2016 Aralik tup bebek

Ne uyguladığını bilmiyorum canım druma güvendim ilk denememizdi çok fazla bilgimde yoktu
Morfoloji sorunu olanlarda mikroenjeksiyon yapıyolarmış. spermlerin arasından en kalitesini seçiyolarmış canım onu sormak istedim. Benim eşiminde morfoloji yüzde 2

Ben yaptım tek çizgi çıktı(benim 3.gün embriyosu. Test günüm cuma.walla moralim bozulmaz diodum ama bozuldu.
canım hemen üzülme bi bekle bakalım, 3. gün olduğu için çıkmayabilir ayrıca. Herkesin bünyesi farklı canım, kiminin test günü 20 li değerler çıkıyor ertesi gün kat kat artıyor üzülme lütfen, bebeğin varsa etkilenmesin. Allahtan ümit kesilmez

Hayırlı ugurlu olsun:) saglikla kucaklamak nasib olsun..

Morfoloji sorunu olanlarda mikroenjeksiyon yapıyolarmış. spermlerin arasından en kalitesini seçiyolarmış canım onu sormak istedim. Benim eşiminde morfoloji yüzde 2
Benim dr morfoloji hiç sorun değil dedi o yüzden üZerinde durmadım canım

Ben yaptım tek çizgi çıktı(benim 3.gün embriyosu. Test günüm cuma.walla moralim bozulmaz diodum ama bozuldu.
Canım bozma moralini hemen prodiktörlemi yaptın transferin kaçıncı günü bugün bazı kişilerin idrarda belli olmayabiliyormuş sakin ol bebeğine zarar verirsin

Çok çok geçmiş olmun büyük bişey atlatmışşınız.

Yaa bile bile yaptım 5 aralık transfer günüm.üzüldüm ama yine umudum var canım.

Cook sevindim cok
Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insaallah

Merhaba canim..
Nerde tedavi goruyorsun? Benimde 6-7 yumurtam gorundu bugun dr'um illede genetik arastirma yapalim diyor bende istemiyorum bakalim 2 gun sonra tekrar bakacak duruma gore karar verecegim... Sizde sorun neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…