2016 Aralik tup bebek

Şimdi verdim kanı bir saate çıkacak rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel çocuklar nadin eylesin
Canım dua et bende ediyorum şuan sana. Rabbiyessir oku allahım kolaylaştırsin zorlaştirmasin

Hamilesin bence ateş gerçekten yükseliyor :)benim ateşim hep 36.0-36.2 olurdu kızımda 36.7-36.8 olmuştu ve su gibi akıntım vardı en büyük iki belirtim buydu:)
Canım atesini koltuk altından mi ölçüyordun

kizlar yarin transferim var. dualarinuza ihtiyacim var. benide unutmayın olurmu
Caniiim transferin olmus gözün aydiiiiiin hadi guzel guzel tutunsunlar insaallah yarında benim transferim var insaallah cok heyecanlıyım allahım yüzümüzü güldürsün :)

Merhaba @KuzumaHasretim
Yaş 23
1.denemem
Sorun çikolata kisti
Izmir medical park s
Dondrulms embryo transferi
12.12.16 transferim oldu
24.12.16 test günüm
Benide eklermisiniz herkes icin hayirlisi insallah.
Can'ım artık listeyle baska bir ark ilgileniyor

Benim transfer gerçekleşti dua edin lütfen
Ayy hadi bakalım
Gözün aydın umarım bebeğin sana tutunur şagsalim :)
Şimdi verdim kanı bir saate çıkacak rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel çocuklar nadin eylesin
Yaaa hadi bize guzel haberler ver insaalah umut ol gurubun ilk pozitif sen olacaksın eger sonuc pozitif olursa allahım insaallah öyledir

canim günde 1 dilimin zararı yokmuş ve faydası olduğusöylenilliyo fazla abartmadan yedigimizdr zararı olmaz herhalde. hakkımızda hayırlısı hepimiz icin

sagol canim. ins tutunur ve hep benimle kalir. senida şimdiden tebrik ederim ins senin bebisinde hep seninle kalir

Kızlar Yaa benim mideme ağrılar giriyor heyecan bastı valla gurup canlanmaya basladi :) bu arada progestan igne bulantı yapıyor birde bel agrisi adet belirtileri oluyor bende kullananlar sizde de oluyir mu ?

İdrar testi yaptım canım evde 5.günü ikinci çizgi silik pembe idi bugün 6. Günüm sabah yine yaptı. Bugünkü çok daha koyu çıktı kan testi daha yaptırmadım
Yaa cok guzel allahım bize de Nasip etsin insaallah cok sevindim şagsalim devam eder ve kucağına alırsın umarım cnm :) 5. Gun embriyosu. Muydu ?

Kızlar Yaa benim mideme ağrılar giriyor heyecan bastı valla gurup canlanmaya basladi :) bu arada progestan igne bulantı yapıyor birde bel agrisi adet belirtileri oluyor bende kullananlar sizde de oluyir mu ?
canim mide ağrısı bende de var stresten oluyo sanırım. pregoston ben fitil olarak kullaniyorum ama estrofem çok miyde bulantısı yapiyo bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…