2016 Aralık Anneleri

düşük devirde sıkmak da lazım dimi iyi söyledin onu. sanki ilk defa çamaşır yıkıyorum ne yapıcağımı bilemedim :)

canım ne güzel 31 yaşındasın ve 11 yaşında kızın var allah bağışlasın daha biz kucağımıza alamadık yaş 30 oldu

kızlarr bebişlere bebek şekeri yada kokulu taş fln yaptırmayı düşünen varmı ben yaptırmak istiyorum doğduğunda dağıtalım diye ama hala karar veremedik
Bn bebek sekeri aldim canim. Bu tuylu falan olanlardan. Bide emzik kokulu tas yaptirdim. Bide kendim seker hamuru kurabiye yaptm:)

,
ben varım, hiç sevmiyorum şu ilacı

,
ben varım, hiç sevmiyorum şu ilacı
Benim 3 gündür ishal problemim var ve bu ilacın yaptığını düşünüyorum dokundu bana ya sabahta 3 kere tuvalete çıktım siyah ishal Afedersin 1 hafta ara verdik içmicem şimdi sonra ferrum Fort a geçicez bakalım sende yam etki yapmadı galiba

Bn bebek sekeri aldim canim. Bu tuylu falan olanlardan. Bide emzik kokulu tas yaptirdim. Bide kendim seker hamuru kurabiye yaptm:)
Bende emzik kokulu taş yaptırdım senin bebek şekeri nasıl foto atarmısın ben bundan yaptırcam galiba hacışerif diye bi yer var

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-24-11-42-23.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 73

Ferrum fort kullanıyorum ben herhangi bir sorun da yapmıyor şükür

Canım benim de 9-4 çıkıyor doktorum hamilelikte normal diyor ama kafamı kaldıramıyorum gün içinde...yiyeceklerle dengede tutmaya çalışıyorum...

düşük devirde sıkmak da lazım dimi iyi söyledin onu. sanki ilk defa çamaşır yıkıyorum ne yapıcağımı bilemedim :)

Benim bebişin eşyalarında üzeri baskı olanlar var hastane çıkışı süslü olanlarda. Onları falan hep düşük devirde sıktırın dediler. Baskılar zarar görmesin diye. Bir de korkuyorum küçülürlerse zaten minnacık şeyler, iyice barbie bebek kıyafetine döner :) Oturur ağlarım

Merhaba kizlar takip ediyorum ama yazmiyorum.
Herkes iyidir umarim oyle gorunuyor.
Bebeklerin kiyafetlerini cikarip yikayanlar var ne guzel. Ben bu ay sonunu bekliyorum belki taşinacam o yuzden herseyi yeni evde yaparim. Daha dolapta almadim zaten.
Cok sukur bebegim iyi. Haftaya persembe gunu ulturasonda gormeye gidecez insallah.
Ebe kan tahlili vermisti kan degerine flan bakmak icin.
Kan degerlerim sinirda , demir degerimde oyle.
O yuzden demir ilaci almaya basladim.
Artik iyice agirlastim, bir an once zaman gecssin de alalim sıpalari kucagimiza.
Burda kış geldi kizlar. Ortalik cok soguk insallah hasta olmadan atlatiriz bu gunleri .

Aramızda yaşı 33 olmuş daha ilk bebeğini kucağına almak için sabırsızlanan anne adayları olabilir örnek= ben böyle konuşmayalım lütfen

Bende de yas 35 ve ilk bebegim :) Yolun ilk yarisi tek gecti, diger yarisi insallah yavrumla (veya yavrularimla) dolu dolu gecer :)

Bende de ayni tarif ettigin gibi bir agri var son 2-3 gundur. Bugun doktor randevum var, sorucam doktoruma normal mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…