- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
anladim canim hayirlisiyla geksinler. gidince sonuç nezaman gelicek. bu ay transfer yok ozaman seninAmin canım inşallah.ewet donmuslari kullanacaklar.acgh a gidecek canım pgt den daha kapsamliymis
Ne uyguladığını bilmiyorum canım druma güvendim ilk denememizdi çok fazla bilgimde yoktuAnlayamadım terimleri bilmiyorum
Ben yaptım tek çizgi çıktıPredictor üzerinde 6 gün önce yazıyor
İnsallahh canimmm.Blast olurlarsa hayirlisiyla insallah sonuç 3 hafta sürüyormuş benim subata olur heraldeanladim canim hayirlisiyla geksinler. gidince sonuç nezaman gelicek. bu ay transfer yok ozaman senin
Morfoloji sorunu olanlarda mikroenjeksiyon yapıyolarmış. spermlerin arasından en kalitesini seçiyolarmış canım onu sormak istedim. Benim eşiminde morfoloji yüzde 2Ne uyguladığını bilmiyorum canım druma güvendim ilk denememizdi çok fazla bilgimde yoktu
canım hemen üzülme bi bekle bakalım, 3. gün olduğu için çıkmayabilir ayrıca. Herkesin bünyesi farklı canım, kiminin test günü 20 li değerler çıkıyor ertesi gün kat kat artıyor üzülme lütfen, bebeğin varsa etkilenmesin. Allahtan ümit kesilmezBen yaptım tek çizgi çıktı(benim 3.gün embriyosu. Test günüm cuma.walla moralim bozulmaz diodum ama bozuldu.
peki blast olmazsa bu inceleme yapılmıyor mu?İnsallahh canimmm.Blast olurlarsa hayirlisiyla insallah sonuç 3 hafta sürüyormuş benim subata olur heralde
Hayırlı ugurlu olsun:) saglikla kucaklamak nasib olsun..Kızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Benim dr morfoloji hiç sorun değil dedi o yüzden üZerinde durmadım canımMorfoloji sorunu olanlarda mikroenjeksiyon yapıyolarmış. spermlerin arasından en kalitesini seçiyolarmış canım onu sormak istedim. Benim eşiminde morfoloji yüzde 2
Canım bozma moralini hemen prodiktörlemi yaptın transferin kaçıncı günü bugün bazı kişilerin idrarda belli olmayabiliyormuş sakin ol bebeğine zarar verirsinBen yaptım tek çizgi çıktı(benim 3.gün embriyosu. Test günüm cuma.walla moralim bozulmaz diodum ama bozuldu.
anladım canım çok sağolBenim dr morfoloji hiç sorun değil dedi o yüzden üZerinde durmadım canım
Çok çok geçmiş olmun büyük bişey atlatmışşınız.Aynen oyle oldu canim size yazdigim gun acile yattim ertesi gun yatisimi verdiler hizla sistim 3 gunde 15 kilo aldim patlicaktim vucudum iltihap oldu su topladi cigerlerime sicrayinca yogun bakima aldilar nefes alamadim gunlerce 5 gun yogun bakimda kaldim sonra normal servise gectim 5 gunde oyle gecti sukur dun evime geldim ucuz atlattim gercekten iyi bir bakimla hizli iyilestim ilkkez bir seyi arastrmicam dedim basima neler geldi siz siz olun cok yumurtaniz varsa ohs olma ihtimalini goz onunde bulundurun transfer olmadim buarada 3 yumurtigi dondurdum ilerki zamanlarda bakicaz
Yaa bile bile yaptım 5 aralık transfer günüm.üzüldüm ama yine umudum var canım.canım hemen üzülme bi bekle bakalım, 3. gün olduğu için çıkmayabilir ayrıca. Herkesin bünyesi farklı canım, kiminin test günü 20 li değerler çıkıyor ertesi gün kat kat artıyor üzülme lütfen, bebeğin varsa etkilenmesin. Allahtan ümit kesilmez
Aynen canım erken gebelik testiyle yaptımCanım bozma moralini hemen prodiktörlemi yaptın transferin kaçıncı günü bugün bazı kişilerin idrarda belli olmayabiliyormuş sakin ol bebeğine zarar verirsin
Sagol canim geldi gecti sukurler olsun onumuzdeki aylara bakicazÇok çok geçmiş olmun büyük bişey atlatmışşınız.
Cook sevindim cokKızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Yok canım malesf.pgt için 3.gun yeterliymis cgh için 5 .gün o yuzden çok stresliyimm tedirginimpeki blast olmazsa bu inceleme yapılmıyor mu?
himm. mevlam yardım etsin ins gidecektir 5 güne.Yok canım malesf.pgt için 3.gun yeterliymis cgh için 5 .gün o yuzden çok stresliyimm tedirginim
Amin inşallah canım.bu kez pk kimseye diyemedim annem ablam bir arkadaşım bir de siz biliyorsunuz:) surec zor cunkuhimm. mevlam yardım etsin ins gidecektir 5 güne.
Merhaba canim..Canimm 7 tane çıktı.zaten bnim rezervlerin bukadr sanırım, çok sukurr.insallah hepsi dollenir blast olur çünkü genetik test yaptracagz inşallah hayırlisiyla.tesekkur ederim ilgin için.sen nasıl hissediyorsun kndini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?