- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.620
- 773
- 39
Sağol cnmmGunaydinlar cümleten kizlar...
Canım arada okurken gozume carpti isim ariyordun ya kızına ben Ekin ismini cok severim unisex bi isim oglum olacak benim ben Ekin koyucam adını kızlara da cok yakışır düşün derim![]()
Eşim doğa diyor bakalım
Ben bal olsun dedim o neydi gız dedi

Biraz ilginç oldu sanırım
1 numaradan 2 adet mevcut şuan bizde yeter diye düşünüyorumGünaydın kızlar mutlu haftasonları olsun..
Bişey sorcam bez olarak 1 paket yeni doğan 1 paket 1 numara alayım diyorum deneyimli anneler ne tavsiye edersiniz ilk etapta. .?
Badem de denerim cnmIste reflü icin demistim yanlis yazmisim, ben domates yemedigim gün olmadigini farkettim. Oldugunda da 4 yudum falan soguk süt iyi geliyor. Bir de ebeye sormustum, o da süt iyi gelir dedi. Denemedim ama bir de bademi tavsiye etti. Iyice cignedikten sonra yut diye özellikle belirtti. (Sanirim cig badem daha iyi olur.)
En son care gaviscon, onu da sütün fayda etmedigi bir gece bir kere kullandim. Cok kötü oluyor yanma olunca cidden.![]()
Ama doğrusun domates tetikleyengillerden
Kara listemde
Evt cnm sanırım bnzer şeylerBenim de pazartesi günü seker testim var. Insallah iyi cikar sonuc
Bebis icin uzun kollu bodyler, kisa kollu ve askili bodyler, 4 tulum, 3 alt üst set, 1 hirka, 1 süveter, 6 cift corap, sapka (3 disarisi, 3 icerisi icin) , 2 cift eldiven, 4 önlük, 12 tane müslin bez (4 büyük, 8 kücük), agiz silme bezi, kanguru, kundak, battaniye, banyo havlusu, tirnak makasi, emzirme yastigi aldim.
Kiyafet kismi bitti. Süt pompasi, gögüs kalkani, termometre, emzik gibi seyler ve krem sampuan vs banyo malzemeleri kaldi. Bir de besik ve araba gibi büyük kalemlere henüz karar veremedim.
AzRASILAM galiba mermersahi dediginle müslin bez ayni sey. Tülbent gibi ince bezler.
Canım inşallah tezini en iyi güzel şekilde verirsinGünaydın güzel anne adayları, hepimizin Mutlu pazarları olsun inşallah :)
Sabah kalktığımdan beri tezle uğraşıyorum. Hatta son üç günüm sürekli bilgisayar başında geçti. Önümüzdeki iki ay da böyle geçecek tez yüzünden, tabii Allah izin verir de sağlığım izin verirse.
Ne güzel ciciler almışsınız, Nasıl özendim. Allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin hepinize. Ben öyle bir haldeyim ki bırakın bebeğime bir şey almaya gitmeyi, düşünemiyorum bile tezle uğraşmaktan. Rabbim bebeğim doğmadan şu tezi bitirmeyi arkasından da bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah. Herhalde çıplak bırakmazlar bebeğimi, ben alamazsam anneannesi, babası falan bir şeyler alır
Kızlar gebelerin duası çok geçer derler, ne olur bana da dua edin şu tezimi başarıyla sunayım, sınavımı geçeyim. Hepiciğimizin bebekleri sağlıkla doğsun gelsin inşallah :)
Benmde okulum başlıcak vizelere kadar gidecem finallere kadar gitmicem
Onu düşünüyorum kara kara