- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
Tebrik ederim cnm çok erken çıkmış iki embriyomu konuldu ikiz olabilir :)İdrar testi yaptım canım evde 5.günü ikinci çizgi silik pembe idi bugün 6. Günüm sabah yine yaptı. Bugünkü çok daha koyu çıktı kan testi daha yaptırmadım
Neden olmuş böyle cnm bende şimdi zorlanıyorum nefes alırken doktor herşey normal dedi ama bi korktumSorma canim birkez karnimdan 6 kez de alttan 2 ser litre su cektiler ciddi olumden dondum cunku nefes alamiyordum oksijen maskesiyle yattim kac gun ah ah yasayan bilir cok korktum ve ailemi cok korkuttum sen simdi ne durumdasin dondurdugun tutmadimi
Aynilarini 4 sene once yasadim evet aynen yasayan bilir iyi bir drun varmis yine transfer yapmamis sana bana yaptilar 3 ay cektim devaminda yine sıkıntılarini cunku hamileydim daha da kotu oldum transfer oldum suan gun sayiyorum allah yardimcimiz olsun bebeklerimiz insallah bizimledirSorma canim birkez karnimdan 6 kez de alttan 2 ser litre su cektiler ciddi olumden dondum cunku nefes alamiyordum oksijen maskesiyle yattim kac gun ah ah yasayan bilir cok korktum ve ailemi cok korkuttum sen simdi ne durumdasin dondurdugun tutmadimi
Amin inşallajAynilarini 4 sene once yasadim evet aynen yasayan bilir iyi bir drun varmis yine transfer yapmamis sana bana yaptilar 3 ay cektim devaminda yine sıkıntılarini cunku hamileydim daha da kotu oldum transfer oldum suan gun sayiyorum allah yardimcimiz olsun bebeklerimiz insallah bizimledir
Gözün aydın darısı başımızaKızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Ah canım ne güzel ya Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizde böyle güzel haberler veririz inşallah ya. Dualarımdasin canımKızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Amin inşallahGözün aydın darısı başımıza
İnşallah canımmm çok teşekkür ederimAh canım ne güzel ya Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizde böyle güzel haberler veririz inşallah ya. Dualarımdasin canım
Arkadaşım hayırlı olsun maşallah sayfamızın ilk hamişiKızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Canımmm Allah tamamına erdirsinnn çok sevindim maşallahhKızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Gozun aydin hayirli olsunn guzel annemizKızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Zannetmiyorumm cnm yapacaginiii kac gun olmustu ki seninKızlar ben evde diğital gebelik testi yaptım pozitif çıktı ama progestan iğneleri bu pozitifliğe sebep olabilir mi? Birazdan kan vermeye gideceğim çok korkuyorum
Mşlh cnm gayet güzel değerin rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inş hemen bitsin bu tantanalar :)Kızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Ayyy gozunuz aydinnn cnm bnmİdrar testi yaptım canım evde 5.günü ikinci çizgi silik pembe idi bugün 6. Günüm sabah yine yaptı. Bugünkü çok daha koyu çıktı kan testi daha yaptırmadım
Ayyy ne kadar sevindim anlatamam cok mutlu oldum allah kucagina da aldirsin insallah simdi senin dualarin tutar bi melek tasiyorsun ne olur bana da dua et hamile kalmis olayim ne olurKızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Allah im emeklerini bosa koymasin canim ohss olsan belli olurdu korkma simdi biraz sistigin icin zor nefes aliyosundur hadi bakalim guzel haberler ver bize bu ayNeden olmuş böyle cnm bende şimdi zorlanıyorum nefes alırken doktor herşey normal dedi ama bi korktumçok çok geçmiş olsun rabbim çektiğimiz bu zorlukların mükafatını versin inş ..bende Elazığ'dan Malatya'ya gidiyorum tedaviye öyle bi kar yağdık bugun zorla kontrole gidebildim rezillik diz boyuydu rabbim yardım etsin hepimize
Hadi bakalim insallah derler sikintilar son buldu rabbim yuzunuze guldu umarim kucaginizada almayi nasip eder artik kendini iyice koru bizleride unutma hamissin senin dualarin kabul olurKızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?