2016 Aralık Anneleri

@aysu87 AzRASILAM AzRASILAM @ekonomistgonul @hepimami yorumlarınız için sağolun kızlar. günlerdir girememiştim nete. çankırıya gidemedim. çünkü bebekle ilgili sıkıntılar çıktı. burada kaldım. raporluydum geçen hafta. bugün rapor bitiyor. çarşamba işbaşı. ama sigortamı ben kabul etmemiş olmama rağmen çankırıya aldıklarını duydum. artık şirketi mahkemeye vereceğim. çarşamba gidip tutanakları tutup noterden ihtarı çekeceğim. belkide en hayırlısı böyle. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasında gerisi tamamen boş. şirketin sahiplerini ve kanuni hakları vermeden kanunsuz yollara bile bile giren insan kaynakları çalışanlarını da Allaha havale ediyorum. beni bu durumumda bu kadar üzenleri Allah bildiği gibi yapsın. sadece çocuğuma daha iyi bir hayata dünyaya getirmek adına kanuni alacaklarım için de mahkeme sürecini başlatacağım. İnşallah hepiniz iyisinizdir bu arada şimdi geçmişe bakacağım.
bu da bir sınav senin için hayırlısı buymuş de canım ama tabii tüm ne kadar kanuni hakkın varsa da kullan
hem hamilesin belki biliyorlarlardır da senin durumunun özelliğini
davanı aç mobbingden de bahset
iş mahkemeleri artık çoğu zaman işçinin yanında

Hay masallah
Manken gibi annesi varmis
Benim annemle beni gorduklerindede
Niye biraz annene cekmemissin diyorlarki
1.67 kisa olmamasina ragmen yanlarinda minnak kaliyorum :)
şişko manken artık :D

@aysu87 AzRASILAM AzRASILAM @ekonomistgonul @hepimami yorumlarınız için sağolun kızlar. günlerdir girememiştim nete. çankırıya gidemedim. çünkü bebekle ilgili sıkıntılar çıktı. burada kaldım. raporluydum geçen hafta. bugün rapor bitiyor. çarşamba işbaşı. ama sigortamı ben kabul etmemiş olmama rağmen çankırıya aldıklarını duydum. artık şirketi mahkemeye vereceğim. çarşamba gidip tutanakları tutup noterden ihtarı çekeceğim. belkide en hayırlısı böyle. Rabbim yavrularımızı bize bağışlasında gerisi tamamen boş. şirketin sahiplerini ve kanuni hakları vermeden kanunsuz yollara bile bile giren insan kaynakları çalışanlarını da Allaha havale ediyorum. beni bu durumumda bu kadar üzenleri Allah bildiği gibi yapsın. sadece çocuğuma daha iyi bir hayata dünyaya getirmek adına kanuni alacaklarım için de mahkeme sürecini başlatacağım. İnşallah hepiniz iyisinizdir bu arada şimdi geçmişe bakacağım.

Allah yardımıcn olsun canım, bencede de peşini bırakma.. bebeğin ve sen, işten çok daha önemlisin..
şu halinle seni üzenler vebalini nasıl ödeyecekler bakalım..

KIZLAR GÜNAYDAN KANZ IN BEBEK ARABALARI NASIL KULLANAN VAR MI İNDİRİM VAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ARAÇLA İLGİLİ PEK YORUMA DENK GELEMEDİM TECRUBESİ OLAN VAR MI

KIZLAR GÜNAYDAN KANZ IN BEBEK ARABALARI NASIL KULLANAN VAR MI İNDİRİM VAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ARAÇLA İLGİLİ PEK YORUMA DENK GELEMEDİM TECRUBESİ OLAN VAR MI

tecrübe diyemem ama kanz a cok baktım. benim baktığım modelin sürüşü çok iyiydi. resmen akıyordu araba. tek parmakla iticektim nerdeyse. ben kumaşını çok sevmedim açıkçası. kumaşı daha kaliteli olsaydı kesin alırdım..
fiyatı 1000'e geliyodu. o fiyata daha iyisinin bulabilirim diye düşündüm. travel sistemdi bu arada.
ama eğer indirim varsa düşünülebilir..

tecrübe diyemem ama kanz a cok baktım. benim baktığım modelin sürüşü çok iyiydi. resmen akıyordu araba. tek parmakla iticektim nerdeyse. ben kumaşını çok sevmedim açıkçası. kumaşı daha kaliteli olsaydı kesin alırdım..
fiyatı 1000'e geliyodu. o fiyata daha iyisinin bulabilirim diye düşündüm. travel sistemdi bu arada.
ama eğer indirim varsa düşünülebilir..
999 TL SUANDA DA ARKADASIMDA KUMASINDAN HOŞLANMADIĞINI SÖYLEDİ SİİZN GİİBİ ODA VAZGECMİŞ O YÜZDEN :)

kızlarr günaydınn bebişlerinize beşik baktınızmıı biz oda yapıcaz büyüyen beşiği olcak amaa onda anca sabahları yatçak yanınız için ne düşünüyorsunuz sizinde fikirlerinizi almak istedim biz kafayı yicez park yatakmı sepet beşikmi diye sepetlere bayılıyoruz eşimi zor tuttum geçen alıyodu ama çok güzeldi de de si var işte çok az kullanılıyormuş belki deneyimli anneler vardır aramızda bizi aydınlatırsanız çok sevinirim :)

iyi tek begenmeyen ben değilmişim :)
o paraya o kumaş kötü cidden.
ben kraft aldım çok memnunum kumaşından..
KRAFTN HANGİ MODELİNİ ALDINIZ ACABA BNDE BAKIYORUM ŞİMDİ CASUEL TRAVEL SİSTEM DE GÜZEL DİYOLAR 200 TL FARK VAR ARADA ACABA ONU MU ALSAM NAPSAM KARARSIZ KALDIM

KRAFTN HANGİ MODELİNİ ALDINIZ ACABA BNDE BAKIYORUM ŞİMDİ CASUEL TRAVEL SİSTEM DE GÜZEL DİYOLAR 200 TL FARK VAR ARADA ACABA ONU MU ALSAM NAPSAM KARARSIZ KALDIM

aslında 2 model arasında kalmıştım. birisi dediğin casual cadillac, biri de kraft oslo...
ikisi de güzel bence. kuzenimde de casual var o yüzden onu da yakından biliyorum.
ben kraft oslo aldım normal fiyatı 1500 ama biz indirimden aldık yoksa casual alıcaktım fiyattan dolayı :)

kızlarr günaydınn bebişlerinize beşik baktınızmıı biz oda yapıcaz büyüyen beşiği olcak amaa onda anca sabahları yatçak yanınız için ne düşünüyorsunuz sizinde fikirlerinizi almak istedim biz kafayı yicez park yatakmı sepet beşikmi diye sepetlere bayılıyoruz eşimi zor tuttum geçen alıyodu ama çok güzeldi de de si var işte çok az kullanılıyormuş belki deneyimli anneler vardır aramızda bizi aydınlatırsanız çok sevinirim :)
Canim deneyimli degilim ama verdigim karari soleyim sana. Bende once yanima kucuk tekerlekliler oluyo onlardan alip odasina geccegi vakit gelincede buyuyen alcktim. Ama sonra soyle bi dolasip fiyat falanda bakinca vazgectim. Simdi kanzin oyun parki besigi var harika her ozellik mevcut ondan alicam. Yanimda falan onda yatcak gunduzde oturma odasina tasicm orda yatar. Odasi icinde vivensede bi.cocuk odasi begendim dolabi falan cok hosuma gtti. Fiyati cok uygun icinde bazasi basligida dahil onu almayi dusunuyorum direk odasini kurmus olcam. Ilerde bi daha bi daha genc odasi cocuk odasi vs ugrasmicm. Bu park yatakda zaten 4 yasina kdr yatiolar 4 den sonrada napsin besigi yatar yatagnda

Canim deneyimli degilim ama verdigim karari soleyim sana. Bende once yanima kucuk tekerlekliler oluyo onlardan alip odasina geccegi vakit gelincede buyuyen alcktim. Ama sonra soyle bi dolasip fiyat falanda bakinca vazgectim. Simdi kanzin oyun parki besigi var harika her ozellik mevcut ondan alicam. Yanimda falan onda yatcak gunduzde oturma odasina tasicm orda yatar. Odasi icinde vivensede bi.cocuk odasi begendim dolabi falan cok hosuma gtti. Fiyati cok uygun icinde bazasi basligida dahil onu almayi dusunuyorum direk odasini kurmus olcam. Ilerde bi daha bi daha genc odasi cocuk odasi vs ugrasmicm. Bu park yatakda zaten 4 yasina kdr yatiolar 4 den sonrada napsin besigi yatar yatagnda
cnm baktığın park yatağın modeli ne onada bakayım ben

vivensede neyi begendın ben de baktım oraya ama link gönder de bakalım :)

merhabalar fındık içimle bız geldık dr cıktık cok sukur hersey yılunda elhamdulıllah
24+2 gune gune aynı gıdıyoruz zeynep ım le yuzunu gorduk sukur aynı abısı 30 cm 690 gr olmusuz unumurdekı ay kan uyusmazlıgı ıle ılgılı ıgnemız var devlet hast gıdecegız kısmetse tam 28+ da sorun olmaz ıse bana gelmene gerek yok dedı dr:anneadayı::anne:En Büyük TÜRKİYE
dr cınsıyet konusunda tereddutdeydı ama bugun herbıryerını gösterdı elhadulıllah :KK23::KK22:

bizden böyle

Merhaba hanımlar.

Takip etmeyinihmal etmiyorum ama ne zamandır yaZmıyodum. 3 hafta önce hafif kahverengi şeklinde kanamam oldu tabi panikledik doktora gidince plasentadan kaynaklı olduğunu öğrendik. Plasentam şu anda rahim ağzını kapatmış bi vaziyette o yüzden olduğunu söyledi doktor. Neyseki bi kaç gün sonra geçti.

Bu sabah ise tuvalete gittiğimde çok daha kötü bir manzarayla karşılaştım. Çok daha şiddetli ve kırmızı kanamam vardı. Zaten suyumun fazla olmasından dolayı erken doğum riskim var kesin doğum başladı dedim. Doktora gittik yine plasentadan kaynaklı olduğunu söyledi. Alttan muayene edip kanama olan bölgeyi temizledi. Biraz nstye bağlı kaldım çok şükür rahim kasılmaları yokmuş ve açılmada yokmuş. 1 hafta rapor verdi yatıcaksın dedi. Takip edip gözlemleyecekmişiz.

Ama o kadar korktum ki size anlatamam :( gerçekten allah kimsenin başına vermesin. Lütfen sizde dua edin başka bir sorun daha yaşamayayım. Zaten 1 aydır erken doğumla alakalı o kadar çok şey araştırıp okudumki. Tam onun psikolojisini kabullendim derken bir de bu çıktı.

Back
X