2016 Aralik tup bebek

Amin inşallah canım.bu kez pk kimseye diyemedim annem ablam bir arkadaşım bir de siz biliyorsunuz:) surec zor cunku
bende kimseye söylememe kararı aldım. geçen sefer çok sevinmiştik gursagimizda kaldı dedim soylemiycem ama annem babam ve kayinvalide kayın peder ve 2 kardeş mecbur söyledim yakın oturuyoruz çünkü. sonuç negatif olursa kimse duymadan kapatırız konuyu pozitif olursolursa 3 aya kadar beklibeklicem dedim.

Merhaba canim..
Nerde tedavi goruyorsun? Benimde 6-7 yumurtam gorundu bugun dr'um illede genetik arastirma yapalim diyor bende istemiyorum bakalim 2 gun sonra tekrar bakacak duruma gore karar verecegim... Sizde sorun neydi?
Bahçeci umuttayimm canım.esimde sayı hareket morfoloji sıkıntısı var.sperm her zaman çıkmıyor.doktorum da genetik yapalım dedi .ilk deneme disgebeliklee sonuçlandı ama tüplerde görülemeyecek kadar yüksek değildi beta bu nedenle kesin dış veya kesin kimyasal diyemedi.ama düzensiz beta dış gebeligi gosteriyodu.sizde ki sıkıntı neydi

Ewet sonra onlarda bu süreçte yardımcı olmaya çalışıyor fakat mümkün mü değil.disaridan tavsiyelerde bulunmak çok kolay.bu çok bambaşka bir dert.nasihat fikir yorum istemiyor insan.ben şuan malesef arkadaşlarımla da arama mesefa koydum bilerek de olmadı.kendi kabuğuna çekildim.insallah sonuçlarımizz guzel olur amin

Mrb kızlar yarın transferimin 7. günü 5 gün embriyosu idi 2 tane konuldu yarin kan versem çıkar mı kanda sizde beklemek çok zor ya...?

Canım Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim inşallah Rabbim bizlere de nasip eder ...

aynen canim. dışardan bilmeden konuşmak okadar kolay ki. bizleri kurabilirler mi onu bile düşünmüyorlar en güzeli bu süreci yanluz yaşamak.

Mrb kızlar yarın transferimin 7. günü 5 gün embriyosu idi 2 tane konuldu yarin kan versem çıkar mı kanda sizde beklemek çok zor ya...?
Canimm çıkabilir elbette bnm arklarinn 6.gun çıktığı da oldu.fakat çıkmamasi da normal çünkü 7 gerçekten erken.cunku bnm arkın 26 çıkmıştı.yarin bnce idrarda dene önce çıkarsa kan için koşa koşa gidersin.cikmazsa 8 i bekle derim direkt kan icin

Allah razı olsun cnm

Benim en yakın 3 arkimm hamile.onlarla konuşurken bile zorlaniyorm.nasipten öte birşey yok.
arkadaşlarımla bu sürede en azından biraz ara ver canim. onların en mutlu günleri devamlı bebekten bahsetcekler. bizdede o konuşmalar iyi gelmiyo en güzel sık beraber olmamak.

arkadaşlarımla bu sürede en azından biraz ara ver canim. onların en mutlu günleri devamlı bebekten bahsetcekler. bizdede o konuşmalar iyi gelmiyo en güzel sık beraber olmamak.
Ewet ben de böyle dusunuyorum o yuzden çok az sohbet ediyorum.surekli çok mutlu görünmeye çalışmak da çok yorucu ama eve gelince uzuntuu tekrar başlıyor .en iyisi tek kalmak

bacılarım nabarrsınız nasılsınız. 6 aralıkta transfer oldumdu kasıklarımda hafif hafif bi ağrı ve göğüslerimdr şişkinlik var. sizlerde durumlar nasıl. az kaldı test gününe

FarahFarah sen ne yaptin arkadasim. aldinmi kuzulari
Bende yüklendim kuzumu inşallah güzel sonuclsr alirız benim test tarihim 26sı 5.gün embriyosu icin gec degil mi senin 25ti galiba. Birde nasıl hissediyorsun ben bir tuhafım yaa ne değişik bir duyguymuş.
Ben yaptım tek çizgi çıktı(benim 3.gün embriyosu. Test günüm cuma.walla moralim bozulmaz diodum ama bozuldu.
Daha varmış canım üzulme belki geç yükselecektir.
dilfeza azrass kızlar varmı heyecan yarın benim transferim 2 de bu gece sizin içinde kendim içinde dua edicem inşş bebişler bizlere sımsıkı tutunurlar
Duamdasın canım inşallah senin içinde güzel geçer.

Ben yaptım tek çizgi çıktı(benim 3.gün embriyosu. Test günüm cuma.walla moralim bozulmaz diodum ama bozuldu.
yaaa sen neden yaptınki test daha var. sabır etcez. bak iş yerimde bi arakadaş var pazartesi test günüymüş cuma kan testinde çıkmamış. şimdi 7 aylık hamile tüp bebekle bence sukunet çok önemli sakın ama sakın moralini bozma. birilerinin 6 7 günde çıkıyot diye senindr öyle olcak die bişey yok. kiminin geç tutunuyor yavaş yavaş artıyor bhcg. kaldı ki idrar çok çok daha geç olabliyor. lütfen moralini bozma. bebeğine böyle yaparak daha çok zarar verebilirsin öyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…