Can'ım ben sen yazdıktan sonra baktım tükenmiş sonuncuyu sen mi aldın artık :))güle güle giylohusa sepeti diye bir siteden 130 tl ye aldım cnm. içi uzun kol ve ince değil, pamuklu. ben de beğendim gerçekten kaliteli
inanamiyorum ya nekadar tuhaf insanlar var. sizene kardesim karninin buyuklugunden veya kucuklugunden. erken dogum yaparmismismis... oyle insanlari alip duvara vurasim geliyorAynen herkesin hamileliği bir olmuyor ama insanlar böyle abuk sabuk konuşunca ister istemez canı sıkılıyor insanın. Bir de her gören karnımın ne kadar büyük olduğunu böyle giderse erken doğum yapacağımı söyledikçe iyice sinir oluyorum, o yüzden sanırım haftaya alacağım raporumu.
Bende zaten ilk üç ay çalışmadım o Zaman da böyle canımı sıktılar ama bebeğim iyi gidiyor ve derdim başımdan aşkın diye pek üzerinde durmamıştım. Dediğiniz gibi en önemli şey bebeğimin ve benim sağlıklı olmamız... Allah hepimize sağlıklı bebekler, sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...
Sağ olun desteğiniz için hepiniz :)
hadi ya ben aldığım Zaman tüm bedenleri vardı :) ben m beden giyiyorum ve m beden aldım tam oldu. Hatta biraz dar bile ama karnım var sonuçta o gidecek doğum sonrası. O yüzden kendi bedenin neyse onu al derim cnmCan'ım ben sen yazdıktan sonra baktım tükenmiş sonuncuyu sen mi aldın artık :))güle güle giy
Bir de Can'ım en büyük bedeni de xl ben xxl giyiyorum sen giydiğin bedeni mi aldın yoksa bir büyüğünü mü
yaa bilmiyordum erken doğumu tetiklediğini
saol cnmm
bende geç okudumo çok çok daha fecii bişeymiş
Ama takip edicem gelirse almak istiyorum inşallahH
hadi ya ben aldığım Zaman tüm bedenleri vardı :) ben m beden giyiyorum ve m beden aldım tam oldu. Hatta biraz dar bile ama karnım var sonuçta o gidecek doğum sonrası. O yüzden kendi bedenin neyse onu al derim cnm
Allah'tan sürekli olmuyor yoksa dayanmamız zor canımGünaydın herkese. Cumamız mübarek olsun inşallah
Bazen bende de oluyor zonklama gibi ama kısa sürüyor tekme mi atıyor oraya anlamadım ama sürekli olmuyor
Bende de tekme gibi oluyor dışarıda olduğunda anlık bağırasm geliyor
Günaydın Kızlar
Bebişin çamaşırlarını yıkayanlar
nasıl yıkadınız? kaç derecede? kaç dk?
çok minikler yanlış yıkamayayım, zarar gelmesin başlarına :)
Cat kemigi agrisi canim. Ben 2 aydir falan yasiyorum onu bi ara gecmeksizin agriodu ama simdi ayakda fazla kalinca cok yuruyunce gelio. Cekilcek bse degl valla ne oturabliosn ne kalkabliosun bacaklar hep ayrikk
Allah'tan sürekli olmuyor yoksa dayanmamız zor canım
Akşam kıvrandım resmen çok canım yandı korktum bebiş mi geliyor diye.
Canım bebiş kıyafetlerini bu hafta yıkamayı planlıyorum ama geçen hafta beşiğinin örtülerini yastıklarını falan yıkadım. Benim makinede kısa program var 15 dakikalık, sabun tozu ROxy kullanmıştım, 15 dakikalıkta tam olarak çözünememiş tanecikler ben de bol suyla bir daha durulama yaptım düzeldi. Bebişin kıyafetlerini yıkarken 30 derecede hassas sıkmada (yünler için olan) orta programda yıkayacağım o nedenle. Sanırım benim makinenin 15 dakikası iyi değil bu anlamda.
Aynen öyle sanırım canım. Çok yordum kendimi sanırım ondan oldu, bir de pilates hareketleri yaptım o mu tetikledi nedir. Sanki bebek aşağıdan çıkacak zannettim zonklayınca. Sünnet çocukları gibi gezdiriyor insanı. Sana da geçmiş olsun.[/QUOT
Saol cnm. Benim suan yok ama dedigim gbi bi ara devamli suretle cektim. Simdide ayakta fazla kalinca cok yorulunca iki gun falan oluo gidio dr solemistim cati kemigi agrisi demisti bundan 2 ay once falan. Erken baslamjs sende son aylarda olur genelde demisti. Bi ara magnezyum ictim bacaklarm cok agriodu.sonra biraktim. Ole
benimkine de öyle yazdırdı ben sordum ne demek riskli mi diye hayır dedi olabilir ön duvarda dedi rahim ağzına yakın olmasın yeter dedi benimki yakın değilmiş rahim ağzında olursa kanama olabiliyor ve normal doğum yapılamıyor plasenta önde olduğu için bebekten..Kizlar deneyimli annelere sorum olacak. Doktor muayenede asistanina ultrason ilgilerimi yazdirirken plesenta ön duvar diye yazdiriyor. Bu ne demek? Ama bana aksi bisey solemedi bende araya laf karisinca sormayi unuttum. Sizin bi bilginiz varmi acaba?
Bende böyle biliyorum hani göbeğin bi iç bide ön kısmı varya ön kısımda demek hisettiğin kısım yanibenimkine de öyle yazdırdı ben sordum ne demek riskli mi diye hayır dedi olabilir ön duvarda dedi rahim ağzına yakın olmasın yeter dedi benimki yakın değilmiş rahim ağzında olursa kanama olabiliyor ve normal doğum yapılamıyor plasenta önde olduğu için bebekten..
ama ön duvarda olması demek göbek deliğinin hemen arkasında plasenta var demek
benimkine de öyle yazdırdı ben sordum ne demek riskli mi diye hayır dedi olabilir ön duvarda dedi rahim ağzına yakın olmasın yeter dedi benimki yakın değilmiş rahim ağzında olursa kanama olabiliyor ve normal doğum yapılamıyor plasenta önde olduğu için bebekten..
ama ön duvarda olması demek göbek deliğinin hemen arkasında plasenta var demek
Ben hijyen modunda 40 derecede yıkıyorum ve dalan roxy sabun tozu kullanıyorum. Sonra ilave durulama yaptıktan sonra kurutma makinesiyle kurutuyorum.Günaydın Kızlar
Ay töbe o zaman en az 36ya kadar yapmamCanim benimde bildigim gogus ucu uyarimi dogumu tetikler. 34 ya da 36 haftalarda baslaman daha iyi. Bir sayfada gormustum dogumu baslatmak icin yapilanlar arasinda gogus ucu uyari masajida vardi
Kurutmadan ziyade güneş görse daha iyi olmazmıBen hijyen modunda 40 derecede yıkıyorum ve dalan roxy sabun tozu kullanıyorum. Sonra ilave durulama yaptıktan sonra kurutma makinesiyle kurutuyorum.
40 derece yarım saat veya 40 dakikalık program yeter.Günaydın Kızlar
Canım bebiş kıyafetlerini bu hafta yıkamayı planlıyorum ama geçen hafta beşiğinin örtülerini yastıklarını falan yıkadım. Benim makinede kısa program var 15 dakikalık, sabun tozu ROxy kullanmıştım, 15 dakikalıkta tam olarak çözünememiş tanecikler ben de bol suyla bir daha durulama yaptım düzeldi. Bebişin kıyafetlerini yıkarken 30 derecede hassas sıkmada (yünler için olan) orta programda yıkayacağım o nedenle. Sanırım benim makinenin 15 dakikası iyi değil bu anlamda.
30 mu 4o mı ikilemdeyim şuan :)Ben hijyen modunda 40 derecede yıkıyorum ve dalan roxy sabun tozu kullanıyorum. Sonra ilave durulama yaptıktan sonra kurutma makinesiyle kurutuyorum.
40 derece yarım saat veya 40 dakikalık program yeter.
Ekstra durulama yapabilirsin sabun tozu kullanmazsan...
Doğum için keçeden Magnet yaptırıyorum . Bir de çikolata badem şekeri ve kutuda lokum olacak. Mevlüt için ise kokulu taş siparişi verdimkızlarr bebişlere bebek şekeri yada kokulu taş fln yaptırmayı düşünen varmı ben yaptırmak istiyorum doğduğunda dağıtalım diye ama hala karar veremedik
15 dk az gibi geldi bana geldi canım. hem de iyi durulanmaz. yarım saat yıkasam olur mu acaba
30 mu 4o mı ikilemdeyim şuan :)
ekstra durulama yapmayı düşünüyorum zaten canım. en iyisi 4o derecede yıkayayım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?