Merhaba kızlar, günaydın hepinize. Okumaya çalıştım hep ama yazamadım bayadır. Dün kontrolüm vardı benimde, kalp atışlarını duyduk çok şükür :) 1cm boyu, çok hareketli dedi doktor. 142 ymiş kalp atışı da.
Geçen hafta cuma kahverengi lekelenmem olmuştu acile gittik,çok şükür ki yerleşmeymiş. Progestan kullanıyordum bir haftadır, dün doktor gayet temiz, hapı 1 gün iç 1 gün içme dedi.
Eşle birlikteliğe 12. haftaya kadar ara verin dedi. Günde bir yumurta ve ceviz yemelisin, 2 bardak süt içmelisin dedi. Haftada bir kez balık, bir kez de kırmızı et ye dedi. Benim Allaha şükür ilk hamileliğimde hiç bulantım olmamıştı sadece bazı şeylerden tiksinmiştim bir süre. Bunda da öyle çok şükür, 6. haftada iki kere istifra ettim sadece ama geçti, vücudum hemen alışıyormudur nedir bilmiyorum ama şu anda çok iyiyim tabi bu da iştah açıklığı olarak geri dönüyor :) Boyum 1.80 kızıma 67 kilo ile kalmıştım 95le doğurdum. Buna da 70 ile hamile kaldım, tek hedefim ilki kadar almamak çünkü vermek zor oluyor.