Canım benim de hep bu aralarda tansiyonum.ama hamilelik de düşük tansiyon daha iyi.yüksek tansiyon her zaman risk mis doktor demistiKızlar tansiyon düşüklüğü sorunu yaşayan var mi bugün 9_4 e düştü benim dinleniyorum simdi
Canim eger cok sıksa doktora görün . Allahim korusun. Sen bi danis doktoraKixlar bu kasik agrisini bu kdr sık ceken varmi ya. Adrt agrisi gbibi sorun mu ki bu
Ne kadar takildin mevlid isine rabbim ogunlere cikartsin helebiKızlar gecelik bedenini nasıl almamız gerekiyor?? Bir de Mevlid de biz ne gitcez ???
Kizlar deneyimli annelere sorum olacak. Doktor muayenede asistanina ultrason ilgilerimi yazdirirken plesenta ön duvar diye yazdiriyor. Bu ne demek? Ama bana aksi bisey solemedi bende araya laf karisinca sormayi unuttum. Sizin bi bilginiz varmi acaba?
Doğum için keçeden Magnet yaptırıyorum . Bir de çikolata badem şekeri ve kutuda lokum olacak. Mevlüt için ise kokulu taş siparişi verdim
Kizlar nasıl sütyen takiosunuz? ?emzirme sutyeni kullanışlı değilmiş sanırım
Şurup mu bu peki ?Ferrum fort kullanıyorum ben herhangi bir sorun da yapmıyor şükür
Sağlık olsun :)Resim yuklemio ya hata dio
Kanama falan olmayinca ne blim telas etmeyim dedim haftaya kontrolumuz var zatenCanim eger cok sıksa doktora görün . Allahim korusun. Sen bi danis doktora
Doğumu da dusunmeyelim o zaman ne olacağımız belli değil diye düşünürsek oooohoo yarıni da düşünme ..ben düşünüyor olabilirim ki burda herkes Mevlid şekeri vs konuşuyor lütfen saygı. .Ne kadar takildin mevlid isine rabbim ogunlere cikartsin helebi
Elbette dusunceksin herseyi. Mevlide cok var simdi sadece doguma ve bebege odaklanmak daha mantikli strese mahalvermemek adina saygim sonsuzki dusunme diyorum.Doğumu da dusunmeyelim o zaman ne olacağımız belli değil diye düşünürsek oooohoo yarıni da düşünme ..ben düşünüyor olabilirim ki burda herkes Mevlid şekeri vs konuşuyor lütfen saygı. .
Kızlar çok fenayım ya bi kaç gündür deli gibi kaşınıyorum normal de birşey yok bi başlayınca kaşınmaya heryerim kaşınıyo bide soğuk algınlığı olmuşum terliyorum terledikçe kaşınıyorum
O durum normal olduğunu gösteriyor canım, endişe etme :)
Bi küçük pet şişeye 1 çay bardağı sirke koy üzerine su onunla yıka o bölgeni 3 4 yıkamaya alıyo kaşıntını doktorum söyledi banaKizlar mantar oldum kasiniyo o bolgem surekli napcam ben
Pazartesi kan vereyim diyorum karaciğer enzimlerine bakılması içinKaşıntın devam ederse doktora gitmeni öneririm çünkü gebelik kolestazı denen bir durum var, kaşıntı ve karaciğer enzimlerinde bozulmayla giden, Allah korusun hepimizi ama olursa önlem almak lazım
Günaydın hayırlı cumalar herkese :)
Allah korusun en çok korktuğum şeylerden biri erken doğum yapmak zaten, o yüzden riske atmak istemiyorum. Zaten böyle çalışmaya devam edersem sadede stresten bile erken doğum yaparım maazallah! En azından 37 haftayı doldursun istiyorum. Haftaya duruma göre bakacağım ama şu an ki düşüncem ayrılma yönünde. Ne yapayım dayanıksız derlerse de desinler, milleti kafaya takamayacağım artık
Canım ben sinemce tasarım diye bir bayana yaptırıyorum netten buldum . Tanesi 3.5 tl ama 40 adet olacak zaten . Bir de kapı süsü ve lohusa tacı bantı takım yaptırıyorum isim yazılıO durum normal olduğunu gösteriyor canım, endişe etme :)
Keçeden magnetler benim de çok hoşuma gitti, sen ne kadara yaptırıyorsun canım, bir de nerden? Ben sordum tanesi 4 lira dediler çok pahalı geldi bana
Ben hamileliğimin 2. Ayından beri balensiz desteksiz sütyen kullanıyorum, hatta sonra da kullanırsın dedikleri için iki tanesi emzirme sütyeni şeklinde, gayet rahat bence, normal sütyenden bir fark yok konfor açısından. Zaten eski sütyen bedenime göre 2 beden büyüdüğü için eskiler olmuyor
Gunaydin herkese hayirli cumalar. :) benim oglus kadar hareketli olan varmi acaba gecesini gunduzune katiyo cocugum orda kazi calismalari yapiyo :) esim gece bi ara elini karnima koymus. Hareket ediomus sabah soluyo niye uyumuyo die bilmem cikinca sorarsin dedim :) saat yiyip gondercem benim oglana saatlrden haberi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?