2016 Aralık Anneleri

lohusa sepeti diye bir siteden 130 tl ye aldım cnm. içi uzun kol ve ince değil, pamuklu. ben de beğendim gerçekten kaliteli
Can'ım ben sen yazdıktan sonra baktım tükenmiş sonuncuyu sen mi aldın artık :))güle güle giy
Bir de Can'ım en büyük bedeni de xl ben xxl giyiyorum sen giydiğin bedeni mi aldın yoksa bir büyüğünü mü

inanamiyorum ya nekadar tuhaf insanlar var. sizene kardesim karninin buyuklugunden veya kucuklugunden. erken dogum yaparmismismis... oyle insanlari alip duvara vurasim geliyor

H
hadi ya ben aldığım Zaman tüm bedenleri vardı :) ben m beden giyiyorum ve m beden aldım tam oldu. Hatta biraz dar bile ama karnım var sonuçta o gidecek doğum sonrası. O yüzden kendi bedenin neyse onu al derim cnm

yaa bilmiyordum erken doğumu tetiklediğini
saol cnmm
bende geç okudumo çok çok daha fecii bişeymiş

Canim benimde bildigim gogus ucu uyarimi dogumu tetikler. 34 ya da 36 haftalarda baslaman daha iyi. Bir sayfada gormustum dogumu baslatmak icin yapilanlar arasinda gogus ucu uyari masajida vardi

Günaydın herkese. Cumamız mübarek olsun inşallah

Bazen bende de oluyor zonklama gibi ama kısa sürüyor tekme mi atıyor oraya anlamadım ama sürekli olmuyor
Allah'tan sürekli olmuyor yoksa dayanmamız zor canım

Bende de tekme gibi oluyor dışarıda olduğunda anlık bağırasm geliyor

Akşam kıvrandım resmen çok canım yandı korktum bebiş mi geliyor diye.

Günaydın Kızlar
Bebişin çamaşırlarını yıkayanlar
nasıl yıkadınız? kaç derecede? kaç dk?
çok minikler yanlış yıkamayayım, zarar gelmesin başlarına :)

Canım bebiş kıyafetlerini bu hafta yıkamayı planlıyorum ama geçen hafta beşiğinin örtülerini yastıklarını falan yıkadım. Benim makinede kısa program var 15 dakikalık, sabun tozu ROxy kullanmıştım, 15 dakikalıkta tam olarak çözünememiş tanecikler ben de bol suyla bir daha durulama yaptım düzeldi. Bebişin kıyafetlerini yıkarken 30 derecede hassas sıkmada (yünler için olan) orta programda yıkayacağım o nedenle. Sanırım benim makinenin 15 dakikası iyi değil bu anlamda.

Cat kemigi agrisi canim. Ben 2 aydir falan yasiyorum onu bi ara gecmeksizin agriodu ama simdi ayakda fazla kalinca cok yuruyunce gelio. Cekilcek bse degl valla ne oturabliosn ne kalkabliosun bacaklar hep ayrikk

Aynen öyle sanırım canım. Çok yordum kendimi sanırım ondan oldu, bir de pilates hareketleri yaptım o mu tetikledi nedir. Sanki bebek aşağıdan çıkacak zannettim zonklayınca. Sünnet çocukları gibi gezdiriyor insanı. Sana da geçmiş olsun.

Kizlar deneyimli annelere sorum olacak. Doktor muayenede asistanina ultrason ilgilerimi yazdirirken plesenta ön duvar diye yazdiriyor. Bu ne demek? Ama bana aksi bisey solemedi bende araya laf karisinca sormayi unuttum. Sizin bi bilginiz varmi acaba?

benimkine de öyle yazdırdı ben sordum ne demek riskli mi diye hayır dedi olabilir ön duvarda dedi rahim ağzına yakın olmasın yeter dedi benimki yakın değilmiş rahim ağzında olursa kanama olabiliyor ve normal doğum yapılamıyor plasenta önde olduğu için bebekten..
ama ön duvarda olması demek göbek deliğinin hemen arkasında plasenta var demek

Bende böyle biliyorum hani göbeğin bi iç bide ön kısmı varya ön kısımda demek hisettiğin kısım yani

Bende oyle tahmin ettim ama heyecandan sormayi unuttum. Aman altta olmasinda insallah

Günaydın Kızlar
Ben hijyen modunda 40 derecede yıkıyorum ve dalan roxy sabun tozu kullanıyorum. Sonra ilave durulama yaptıktan sonra kurutma makinesiyle kurutuyorum.

Canim benimde bildigim gogus ucu uyarimi dogumu tetikler. 34 ya da 36 haftalarda baslaman daha iyi. Bir sayfada gormustum dogumu baslatmak icin yapilanlar arasinda gogus ucu uyari masajida vardi
Ay töbe o zaman en az 36ya kadar yapmam
Sağol cnm bnm
İyiki bura kk var :)
Ben hijyen modunda 40 derecede yıkıyorum ve dalan roxy sabun tozu kullanıyorum. Sonra ilave durulama yaptıktan sonra kurutma makinesiyle kurutuyorum.
Kurutmadan ziyade güneş görse daha iyi olmazmı
Ben güneşte kurutup birde ütüleyecem inşallah

Günaydın Kızlar
40 derece yarım saat veya 40 dakikalık program yeter.
Ekstra durulama yapabilirsin sabun tozu kullanmazsan...

kızlarr bebişlere bebek şekeri yada kokulu taş fln yaptırmayı düşünen varmı ben yaptırmak istiyorum doğduğunda dağıtalım diye ama hala karar veremedik

15 dk az gibi geldi bana geldi canım. hem de iyi durulanmaz. yarım saat yıkasam olur mu acaba

30 mu 4o mı ikilemdeyim şuan :)

40 derece yarım saat veya 40 dakikalık program yeter.
Ekstra durulama yapabilirsin sabun tozu kullanmazsan...

ekstra durulama yapmayı düşünüyorum zaten canım. en iyisi 4o derecede yıkayayım. :)

kızlarr bebişlere bebek şekeri yada kokulu taş fln yaptırmayı düşünen varmı ben yaptırmak istiyorum doğduğunda dağıtalım diye ama hala karar veremedik
Doğum için keçeden Magnet yaptırıyorum . Bir de çikolata badem şekeri ve kutuda lokum olacak. Mevlüt için ise kokulu taş siparişi verdim

Evet canım ben de 15 dakikadan memnun kalmadım zaten. Belki benim makinam ile de alakalıdır bilmiyorum. Hassas çamaşırlar olan programda yıkatacağım kıyafetleri, sıcaklık da 30 derecede yapıp düşük devirde sıkma yapmış olacak. Ortalama 45 dakika sürüyor bende hassas yıkama modu. Senin makinanda da öyle bir program vardır eminim.

kızlar işyerimde boya yapılıyor çok fena tiner kokuyor her yer bütün gün buna maruz kalıyorum sizce bebeğe zarar verirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…