- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
bende kimseye söylememe kararı aldım. geçen sefer çok sevinmiştik gursagimizda kaldı dedim soylemiycem ama annem babam ve kayinvalide kayın peder ve 2 kardeş mecbur söyledim yakın oturuyoruz çünkü. sonuç negatif olursa kimse duymadan kapatırız konuyu pozitif olursolursa 3 aya kadar beklibeklicem dedim.Amin inşallah canım.bu kez pk kimseye diyemedim annem ablam bir arkadaşım bir de siz biliyorsunuz:) surec zor cunku
Bahçeci umuttayimm canım.esimde sayı hareket morfoloji sıkıntısı var.sperm her zaman çıkmıyor.doktorum da genetik yapalım dedi .ilk deneme disgebeliklee sonuçlandı ama tüplerde görülemeyecek kadar yüksek değildi beta bu nedenle kesin dış veya kesin kimyasal diyemedi.ama düzensiz beta dış gebeligi gosteriyodu.sizde ki sıkıntı neydiMerhaba canim..
Nerde tedavi goruyorsun? Benimde 6-7 yumurtam gorundu bugun dr'um illede genetik arastirma yapalim diyor bende istemiyorum bakalim 2 gun sonra tekrar bakacak duruma gore karar verecegim... Sizde sorun neydi?
Ewet sonra onlarda bu süreçte yardımcı olmaya çalışıyor fakat mümkün mü değil.disaridan tavsiyelerde bulunmak çok kolay.bu çok bambaşka bir dert.nasihat fikir yorum istemiyor insan.ben şuan malesef arkadaşlarımla da arama mesefa koydum bilerek de olmadı.kendi kabuğuna çekildim.insallah sonuçlarımizz guzel olur aminbende kimseye söylememe kararı aldım. geçen sefer çok sevinmiştik gursagimizda kaldı dedim soylemiycem ama annem babam ve kayinvalide kayın peder ve 2 kardeş mecbur söyledim yakın oturuyoruz çünkü. sonuç negatif olursa kimse duymadan kapatırız konuyu pozitif olursolursa 3 aya kadar beklibeklicem dedim.
Canım Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim inşallah Rabbim bizlere de nasip eder ...Sonraki günlerde evde dinlendim ama sürekli yatmadım ara ara yürüyüşler yaptım. Bol bol dua ettim özelliklede benim gibi çocuğu olmayıp tedavi görenlere hatta çok sevmediğim insanlar için bile çok dua ettim. Birde
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, sürekli okudum
aynen canim. dışardan bilmeden konuşmak okadar kolay ki. bizleri kurabilirler mi onu bile düşünmüyorlar en güzeli bu süreci yanluz yaşamak.Ewet sonra onlarda bu süreçte yardımcı olmaya çalışıyor fakat mümkün mü değil.disaridan tavsiyelerde bulunmak çok kolay.bu çok bambaşka bir dert.nasihat fikir yorum istemiyor insan.ben şuan malesef arkadaşlarımla da arama mesefa koydum bilerek de olmadı.kendi kabuğuna çekildim.insallah sonuçlarımizz guzel olur amin
Canimm çıkabilir elbette bnm arklarinn 6.gun çıktığı da oldu.fakat çıkmamasi da normal çünkü 7 gerçekten erken.cunku bnm arkın 26 çıkmıştı.yarin bnce idrarda dene önce çıkarsa kan için koşa koşa gidersin.cikmazsa 8 i bekle derim direkt kan icinMrb kızlar yarın transferimin 7. günü 5 gün embriyosu idi 2 tane konuldu yarin kan versem çıkar mı kanda sizde beklemek çok zor ya...?
Benim en yakın 3 arkimm hamile.onlarla konuşurken bile zorlaniyorm.nasipten öte birşey yok.aynen canim. dışardan bilmeden konuşmak okadar kolay ki. bizleri kurabilirler mi onu bile düşünmüyorlar en güzeli bu süreci yanluz yaşamak.
Allah razı olsun cnmSonraki günlerde evde dinlendim ama sürekli yatmadım ara ara yürüyüşler yaptım. Bol bol dua ettim özelliklede benim gibi çocuğu olmayıp tedavi görenlere hatta çok sevmediğim insanlar için bile çok dua ettim. Birde
Hasbiyallahu lâ ilâhe illâ Hû, aleyhi tevekkeltu ve Huve rabbül arşıl azîm, sürekli okudum
arkadaşlarımla bu sürede en azından biraz ara ver canim. onların en mutlu günleri devamlı bebekten bahsetcekler. bizdede o konuşmalar iyi gelmiyo en güzel sık beraber olmamak.Benim en yakın 3 arkimm hamile.onlarla konuşurken bile zorlaniyorm.nasipten öte birşey yok.
Canım aynı gün transfer olmuşuz benim idrarda çıktıMrb kızlar yarın transferimin 7. günü 5 gün embriyosu idi 2 tane konuldu yarin kan versem çıkar mı kanda sizde beklemek çok zor ya...?
Ben cuma kan testi yapacağım 8.günüm oluyorCanım aynı gün transfer olmuşuz benim idrarda çıktı
Ewet ben de böyle dusunuyorum o yuzden çok az sohbet ediyorum.surekli çok mutlu görünmeye çalışmak da çok yorucu ama eve gelince uzuntuu tekrar başlıyor .en iyisi tek kalmakarkadaşlarımla bu sürede en azından biraz ara ver canim. onların en mutlu günleri devamlı bebekten bahsetcekler. bizdede o konuşmalar iyi gelmiyo en güzel sık beraber olmamak.
Bende yüklendim kuzumu inşallah güzel sonuclsr alirız benim test tarihim 26sı 5.gün embriyosu icin gec degil mi senin 25ti galiba. Birde nasıl hissediyorsun ben bir tuhafım yaa ne değişik bir duyguymuş.FarahFarah sen ne yaptin arkadasim. aldinmi kuzulari
Daha varmış canım üzulme belki geç yükselecektir.Ben yaptım tek çizgi çıktı(benim 3.gün embriyosu. Test günüm cuma.walla moralim bozulmaz diodum ama bozuldu.
Duamdasın canım inşallah senin içinde güzel geçer.
yaaa sen neden yaptınki test daha var. sabır etcez. bak iş yerimde bi arakadaş var pazartesi test günüymüş cuma kan testinde çıkmamış. şimdi 7 aylık hamile tüp bebekle bence sukunet çok önemli sakın ama sakın moralini bozma. birilerinin 6 7 günde çıkıyot diye senindr öyle olcak die bişey yok. kiminin geç tutunuyor yavaş yavaş artıyor bhcg. kaldı ki idrar çok çok daha geç olabliyor. lütfen moralini bozma. bebeğine böyle yaparak daha çok zarar verebilirsin öyle düşün.Ben yaptım tek çizgi çıktı(benim 3.gün embriyosu. Test günüm cuma.walla moralim bozulmaz diodum ama bozuldu.
Canım 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldıhadi hayırlısı olur ins. bebuslerin seninle olur duslarimdasin canim. allah yardimcin olsun. kac tane transfer edilecek kaçıncı gün bebisleri
aynen canim. ins mevlam bir gun bizede nasip edecek ve bizde o muhteşem anları paylaşacağız.Ewet ben de böyle dusunuyorum o yuzden çok az sohbet ediyorum.surekli çok mutlu görünmeye çalışmak da çok yorucu ama eve gelince uzuntuu tekrar başlıyor .en iyisi tek kalmak
Kan verdin mi canım bi de normal testte mi erken test te mi çıktı Canım?Canım aynı gün transfer olmuşuz benim idrarda çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?