Benim problemim pko du eşiminde morfoloji %1 di drum ohss olma riskine karşı adetin 3.ve 6. Günlerinde femera hap verdi sonrasında 150 mg gonal f el devam ettirdi çok yumurtam olmasına. Rağmen yavaş yavaş uyardı 6 yumurtam toplandı 5. Güne 2 tanesi kaldı o 2 tane transfer edildi transfer sonrası 3 gün evde ağır kaldırmadan dinlendim 4. Gün işe başladım transferin 5. Günü ve 6. Günü erken gebelik testinde pozitifi gördümpozitifi alan arkadaşlardan şöyle birşey rica etsem , sürecinizi kısaca paylşıp transferden snra nelere dikkat ettiniz yazarmısınız. yeni gelen arkadaşlarda sayfalarca okumak zorunda kalmadan bir bütün halinde sürecinizi görürler bizler için aydınlatıcı olur:)
Şimdi daha çok heyecanlandim bizim de problem aynı .çok sordum ama doktorunuz kim acabaMorfoloji ve ileri hareketli azlığı bide sperm sayısı tedavim Acıbadem maslak
Ayy ne guzell yaa çok sukurr .haberler guzel geliyor devamı hepimize gelsin insallahBenim problemim pko du eşiminde morfoloji %1 di drum ohss olma riskine karşı adetin 3.ve 6. Günlerinde femera hap verdi sonrasında 150 mg gonal f el devam ettirdi çok yumurtam olmasına. Rağmen yavaş yavaş uyardı 6 yumurtam toplandı 5. Güne 2 tanesi kaldı o 2 tane transfer edildi transfer sonrası 3 gün evde ağır kaldırmadan dinlendim 4. Gün işe başladım transferin 5. Günü ve 6. Günü erken gebelik testinde pozitifi gördüm
Hangi erken gebelik testini kullandinizBenim problemim pko du eşiminde morfoloji %1 di drum ohss olma riskine karşı adetin 3.ve 6. Günlerinde femera hap verdi sonrasında 150 mg gonal f el devam ettirdi çok yumurtam olmasına. Rağmen yavaş yavaş uyardı 6 yumurtam toplandı 5. Güne 2 tanesi kaldı o 2 tane transfer edildi transfer sonrası 3 gün evde ağır kaldırmadan dinlendim 4. Gün işe başladım transferin 5. Günü ve 6. Günü erken gebelik testinde pozitifi gördüm
tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı basimizaKızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
canim yazdın mi bilmiyorum. belki kaçırdım. nasıl geçti opu kac yumos çıktıAyy ne guzell yaa çok sukurr .haberler guzel geliyor devamı hepimize gelsin insallah
Canimm 7 tane çıktı.zaten bnim rezervlerin bukadr sanırım, çok sukurr.insallah hepsi dollenir blast olur çünkü genetik test yaptracagz inşallah hayırlisiyla.tesekkur ederim ilgin için.sen nasıl hissediyorsun kndinicanim yazdın mi bilmiyorum. belki kaçırdım. nasıl geçti opu kac yumos çıktı
Predictor üzerinde 6 gün önce yazıyorHangi erken gebelik testini kullandiniz
Ewet canım iki embriyo konuldu gerçektenmi hadi inşallahTebrik ederim cnm çok erken çıkmış iki embriyomu konuldu ikiz olabilir :)
Bülent TıraşŞimdi daha çok heyecanlandim bizim de problem aynı .çok sordum ama doktorunuz kim acaba
çok telekkür ederim inşalllahtebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı basimiza
masallah guzel çıkmış arkadasim. ins hepsi dollenir ve 5 güne gider. donmus sperm le birleşecek dimi. pgt ye mi yoksa cgt mi gidicek.Canimm 7 tane çıktı.zaten bnim rezervlerin bukadr sanırım, çok sukurr.insallah hepsi dollenir blast olur çünkü genetik test yaptracagz inşallah hayırlisiyla.tesekkur ederim ilgin için.sen nasıl hissediyorsun kndini
Size IMSI mi yoksa ICSI mi uygulandı, ikisi farklıymış galibaBenim problemim pko du eşiminde morfoloji %1 di drum ohss olma riskine karşı adetin 3.ve 6. Günlerinde femera hap verdi sonrasında 150 mg gonal f el devam ettirdi çok yumurtam olmasına. Rağmen yavaş yavaş uyardı 6 yumurtam toplandı 5. Güne 2 tanesi kaldı o 2 tane transfer edildi transfer sonrası 3 gün evde ağır kaldırmadan dinlendim 4. Gün işe başladım transferin 5. Günü ve 6. Günü erken gebelik testinde pozitifi gördüm
İnşallah canım benim herkese nasip olur inşallahAyy ne guzell yaa çok sukurr .haberler guzel geliyor devamı hepimize gelsin insallah
Amin canım inşallah.ewet donmuslari kullanacaklar.acgh a gidecek canım pgt den daha kapsamliymismasallah guzel çıkmış arkadasim. ins hepsi dollenir ve 5 güne gider. donmus sperm le birleşecek dimi. pgt ye mi yoksa cgt mi gidicek.
Anlayamadım terimleri bilmiyorumSize IMSI mi yoksa ICSI mi uygulandı, ikisi farklıymış galiba
Bülent Tıraş
Aminn canimmmİnşallah canım benim herkese nasip olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?