merhaba kızlar:) bugün geç girebildim işlerim yoğundu hastaneden geldikten sonra. Az çok mesajları okuyabildim, Allahım hasta arkadaşlarımıza ve bebişlerimize şifa versin inşallah.
Sabah kontrolüm vardı bir heyecan gittim:)

Detaylı ultrasonda bakıldı NT:1,3 mm(ense kalınlığı), nazal kemik :2,5 mm çıktı. doktor normal görünüyor dedim. CRL:72 mm çıktı.(baş popo uzunluğu) İlk bebeginizin cinsiyeti neydi dedi bende kız dedim. Bu da erkek gibi görünüyor ama kesin de birşey söyleyemem, 1 ay sonra kesinlikle belli olur dedi. Elleri ayakları kıpır kıpırdı şükürler olsun:) mucize resmen..
sonra kendi doktoruma çıktım, o da baktı ultrasonla herşey normal görünüyor dedi. O da kız gibi dedi:) yani 2 doktor farklı yorum yaptı cinsiyetiyle ilgili:) bakalım hangisi tutacak:) onun haricinde kan ve idrar tahlili yapıldı ikili tarama testi için. Sonuçlar 1 hafta sonra çıkacakmış. Mide bulantılarım işimi etkiliyor dedim, midem azcık boşalsa felaket midem bulanıyor dedim safrayla ilgili de sıkıntı olabilir ama bence 1 aya geçer bulantıların dedi doktor. Dramamine yazdı bulantı için. İçtim bugün etkisi de oldu sanki. Bir de Decavit e başladık. Bulantılara rağmen 1,5 kilo da almayı başarıp 81,5 kilo olmuşum.
Şükürler olsun size güzel haberlerle gelmeyi başardım. İnşallah hepimiz güzel haberlerle hamileliğimizi tamamlar bebeğimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız.