2016 Aralik tup bebek

İnşallah ilk olur ve bundan sonra hepsiii pozitif olur inşaallahhhh

canim günde 1 dilimin zararı yokmuş ve faydası olduğusöylenilliyo fazla abartmadan yedigimizdr zararı olmaz herhalde. hakkımızda hayırlısı hepimiz icin
Sagol canim mesajını okumadan önce yedim bir dilim 2 günde 1 dilim yemeğe karar verdim. Sonuçta her seyin fazlası zarar diye düşündüm

Kızlar Yaa benim mideme ağrılar giriyor heyecan bastı valla gurup canlanmaya basladi :) bu arada progestan igne bulantı yapıyor birde bel agrisi adet belirtileri oluyor bende kullananlar sizde de oluyir mu ?
Estorfem kullanıyormusun o çok yapıyor bendede karın ağrısı var ara arakasıklarıma batma oluyor heycandan 2 gündür 4 de uyanıyorum

Canım sen ohss olmuşsun polikistik over san eğer iğne dozu az verilmeliydi çok tehlikeli Allah korusun dondurmaları gerekirdi bu kadar yan etkin varken
Aynen oyle oldu canim size yazdigim gun acile yattim ertesi gun yatisimi verdiler hizla sistim 3 gunde 15 kilo aldim patlicaktim vucudum iltihap oldu su topladi cigerlerime sicrayinca yogun bakima aldilar nefes alamadim gunlerce 5 gun yogun bakimda kaldim sonra normal servise gectim 5 gunde oyle gecti sukur dun evime geldim ucuz atlattim gercekten iyi bir bakimla hizli iyilestim ilkkez bir seyi arastrmicam dedim basima neler geldi siz siz olun cok yumurtaniz varsa ohs olma ihtimalini goz onunde bulundurun transfer olmadim buarada 3 yumurtigi dondurdum ilerki zamanlarda bakicaz

Soyle kanda belli bir seviyeye yuksrlmeden tespit edilemiyorayni gun transfer de olsan herkesin tutunma dollenme zamani farklı senin ki cikmazsa yok diye kafana takarsin yapma bence ama sen bilirsin yine d3

Çook geçmiş olsun....

Soyle kanda belli bir seviyeye yuksrlmeden tespit edilemiyorayni gun transfer de olsan herkesin tutunma dollenme zamani farklı senin ki cikmazsa yok diye kafana takarsin yapma bence ama sen bilirsin yine d3
Haklısın bende biliyorumm ama çatlıcam meraktan:)

Bende ilk tup bebek denememde olmustum ohss transfer olmustum karnimi delip su cektiler ciddi hayati tehlikem vardi bu sefer dondurdular sonraki ay transfer oldum ohss olmadim o yüzden cok sukur

Çok geçmiş olsun kötü zamanlar geçirmişsin, mükafatını nasip etsin Rabbim annelikle taçlandırsın

Bende ilk tup bebek denememde olmustum ohss transfer olmustum karnimi delip su cektiler ciddi hayati tehlikem vardi bu sefer dondurdular sonraki ay transfer oldum ohss olmadim o yüzden cok sukur
Sorma canim birkez karnimdan 6 kez de alttan 2 ser litre su cektiler ciddi olumden dondum cunku nefes alamiyordum oksijen maskesiyle yattim kac gun ah ah yasayan bilir cok korktum ve ailemi cok korkuttum sen simdi ne durumdasin dondurdugun tutmadimi

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun kötü zamanlar geçirmişsin, mükafatını nasip etsin Rabbim annelikle taçlandırsın
Amin canim cok tesekkur ederim kismet iste transferi beklerken basima bunlar geldi sukur bundada var bi hayir Rabbim bu yolda emeklerimizi bosa cikarmasin heoimize anneligi tattirsin inşallah

Çok çok geçmiş olsun. umarım çektiğin tüm sıkıntıların sonucunu bebişlerinle alırsın.

Ateşimi ağızdan ölçüyordum çok farketmiyor sadece sabah gözünü açar açmaz ölçmen Laz'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…