2016 Aralik tup bebek

Benim problemim pko du eşiminde morfoloji %1 di drum ohss olma riskine karşı adetin 3.ve 6. Günlerinde femera hap verdi sonrasında 150 mg gonal f el devam ettirdi çok yumurtam olmasına. Rağmen yavaş yavaş uyardı 6 yumurtam toplandı 5. Güne 2 tanesi kaldı o 2 tane transfer edildi transfer sonrası 3 gün evde ağır kaldırmadan dinlendim 4. Gün işe başladım transferin 5. Günü ve 6. Günü erken gebelik testinde pozitifi gördüm

Ayy ne guzell yaa çok sukurr .haberler guzel geliyor devamı hepimize gelsin insallah

A Aryya bana acıbadem hemşiresi kabızlk için şurup verdi duphalac.Tamamen doğal kullanabilirsin dedi ben kullanıorum.sende sor istersen doktoruna.

Hangi erken gebelik testini kullandiniz

tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. darısı basimiza

canim yazdın mi bilmiyorum. belki kaçırdım. nasıl geçti opu kac yumos çıktı
Canimm 7 tane çıktı.zaten bnim rezervlerin bukadr sanırım, çok sukurr.insallah hepsi dollenir blast olur çünkü genetik test yaptracagz inşallah hayırlisiyla.tesekkur ederim ilgin için.sen nasıl hissediyorsun kndini

masallah guzel çıkmış arkadasim. ins hepsi dollenir ve 5 güne gider. donmus sperm le birleşecek dimi. pgt ye mi yoksa cgt mi gidicek.

Size IMSI mi yoksa ICSI mi uygulandı, ikisi farklıymış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…