2016 Aralık Anneleri

Kizlar bugün bebisime kiyafetler aldim :) Cok zevkliymis böyle alisveris yapmak. Uzun kollu bodyler aldim, birisi yün-ipek karisimi, kisin sicak olsun diye, birisi de pamuklu. Bir de yünlü ince sapka ve bir paket de corap aldim. Ay minicik parmak kadar coraplar :KK200:
2 gündür hareketleri artti, artik uyanik oldugunda sürekli pit pit vuruyor :KK46:Bazen hic hareket olmuyor onda da uyudugunu anliyorum. Zaten bu zamanlar toplamda 18-20 saat uyuyorlarmis. Dün babasi da ilk defa hissetti tekmesini. Hic söylemedim hareket ettigini, elini koymak ister misin dedim, o an cok hareketliydi cünkü. Sonra tekmeyi yiyince sasirdi baya, sürpriz yaptim ona :KK73:

Bu aralar kalsiyum ihtiyacimiz baya artti yogurt, peynir yiyin süt icin kizlar :kk77:

elma_sekerim01 elma_sekerim01 gecmis olsun. Ben gecmisi sonradan okuyorum bazen, görmemistim. Böbrek agrisi zordur, ben de yasamistim. Ben de o ilaclari kullandim, 5 günde gecmisti tamamen, ama antibiyotigi bitene kadar kullanmak gerek. Bir de yogurt suyu böbrek tasina iyi geliyor, aklinda bulunsun.

pink2 sana da gecmis olsun. Grip icin ilac etki etmez zaten ama agri ates icin ilac alinabilir, ona da alerjin varmis :KK43: ihlamur, taze zencefil cayi iyi gelebilir. Ates icin de ilik suyla dus alsan iyi gelir belki.
Çok teşekkür ederim canım benim kullanıyorum inşallah hiçbişey kalmaz enfeksiyona dair.

Kizlar bugün bebisime kiyafetler aldim :) Cok zevkliymis böyle alisveris yapmak. Uzun kollu bodyler aldim, birisi yün-ipek karisimi, kisin sicak olsun diye, birisi de pamuklu. Bir de yünlü ince sapka ve bir paket de corap aldim. Ay minicik parmak kadar coraplar :KK200:
2 gündür hareketleri artti, artik uyanik oldugunda sürekli pit pit vuruyor :KK46:Bazen hic hareket olmuyor onda da uyudugunu anliyorum. Zaten bu zamanlar toplamda 18-20 saat uyuyorlarmis. Dün babasi da ilk defa hissetti tekmesini. Hic söylemedim hareket ettigini, elini koymak ister misin dedim, o an cok hareketliydi cünkü. Sonra tekmeyi yiyince sasirdi baya, sürpriz yaptim ona :KK73:

Bu aralar kalsiyum ihtiyacimiz baya artti yogurt, peynir yiyin süt icin kizlar :kk77:
Güle güle kullansın miniğin inşallah , bende hissediyorum canım çok güzel bir duygu gerçekten tarifi yok.

Ohhh geçmiş olsun Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin

AzRASILAM AzRASILAM gözün aydın canımm! Süper haber..artık herşey bu forumdaki herkes için çok süper olsun inşallah. Hiç sıkıntı yaşamadan yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah Allahın izniyle hayırlısıyla.

]

Canım şükürler olsun çok çok sevindim hadi artık endişeli bekleyişin bitsin de hayallerini kur prensesinin sağlıkla gelsinler inşallah :)

Hadi gozunaydin Allaha Şükürler olsun.
Cok seviniyorum güzel haberlere :KK200:

AzRASILAM AzRASILAM gözün aydın canım cok sevindim

Canim o kadar cok sevindim ki bu habere! Cok sukur gozun aydin. Gelmis gecmis olsun, artik rahatla guzel guzel hamileligin keyfini cikar

Canim gozun aydin. Insallah Rabbim bi daha yasatmasin :) ohh be rahat bir nefes alabiliriz :KK66:

AzRASILAM AzRASILAM face sen yazdım ama burdan da yazayım canım çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına Rabbim sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

gözün aydın canım. İnşallah hep yüzün güler böyle

Hadi gözünaydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hepinize çok teşekkür ediyorum Güzel Hamiş Anneler:KK46::anneadayı::KK200::nazar:

Bence çok pahalı canım. Kızımın beşiğini 2 sene önce 300 lira gibi bir paraya almıştı teyzesi internetten. 4 ay kullandık, sonra odasında kendi yatağına geçti. Beşik o kadar sağlam çıktı ki benden sonra iki arkadaşım daha kullandı. Şimdi de minik kızıma kullanacağız inşallah. Fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem bizim beşiğin fotosunu eklerim.Eki Görüntüle 1862357
ayyyy çok güzel ben tam böyle bir şey istiyorum annem de bana bundan yaptırıyor:))) güle güle kullan canım. 4aydan sonra niye kullanmadınız büyüdü de düşer diye mi korktunuz? 4 aydan sonra kendi odasına mı geçti sizn odada başka yatakta yatmaya mı başladı?

Canım ekledim dün İlk sayfada listemiz
12 aralık doğumlulara bak ordasın

Canım ekliyorum şimdi
Bir de isim konusunda birşey demek istiyorum cnm k.bakma
İrem ismi konması sakıncalı isimlerden diye biliyorum
Eşim çok istiyor irem ismini.araştırmıştı diye biliyorum. İnternette çok farklı şeyler yazıyor. Ben henüz alışamadm. Dur bakalım belki değişir

Bence çok pahalı canım. Kızımın beşiğini 2 sene önce 300 lira gibi bir paraya almıştı teyzesi internetten. 4 ay kullandık, sonra odasında kendi yatağına geçti. Beşik o kadar sağlam çıktı ki benden sonra iki arkadaşım daha kullandı. Şimdi de minik kızıma kullanacağız inşallah. Fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem bizim beşiğin fotosunu eklerim.Eki Görüntüle 1862357
eşiğiniz çok güzelmiş canım bayıldım .

Eşim çok istiyor irem ismini.araştırmıştı diye biliyorum. İnternette çok farklı şeyler yazıyor. Ben henüz alışamadm. Dur bakalım belki değişir
canım isim konusunda ben de söylemek isterim bu ramazan mustafa karataş hoca isim konusuna değinmişti ve irem ismi iyi değil diye bilinir halk arasında ama tam tersidir irem ismi koyunuz caizdir çok güzel bir isimdir nuh peygamberin bahçesinin ismidir şeklinde konuşmuştu. benim yeğenimin ismi de irem olduğunda dikkatle dinlemiştim canım bilgilendirmek istedim tabi son karar sizin sağlıkla gelsinler ..

kizlar haberler kotu benden. bir suredir basima.gelmeyen.kalmadi.nazarami gozeni geldik bilmiyorum 3gun once orta kulak iltihabi gecirdim..o bitti simdide grip oldum sabahda gidi0 tetonoz asimi oldum ordaki doktor asini olabilirsin herhangi bir sorun olmaz dedi ama.gribim icin bisi yazmadi ilac falan parol icebilirsin dedi sadece onada benim alerjim var..atesim suan 37 derece surekli bakiyorum onerebiliceginuz bana dogal yontemler varmi dua edin lutfen bana:KK42:

cnm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum . ateş için ince giyin ve hafif soğuk sulu bez alıp koltuk altlarına ayak bileklerine ve başına koy cnm . aşırı soğuk yapma ateşin biranda düşmeside iyi değildir.
bol bol c vitamini al hem zaten alman gerekli hemde zararsız bolca limon sıkıp icne bal koyup ye bolcana . çok fazla bitki vs karıştırma derim hamileikte neyin iyi geldiğini pek bilemiyoruz ondan cesaret etme derim. zencefil çok iyidir ama diyorumya bilemiyorum etkisini sen en iyisi bol portakal sıkıp iç, ballı limon ye ve yat dinlen . şifa bulursun inş. tez vakitte.

ohh maaş. yeni bebişinde gülerek sağlıkla kullansın inş.
enet dediğin gibi max. 6-7 ay kullanıyorlarmış bubaşucu beşiklerini ama çok hevesim var bu beşiklere almasam içimde kalıcak hem bak sizden sonrada birileri kullanmış elbet bende birilerine veririm benden başkda iş görür diye düşünüyorum . fiyatına gelince banada çok gibi geldi ama sadece bir yerde görüp sordum açıkçası fırsat olsaydı alırdım belki ozaman iyiki almamışımherkes çok pahalı dedi . o vakit ben biraz araştırıyırım .
çok tşk.ler

Gercekten miii :halay: cccokk sagol canim, herkese o heyecanla soyledik, simdide yanlismis demek istemiyoruz, kendimizi de alistirdik hemde :KK9:tabi genede hayirlisi ve sagliklisi tabikide:KK36:

bana daha 12. haftada 2 li test için gittiğimiz prof. erkek dedi bizde sizin gibi bekledik çünkü kız istiyorduk .
geçen haftaki kont.de kendi dr muz mümkün değil dedi anca doğum sonrası ameliyet ile belki diyede güldürdü bizi . ultrasonda şeyini göstererek bunun yok olma sanşı yok bu saatten sonra dedi. ve o an anladık ben bir erkek annesi oluyorum ve bunu artık kabullenmem gerek :)

Merhaba canım.
Ben Selçuk hocaya ilk 12 haftalıkken gittim, daha öncesinde Medical Park- Ahmet Süha Özer'e gidiyordum.
Yalnız o kadar pahalı bir hastane ki yaptıkları kan ve idrar testi için 350 tl ödedim, 135 tl muayene ücreti var, 2'li 3'lü test için uçuk fiyatlar veriyorlar vs diyerek Selçuk hocayı internetteki yorumlardan okuyarak seçtim, bir de bankadan bi arkadaşımın doğumunu yaptırmış, bu nedenlerle gitmeye karar verdim..

İlk gittiğimizde folik asiti kesti, elevit verdi, bebek kesin erkek hayırlı olsun dedi eşime dönerek ki biz hiç cinsiyet sormamıştık, 2 li test sonucumu almak için heralde 10 kere telefon açtım hastaneye, en sonunda sinirlenip telefondaki kızı azarlamam üzerine eşim telefon açıp, mail adresine test sonucunun gönderilmesini istemiş.

3 hafta sonra gittiğimizde 2 li test sonucu güzel dedi sadece, kızınız annesine benzeyecek dedi ve güldü, eşimle birbirimize bakakaldık. Erkek demiştiniz dedik, yanılmışız demek ki dedi. Neyse olabilir vs dedik kendi kendimize muayene çıkışı.

En son gittiğimde 3 lü test ve 3 boyutlu usg için randevu alın dedi, bebek iyi dedi.
Bebeğin boyunu vs sordum ne yapıcaksın başkalarının bebeğiyle mi kıyaslayacaksınız dedi güldü söylemedi.
20.haftaya girdim bebeğimle ilgili bi halt söylemiyor.
İçten içe bi korku sardı beni artık.
Herkes neler neler biliyor, ben bi halt bilmiyorum bebeğimle ilgili dedim eşime.

3'lü test ve usg sonucunu aldıktan sonra bir daha gitmeyi düşünmüyorum açıkcası.
Ekstra ne bi vitamin, demir ,kalsiyum ne bileyim omega 3 vs hiç bir şey vermiyor ki mesela ben balık yemeyen biriyim.
Sadece bacağımda ağrı olduğunu söylediğim için sanırım magnezyum verdi.

Bu nasıl bi ilgisizliktir anlamadım gitti. Devlet hastanesi olsa neyse dicem ama özel hastane.
Aynen katılıyorum devlet hastanesi olsa yine bi derece ki, özel hastane. Adam değişik bi tip. Ben de anlayamadım. İlgilendiği hamilelerden bazıları da o kadar güzel şeyler söylüyor ki. Ama ben de senin gibi ilgisizliğinden rahatsız olmuştum. 12 haftalıktık ilk gittiğimde. Direk bana sormadan ikili taramayı yaptı, ikili taramanın günü gelmiş diye. Sonra ilaç mevzuunda bende senin gibi kaç defa hastaneyi aradım. İkili taramanın sonucu desen aynen. Bu arada yine iyi sana mail atmışlar. Bana gelip alacaksınız öyle bir uygulamamız yok diye azarlamışlardı. Ben gidip almıştım. Doktor çok önemli gerçekten. Güven duymak gerek ki ben duyamadım Selçuk Hocaya. Ben de balık yemem ama bana da bi ilaç vermediler. Hatta devlet hastanesinde bir doktora ben balık yiyemiyorum dediğimde, yeme zaten zamanı değil diyip güldü. Bebeklerimiz rabbime emanet. İnşallah hayırlısı ile hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Hayırlısı olsun
canım isim konusunda ben de söylemek isterim bu ramazan mustafa karataş hoca isim konusuna değinmişti ve irem ismi iyi değil diye bilinir halk arasında ama tam tersidir irem ismi koyunuz caizdir çok güzel bir isimdir nuh peygamberin bahçesinin ismidir şeklinde konuşmuştu. benim yeğenimin ismi de irem olduğunda dikkatle dinlemiştim canım bilgilendirmek istedim tabi son karar sizin sağlıkla gelsinler ..
Mustafa hocayı severim dinlerim
bende cennetten kovulan bahçe diye biliyordum

Back
X