2016 Aralik tup bebek

hayırlı olsun canim. ins hep seninle kalır. tek transfer mi oldun. benim 24 test günüm. senin 12 gün sonrasına vermiş. ben hiç bisey hissetmiyorum bi boskuktayim sadece dua ediyorum

canm bizimde ilk denememiz. doktorumuz tam transfer öncesi bizede 2 embriyo koyabiliriz dedi ama bizde istemedik. bence hiç pişman olma. evet şansı arttırıyor olabiliyorsun ama riski de arttırıyorsun. doktor uyardı ikizde düşük riski, erken doğum vn. riskler öok fazla. normal insanlar için bile bu riskler fazlayken bizim için daha da zor. olsunda bi tane olsun. hiç kızma eşine de. hayırlısı neyse o olur die düşün.

Allah razı olsun canım benim içimi rahatlattın..umudumu kaybetmicem.sana cuma günü haber vericem canım benim.inşallah allahım duysun dualarımızı

arkadaşlarımla bu sürede en azından biraz ara ver canim. onların en mutlu günleri devamlı bebekten bahsetcekler. bizdede o konuşmalar iyi gelmiyo en güzel sık beraber olmamak.
Kesinlikle bende tedavi gördüğümü kimseye demedim ona rağmen imada bulunan arkadaşlar oluyor hemen uzak dur onlardan, hatta ben çoğunu hayatımdan çıkardım. Bizi mutlu edecek insanlarla görüşmek en iyisi

Allah razı olsun canım benim içimi rahatlattın..umudumu kaybetmicem.sana cuma günü haber vericem canım benim.inşallah allahım duysun dualarımızı
duyucak tabiki sen hiç sıkma canını. sonuçta her vucüt ayrı bi makine herkesin yapısı farklı. kimis 8. gün kimisi 12 kimisi daha da geç. ki dediğim gibi idrar çok çok sonra. cuma sabah güzece kan testini yaptır sen en güzeli. sonra göbişin bi yerlere sığmadığında gülerek anarsın bu günleri

Kesinlikle bende tedavi gördüğümü kimseye demedim ona rağmen imada bulunan arkadaşlar oluyor hemen uzak dur onlardan, hatta ben çoğunu hayatımdan çıkardım. Bizi mutlu edecek insanlarla görüşmek en iyisi
bizim sorunlarımız ve görüş acılarını artık çok farklı onlara normal gelen konuşmalar bizi sikabiliyo. kendimizi nasıl mutlu ediyorsak öyle davranmak en guzeli

Can'ım transferin oldu mu ? Allahım umarım pozitif sonuc alırsin bize Kocaman bir hgc söylersin 12 gun sonra yarında benim var transfer coook heyecanlı Yaa allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabb'im :)
Transfer oldum canım cok heyecanlıydım zar zar titredim heyecandan ama islem başlayınca duruldum çok değişik bir duyguydu inşallah seninde güzel gecer beraber güzel sonuclarımızı alırız duamdasın

Hayırli olsun canım kat kat artsın insallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
hayırlı olsun canim. ins hep seninle kalır. tek transfer mi oldun. benim 24 test günüm. senin 12 gün sonrasına vermiş. ben hiç bisey hissetmiyorum bi boskuktayim sadece dua ediyorum
Benim şu oksurük mahfetti beni cok korkuyorum birsey olacak diye ama onun dışında dediğin gibi boşluktayım huzir içinde

Hadi zor kısım geçti bitti darısı bana ve bekleyen anne adaylarına :)

İni
Ah canım sagol hep aklımdasınız insallah kolaylıkla ilerler guzel sonuclar alırız hepbirlikte.
İnş cnm hemen bitsin şu iğneler bugünden itibaren 2 igne vuruncam ben çok korkarım iğneden sezeryan ile Doğum yaptım onda bile böyle korkmadım:) bi bitse trasnfer günü gelse keşke bakalım haftaya salı çarşamba gibi opu dedi .. Elazığ'da oturuyorum Malatya'ya gidiyorum tüp bebek için ve heryer kar bugun zorla gittik kazasız belasız transferim olsa bi ...keşke nisanda falan yapsaydım dedim bugun

Canım transferden sonra igne devam ediyor ama kalcadan gerci merkezden merkeze farkediyor galiba. Kaliteli yumurtaların olur güzelce döllenirlerde sende biran önce transfer olursun insallah. Benim 27 yumurtam oldugu icin dondurulmustu embriyolarım uzadıda uzadı senin uzamaz insallah.

Bide öyle bşy var demi umarım uzamaz bide onu beklemekten streslenirim artık zaten gecen tüp bebeği 3 ay önce yaptım bu 3 ayda acayip kilo aldım .. umarım hamile olurum kilolar arada kaynar :)

Merhaba kızlae aralığın 1 inde transferim oldu 12 gün sonra yani dün test sonucum 35 çıktı benim gibi olan varmı bilgiai olan varmı değerim sanırım çok düşük çok korkuyorum

Canım bize de dua et inşallah bebeislerin seninle olur hep bide baş dönmesi var mı sende benim çok başım dönüyor arada kasiklarim da batma oluyor ...
Hepinize dua ediyorum canım rabbim sizleride sevindirsin bende sağ Salim kucağıma alabileyim inşallah benim göğüslerim şiş mavi damarlar çıkmış birde kasıklarım ağrıyor geriliyor arada ağrı sancı giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…