışabildim bulantılarım ve halsizliklerimden çalışamadım ayrılmak için müdürün odasına gittim sağolsun rapor al dedi o gün bugündür evdeyim tabiki çok isterdim son güne kadar sağlıklı bi gebelik geçirip çalışmak ama en önemlisi bebeğim. İş herzaman bulurum ama bebek için 2 sene uğraştım Ne yaşadığımı ben bilirim kimsenin ne düşündüğü umrumda değil
bnm bebişide o gün hıçkırık tuttu pıt pıt pıtGunaydin herkese hayirli cumalar. :) benim oglus kadar hareketli olan varmi acaba gecesini gunduzune katiyo cocugum orda kazi calismalari yapiyo :) esim gece bi ara elini karnima koymus. Hareket ediomus sabah soluyo niye uyumuyo die bilmem cikinca sorarsin dedim :) saat yiyip gondercem benim oglana saatlrden haberi yok
Ayy o hıçkırıklar bu ara beni güle krizine sokuyorbnm bebişide o gün hıçkırık tuttu pıt pıt pıt
babası diyor ki git bir bardak su iç diyor
Çalışan bayanlar doğum sonrası analık izninden sonraa yarım gün çalış tam gün maaşı al yasasından faydalanmak isteyen varmı sonrasında ücretsiz izin alacakmısınız
bizim burda zaten 12 ye kadar çalışıyor ö.sonraları izinlilerÇalışan bayanlar doğum sonrası analık izninden sonraa yarım gün çalış tam gün maaşı al yasasından faydalanmak isteyen varmı sonrasında ücretsiz izin alacakmısınız
o zaman benim bu da iyi emici olacakAyy o hıçkırıklar bu ara beni güle krizine sokuyorgünde 4 5 defa oluyor hık hık gidiyo bebişimm baktım netten bukadar çok hıçkırırmı diye nefes denemesi yapıyormuş yaramazlar birde hıçkıran bebişlerin emme refleksi kuvvetli oluyormuş
İnşallahhhhbizim burda zaten 12 ye kadar çalışıyor ö.sonraları izinliler
inşallah bana da öyle denk gelir
o yarım günden bu şekilde faydalanmış olurum
o zaman benim bu da iyi emici olacak
İşkanununa uymak zorundalar aslında yaptıkları çok yanlış ama şikayet etsen bidaha orda çalışamassın özel sektör böyle malesef.. ben bankada çalışıyorum bizde durum farklı analık izninden sonra yarım gün çalışıp tam maaş alabilirsin dediler 2 ay.. ama ücretsiz iznimi 6 ay vermyorlar bu durumda 4 aya çekiyorlar.. bende 60 günlük bebeği bırakıp gidebilirmiyim hiç bilmiyorum.olmazmı var tabi ama her işyeri kabul etmez bence bunu çıakrdılar ama adam ya gel yada işine gelirse dicektr eminim yasa böle tmm başım üstüme diyen işyeri varsa çıkmayın emekli olun ordan diyim :)
benm doğum iznim bile sorun oldu , ilk 10 gün olmazda sonraki zamanlarda 1-2 saat maillerine bakarsn denildi siz dünüşün kaldıki oyle yarımgün vs hiç sanmıyorum.
Nasıl yani annelere mi öyle izin veriyorlar mesai saatinizmi öğlene kadar..bizim burda zaten 12 ye kadar çalışıyor ö.sonraları izinliler
inşallah bana da öyle denk gelir
o yarım günden bu şekilde faydalanmış olurum
o zaman benim bu da iyi emici olacak
Hahahah :) :) :) :) ewt o pit pit pit gunde 2 kez falan oluyo bnde diodum bu ne ya :)bnm bebişide o gün hıçkırık tuttu pıt pıt pıt
babası diyor ki git bir bardak su iç diyor
ben part time hakkımı kullancağım Allah nasip ederse cnaım.Çalışan bayanlar doğum sonrası analık izninden sonraa yarım gün çalış tam gün maaşı al yasasından faydalanmak isteyen varmı sonrasında ücretsiz izin alacakmısınız
İnşallah emerler en sağlıklı ve en kolay yöntem gece ağlıyor hmn çıkar memeyi verİnşallahhhhtek duam önce sağlıkla doğsunlar sonra bol sütümüz olsun copur copur emsinler
şöyle cnm memurun hakkı 2 de başlıyorNasıl yani annelere mi öyle izin veriyorlar mesai saatinizmi öğlene kadar..
bende su içim geçmezse olmadı dışardan böh de dedimHahahah :) :) :) :) ewt o pit pit pit gunde 2 kez falan oluyo bnde diodum bu ne ya :)
İşkanununa uymak zorundalar aslında yaptıkları çok yanlış ama şikayet etsen bidaha orda çalışamassın özel sektör böyle malesef.. ben bankada çalışıyorum bizde durum farklı analık izninden sonra yarım gün çalışıp tam maaş alabilirsin dediler 2 ay.. ama ücretsiz iznimi 6 ay vermyorlar bu durumda 4 aya çekiyorlar.. bende 60 günlük bebeği bırakıp gidebilirmiyim hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?