2016 Aralık Anneleri

Günaydınlar herkeslere :)

elma_sekerim01 elma_sekerim01 ilaçsız bir gün kahvaltı maşallah artık düzeliyorsun sanırım :)

@mutlusey malesef o duygusuzluk ve hissizlik bende de hiç bişey anlamıyorum var hareketleri hissedince değişir diyolar ama bakalım görücez.
Günaydın canım
iştahım olmasa da sağlıklı şeyler yemeğe dikkat ediyorum ve çok çok iyi olmasam da çok şükür eskiye oranla iyiyim
İlaçlar bağırsaklarımı bozdu ishal oldum bugün içmicem canım

@mrveee28 belki de hormonlardan dolayı böyledir ama rahatladım yalnız olmadığımıa gerçekten

@izdmr arnavut_biberi arnavut_biberi teşekkür ederim kızlar demek ki aynı şeyleri yaşamamız normal hareketlerini hissedince inşallah daha çok değişecek bir de sürekli hasta hissetmekten sanırım hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bu hastalık hissi. bir de burada sürekli kusan arkadaşlar var Allah onlara kolaylık versin ben o kadar kötü olmadığım halde iyi hissetmiyorum

elma_sekerim01 elma_sekerim01 günaydın , afiyet olsun canım:) ben sabah 7 de çıkıyorum evden ama yolda kusarım diye doğru düzgün bişey yemedim şimdi yanımda bişiler var yicem bende
Ye canım güzel kahvaltını yapmaya çalış yumurta tüket , o bahsettiğin bende de oldu ilk hamileliği olanlar da olmuş hep demekki psikolojik bunalıma girmiştim ama halsizlik hep hasta gibi yatmak ve doktorda kötü bişey duyma korkuları beni böyle yaptı biraz daha iyiyim şu günlerde Allahım a şükürler olsun

ya bu arada cumartesi doktorum diyetisyeniyle beraber beslenme eğitimi verdi özellikle sütü de yoğurduda pastörize tüketin dedi diyetisyen. benimde pek aklım almıyor. hadi sütü geçtim ama yoğurtta illa katkı maddesi var benim kendi evde yaptığım yoğurdu önermedi .. evde yoğurt yapıp yiyen varmı?

ya bu arada cumartesi doktorum diyetisyeniyle beraber beslenme eğitimi verdi özellikle sütü de yoğurduda pastörize tüketin dedi diyetisyen. benimde pek aklım almıyor. hadi sütü geçtim ama yoğurtta illa katkı maddesi var benim kendi evde yaptığım yoğurdu önermedi .. evde yoğurt yapıp yiyen varmı?

Bana da süt için pastörize öneriyoruz diğer sütleri en az yrm saat kaynatmak gerekiyo bu seferde bütün vitamini gidiyo demişti günlük süt içiyorum. yoğurda gelince hazır kullanıyodum ama geçen bi yazı okudum hazır yoğurt yicekseniz hiç yemeyin daha sağlıklı diyordu bende kendi yoğurdumu mayalamaya başlıcaktım.

kimi ne dediğii belli değil inan ki ama yinede kendim mayalıcam. Annemde kızdı zaten geçen gün biz hazır mı yiyip içtik Allah'a şükür hiç birinize bişey olmadı diye :KK53:

Günaydın güzel anne adayları, çok güzel bulantısız, sağlıklı bir hafta olsun hepimize :)

Ben süt içemiyorım hala ama ev yoğurdu dışında bir şey tüketmiyorum, hijyen şartlarına dikkat ettikten sonra, sütü de iyice kaynatıp mayaladıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum. Marketten aldığım yoğurdun içindeki katkı maddesi bedenime gireceğine varsın daha az besleyici olsun kendi yaptığım yoğurt ya. Ben böyle düşünüyorum içim de rahat

Back
X