2016 Aralık Anneleri

O durum normal olduğunu gösteriyor canım, endişe etme :)

Doğum için keçeden Magnet yaptırıyorum . Bir de çikolata badem şekeri ve kutuda lokum olacak. Mevlüt için ise kokulu taş siparişi verdim

Keçeden magnetler benim de çok hoşuma gitti, sen ne kadara yaptırıyorsun canım, bir de nerden? Ben sordum tanesi 4 lira dediler çok pahalı geldi bana

Kizlar nasıl sütyen takiosunuz? ?emzirme sutyeni kullanışlı değilmiş sanırım

Ben hamileliğimin 2. Ayından beri balensiz desteksiz sütyen kullanıyorum, hatta sonra da kullanırsın dedikleri için iki tanesi emzirme sütyeni şeklinde, gayet rahat bence, normal sütyenden bir fark yok konfor açısından. Zaten eski sütyen bedenime göre 2 beden büyüdüğü için eskiler olmuyor

Kızlar çok fenayım ya bi kaç gündür deli gibi kaşınıyorum normal de birşey yok bi başlayınca kaşınmaya heryerim kaşınıyo bide soğuk algınlığı olmuşum terliyorum terledikçe kaşınıyorum

Doğumu da dusunmeyelim o zaman ne olacağımız belli değil diye düşünürsek oooohoo yarıni da düşünme ..ben düşünüyor olabilirim ki burda herkes Mevlid şekeri vs konuşuyor lütfen saygı. .
Elbette dusunceksin herseyi. Mevlide cok var simdi sadece doguma ve bebege odaklanmak daha mantikli strese mahalvermemek adina saygim sonsuzki dusunme diyorum.

Kaşıntın devam ederse doktora gitmeni öneririm çünkü gebelik kolestazı denen bir durum var, kaşıntı ve karaciğer enzimlerinde bozulmayla giden, Allah korusun hepimizi ama olursa önlem almak lazım

Canim bana da dayaniksiz diyolar. Azcik yürüsem bebek asagi iniyo yürüyemiyorum. Millet karnı burnunda geziyo sen simdiden yürüyemiyosun diyenler de cok oldu. Ama hic umrumda degil. Iki hamilelik yasayanlarin bile birbirini tutmuyo. Millete kulak asıp kendini strese sokma bosuna.

Canım ben sinemce tasarım diye bir bayana yaptırıyorum netten buldum . Tanesi 3.5 tl ama 40 adet olacak zaten . Bir de kapı süsü ve lohusa tacı bantı takım yaptırıyorum isim yazılı

Ayniyiz canim. Esimi uyandiriyo gece tekmeleri. 2350 gram oldugunu ögrenince o tekmeler zayif bi cocuktan gelemezdi zaten diyo esim gece günduz hic farketmiyo her zaman halay cekiyo bıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…