2016 Aralık Anneleri

kızlarrrrr ya bana son 10 günde 3 kere felan oldu. şöyleki gece sürekli bir taraf yatmaktan sanırım sıkılıp geriliyorum yani böle yatakta bacaklarımı içene uzatıyorum tam o sırada sağ bacağım feci kasılıyor , krampmı dersiniz uyuşmamı dersniz artık bilemiyorum bende anlamadım . ilk defa başıma gelriyor ki ben hersabah uyandığımda gerilirdim öle yatakta hani alışkınım ama ilk defa başıma geldi . bacağımı hareket ettiremiyorum öle olunca kasılıp kalıyor anlıyorum öle olduğunu ve hiç hareket etmiyorum kesiyorum hemen gerilmeyi ve biraz ovuşturup bekliyorum geçiyor. ama korkunç bişi sanki birgün öle kalıcakmşım gibi geliyor. bacağım ağırlaşıyor böle işlevini yetiriyor resmen bu bir kaç saniye sürüyor ama korkun. bşi
en son bu gece oldu çok korktum .
böyle bir durum yaşayan varmı oldumu . bu arada geçen haftaydı kont.üm calsiyum ve magnezyuma baktı dr tahlillerde eksik çıkmadı . size dr nuz bunlarla iligli ilaç verirken test yapıp eksik görüncemi verdi acaba . bu haftada izinde olduğundan kendisini aramak istemiyorum . haftaya hastaneye gidince soruyum diyorum ama öncesinde tecrübeli ark.çlar varsa yardım rica ediyim. çok sağolun
Geçmiş olsun canım gün içerisinde çok yoruluyorsan o da yapabilir artık iki canlıyız:) beslenmene dikkat et canım doktoruna sor bakalım kalsiyum eksik olmadığı halde neyin nesiymiş bu durum.

benim 10-15 lökosit, 15-20 epitel ve az bakteri görünüyordu en son. ama ateş vs yok. doktorum idrar kültürü istedi orada bakteri üremedi yazıyor diye bir şey vermedi tekrardan. içime şüphe düştü ben kendim mi gidip istesem acaba kontrol amaçlı
Benim idrar kulturunde bakteri uremis ates de vardi. Belki ondan yatirdi. Bilmiyorumki

Gecmis olsun cnm bebege cok sukur bisy olmamis hastnde kalmn daha iyi onlmi daha guzl olur cabuk iyilsrsn

Cok sukur canim bebege bi zarari yok. Yaticaz artik.

Geçmiş olsun canım aynı sorun bende de vardı antibiyotik alıyorum 3 gündür inşallah bebeğimi etkilemez diyerekten, hamilelikte sık rastlanan durum olsa gerek ki çok fazla enfeksiyon olan var Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda.

Amin cnm.Malesef hamilelikte sık rastlaniyo enfeksiyona.bebegini etkilemez merak etme ben o kadar serum ilac vs aliyorum rabbim korur inşaallah

Kızlar kg den bahsedilmiş ben bugun 19+4 ve -500 gr dayım de kg lisin (79.9 ile kaldım. Suan 78.4 M)dikkat et dedi ve bende sıfır iştah la devam ediyorum mutfağa gir cık yapıyorum uc yasında oglum A yemek hazırlamasam eğer hıc yemicem ama kızım ıcerde kıpır kıpır olurya vicdan azabı duyuyorum
İştahsızlıgım nedir böyle Dr M senden yer o merak etme dedi ama ya bendede kalmaz sa diyorum yorumlayın lütfen

Kızlar kg den bahsedilmiş ben bugun 19+4 ve -500 gr dayım de kg lisin (79.9 ile kaldım. Suan 78.4 M)dikkat et dedi ve bende sıfır iştah la devam ediyorum mutfağa gir cık yapıyorum uc yasında oglum A yemek hazırlamasam eğer hıc yemicem ama kızım ıcerde kıpır kıpır olurya vicdan azabı duyuyorum
İştahsızlıgım nedir böyle Dr M senden yer o merak etme dedi ama ya bendede kalmaz sa diyorum yorumlayın lütfen

Ah canim ya bende senin gibi okadar uzuluyorumki.
dedigin gibi kizim 2 yasinda bende ona hazirlama zorunlulugu olmasa mutfaga bile gidesim gelmiyo.
bende 67.400 le kaldim hamile
suan 67.200 kilom ne bi vitamin icebiliyorum ne bisey yiyebiliyorum halla bitmedi benimde bu mide sorunum.
oglusuma bende haksizlik ettigimi duaunuyorum ama doktor kontrollerimde hep onde gidiyo o beni rahatlatiyo.
kizima hamileylen hersey yiyodum bikere bile tiksinmedim biseyden.
Hayirlisi bakalim bi yandan guzel bisey cok kilo almamak bi yandan akil hep yavrusda gelisiyomu diye

dedigin gibi kizim 2 yasinda bende ona hazirlama zorunlulugu olmasa mutfaga bile gidesim gelmiyo.
suan 67.200 kilom ne bi vitamin icebiliyorum ne bisey yiyebiliyorum halla bitmedi benimde bu mide sorunum.
oglusuma bende haksizlik ettigimi duaunuyorum ama doktor kontrollerimde hep onde gidiyo o beni rahatlatiyo.
Hayirlisi bakalim bi yandan guzel bisey cok kilo almamak bi yandan akil hep yavrusda gelisiyomu diye
Bende oğlumda iyiydim ama kızım da tiksinme iştahsızlık var hep o_O iştah bir gelse :KK45: gerdi kg almamak güzel kendimi şartlamıştım basta en son 85 ile doguma gitcem diye Heraldeeeee o mübah olcak :rapci: hayırlısı tek aaglık lı olsunlar da gerçi hepsi gelir gecer elhamdulillah
Hamilelik kg nin en güzel yanı ama Dr uyarmasa iyiydi :oops:

Bende oğlumda iyiydim ama kızım da tiksinme iştahsızlık var hep o_O iştah bir gelse :KK45: gerdi kg almamak güzel kendimi şartlamıştım basta en son 85 ile doguma gitcem diye Heraldeeeee o mübah olcak :rapci: hayırlısı tek aaglık lı olsunlar da gerçi hepsi gelir gecer elhamdulillah
Hamilelik kg nin en güzel yanı ama Dr uyarmasa iyiydi :oops:

Gercekten vucudun cinsiyete gore tepki verdigine inanmaya basladim ilk hamileligin tersi bisey yasiyorsan farkli bir cinsiyette bebek geliyor gibi.
Cevremdeki herkesde boyle.
Bende kizimdan kalan 7 kiloyu verememisken hamile kaldim 67 den doguma kadat 90 a raziyim diyodum kizimda 15 kilo aldim kizim 4.200 dogdu hastahaneden ciktugimda 7 kilo fazlaligim kalmisti ama ne aldim ne verdim.
Buaydan itibaren 10 kilo alsam 77 ile doguma girerim super olur
Bide bizim 2. Ve 2 yas arasida fazla degil ya daha hareketliyiz kilo fazla almayiz gibi

Gercekten vucudun cinsiyete gore tepki verdigine inanmaya basladim ilk hamileligin tersi bisey yasiyorsan farkli bir cinsiyette bebek geliyor gibi.
Cevremdeki herkesde boyle.
Bende kizimdan kalan 7 kiloyu verememisken hamile kaldim 67 den doguma kadat 90 a raziyim diyodum kizimda 15 kilo aldim kizim 4.200 dogdu hastahaneden ciktugimda 7 kilo fazlaligim kalmisti ama ne aldim ne verdim.
Buaydan itibaren 10 kilo alsam 77 ile doguma girerim super olur
Bide bizim 2. Ve 2 yas arasida fazla degil ya daha hareketliyiz kilo fazla almayiz gibi
Aynen bende yedi kg veremdim üstüne üç kg daha aldım ogluma 69 la kalmıştım 83 ile doguma girdim oglum 3500 doğdu bakalım bu Nasıl olcak hayırla sağlıkla gelsin oturma ya vakit yok valla yatmaya binde bir

Bende ayni durumdayim ilk gebligm dort bucuk aylik kizim ve yemk fazla yiyemiyrm vitamnde almiyrm bebgim kilo almz dyede cok korkuyrm doktr kontrollermde herhangi bir sorn yok ama icm raht degil zorlasmda ymgi olmuyr migdem bulaniyr hala

Bende ayni durumdayim ilk gebligm dort bucuk aylik kizim ve yemk fazla yiyemiyrm vitamnde almiyrm bebgim kilo almz dyede cok korkuyrm doktr kontrollermde herhangi bir sorn yok ama icm raht degil zorlasmda ymgi olmuyr migdem bulaniyr hala

Bebis gercekten her turlu anneden aliyor. Ben ona inaniyorum.
Kan degerleri vitamin mineral eksikligi varsa takviyeleri atlamamak lazim.
Keza benim b12 ve dvit im yerlerde cikti onu ihmal etmemeye calisiyorum ama yemek icinde zorliyamiyorum kendimi

bana daha 12. haftada 2 li test için gittiğimiz prof. erkek dedi bizde sizin gibi bekledik çünkü kız istiyorduk .
geçen haftaki kont.de kendi dr muz mümkün değil dedi anca doğum sonrası ameliyet ile belki diyede güldürdü bizi . ultrasonda şeyini göstererek bunun yok olma sanşı yok bu saatten sonra dedi. ve o an anladık ben bir erkek annesi oluyorum ve bunu artık kabullenmem gerek :)
Ben hala cevreme soylerken, doktor erkek dedi tabi pipisi dusmezse sonradan diyorum :KK70:kabullencem ama ayrintilida kiz derse diyede gecmiyo degil icimden. Arkadasin 3 doktorda erkek dedi ce 7. Ayda kiz dendi ve kizi oldu gecen sene :confused: hayirlisi bakalim, degismesinde cinsiyet sorun degil tabikide, alistigimin degismemesi temennim:dua:

Bebis gercekten her turlu anneden aliyor. Ben ona inaniyorum.
Kan degerleri vitamin mineral eksikligi varsa takviyeleri atlamamak lazim.
Keza benim b12 ve dvit im yerlerde cikti onu ihmal etmemeye calisiyorum ama yemek icinde zorliyamiyorum kendimi
Katılıyorum canım ben hep bişey yiyemedim iştahsızım dedim ama kanım 9.5 a düştü şimdi zorluyorum korku girdi kanım daha da düşerse ne olurum diye haftada 1 balık 2 de et tüketiyorum vitamin ve oligofer fol kan ilacı da alıyorum bebek bizden alıyor bizde kan ve vitamin değerleri çok düşüyor kendimize iyi bakmamız lazım doktorum kanun böyle düşerse doğumdan önce kan verilir dedi açıkcası korkmadım desem yalan olur.

Slm annişler ben kilolu hamile kaldım 1.70 boy 80 kilo dün sağlık ocağına kontrole gittim bana tansiyon ve kilo takibi yaptılar ne şeker ölçüldü ne başka tahlil bende eve kilo yüzünden moralim bozulmasın diye tartı almadım ve ben şok 6 ayda 20 kilo alan ben hem hamileyim 3 kilo bile almamışım bu normal mi sizce ?

Back
X