- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
hayırlı olsun canim. ins hep seninle kalır. tek transfer mi oldun. benim 24 test günüm. senin 12 gün sonrasına vermiş. ben hiç bisey hissetmiyorum bi boskuktayim sadece dua ediyorumBende yüklendim kuzumu inşallah güzel sonuclsr alirız benim test tarihim 26sı 5.gün embriyosu icin gec degil mi senin 25ti galiba. Birde nasıl hissediyorsun ben bir tuhafım yaa ne değişik bir duyguymuş.
Daha varmış canım üzulme belki geç yükselecektir.
Duamdasın canım inşallah senin içinde güzel geçer.
canm bizimde ilk denememiz. doktorumuz tam transfer öncesi bizede 2 embriyo koyabiliriz dedi ama bizde istemedik. bence hiç pişman olma. evet şansı arttırıyor olabiliyorsun ama riski de arttırıyorsun. doktor uyardı ikizde düşük riski, erken doğum vn. riskler öok fazla. normal insanlar için bile bu riskler fazlayken bizim için daha da zor. olsunda bi tane olsun. hiç kızma eşine de. hayırlısı neyse o olur die düşün.Benim 5 aralık transfer günümdü. Eşimle birlikte gitttik normalde bana bir embriyo transferi yapılacaktı fakat son anda tam üstümü çıkarmış transfere gidecekken doktorun iki tane embriyoyu uygun gördüğünü söylediler. Eşim ilk dememiz olduğu için bir embriyo neden yeterli değil niye bizi son anda söylüyorlar falan diye orada benimle tartıştı ve sonuç olarak tek embriyo transfer ettirdi
Allah razı olsun canım benim içimi rahatlattın..umudumu kaybetmicem.sana cuma günü haber vericem canım benim.inşallah allahım duysun dualarımızıyaaa sen neden yaptınki test daha var. sabır etcez. bak iş yerimde bi arakadaş var pazartesi test günüymüş cuma kan testinde çıkmamış. şimdi 7 aylık hamile tüp bebekle bence sukunet çok önemli sakın ama sakın moralini bozma. birilerinin 6 7 günde çıkıyot diye senindr öyle olcak die bişey yok. kiminin geç tutunuyor yavaş yavaş artıyor bhcg. kaldı ki idrar çok çok daha geç olabliyor. lütfen moralini bozma. bebeğine böyle yaparak daha çok zarar verebilirsin öyle düşün.
Kesinlikle bende tedavi gördüğümü kimseye demedim ona rağmen imada bulunan arkadaşlar oluyor hemen uzak dur onlardan, hatta ben çoğunu hayatımdan çıkardım. Bizi mutlu edecek insanlarla görüşmek en iyisiarkadaşlarımla bu sürede en azından biraz ara ver canim. onların en mutlu günleri devamlı bebekten bahsetcekler. bizdede o konuşmalar iyi gelmiyo en güzel sık beraber olmamak.
ins 2 side bir omur seninle olur. benimde bugün oldu 2 tane kuzucukCanım 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı
Canım aynısı bende de oldu güzel haberlerini bekliyoruzbacılarım nabarrsınız nasılsınız. 6 aralıkta transfer oldumdu kasıklarımda hafif hafif bi ağrı ve göğüslerimdr şişkinlik var. sizlerde durumlar nasıl. az kaldı test gününe
duyucak tabiki sen hiç sıkma canını. sonuçta her vucüt ayrı bi makine herkesin yapısı farklı. kimis 8. gün kimisi 12 kimisi daha da geç. ki dediğim gibi idrar çok çok sonra. cuma sabah güzece kan testini yaptır sen en güzeli. sonra göbişin bi yerlere sığmadığında gülerek anarsın bu günleriAllah razı olsun canım benim içimi rahatlattın..umudumu kaybetmicem.sana cuma günü haber vericem canım benim.inşallah allahım duysun dualarımızı
bizim sorunlarımız ve görüş acılarını artık çok farklı onlara normal gelen konuşmalar bizi sikabiliyo. kendimizi nasıl mutlu ediyorsak öyle davranmak en guzeliKesinlikle bende tedavi gördüğümü kimseye demedim ona rağmen imada bulunan arkadaşlar oluyor hemen uzak dur onlardan, hatta ben çoğunu hayatımdan çıkardım. Bizi mutlu edecek insanlarla görüşmek en iyisi
Canım bize de dua et inşallah bebeislerin seninle olur hep bide baş dönmesi var mı sende benim çok başım dönüyor arada kasiklarim da batma oluyor ...Ben cuma kan testi yapacağım 8.günüm oluyor
hayırlısı işallah bakalım. sabırla bekliyorum test günümüCanım aynısı bende de oldu güzel haberlerini bekliyoruz
Transfer oldum canım cok heyecanlıydım zar zar titredim heyecandan ama islem başlayınca duruldum çok değişik bir duyguydu inşallah seninde güzel gecer beraber güzel sonuclarımızı alırız duamdasınCan'ım transferin oldu mu ? Allahım umarım pozitif sonuc alırsin bize Kocaman bir hgc söylersin 12 gun sonra yarında benim var transfer coook heyecanlı Yaa allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın Rabb'im :)
Hayırli olsun canım kat kat artsın insallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsinKızlar test sonucum çıktı 10 günüm değerim 156. İki gün sonra tekrar test yapacağım. Her an aklımdasınız ve İnan'ın kendimle birlikte hep sizede dua ediyorum. Birbirimizi tanımasakta burada dert ortağı olduk. Sizde dualarınızı esirgemeyin benden
Benim şu oksurük mahfetti beni cok korkuyorum birsey olacak diye ama onun dışında dediğin gibi boşluktayım huzir içindehayırlı olsun canim. ins hep seninle kalır. tek transfer mi oldun. benim 24 test günüm. senin 12 gün sonrasına vermiş. ben hiç bisey hissetmiyorum bi boskuktayim sadece dua ediyorum
Hadi zor kısım geçti bitti darısı bana ve bekleyen anne adaylarına :)Transfer oldum canım cok heyecanlıydım zar zar titredim heyecandan ama islem başlayınca duruldum çok değişik bir duyguydu inşallah seninde güzel gecer beraber güzel sonuclarımızı alırız duamdasın
Hayırli olsun canım kat kat artsın insallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
Benim şu oksurük mahfetti beni cok korkuyorum birsey olacak diye ama onun dışında dediğin gibi boşluktayım huzir içinde
5.gün erken testte çıktı normal testte çıkmadı bugün 6. Günüm ikisindede çıktıKan verdin mi canım bi de normal testte mi erken test te mi çıktı Canım?
Ah canım sagol hep aklımdasınız insallah kolaylıkla ilerler guzel sonuclar alırız hepbirlikte.Hadi zor kısım geçti bitti darısı bana ve bekleyen anne adaylarına :)
İnş cnm hemen bitsin şu iğneler bugünden itibaren 2 igne vuruncam ben çok korkarım iğneden sezeryan ile Doğum yaptım onda bile böyle korkmadım:) bi bitse trasnfer günü gelse keşke bakalım haftaya salı çarşamba gibi opu dedi .. Elazığ'da oturuyorum Malatya'ya gidiyorum tüp bebek için ve heryer kar bugun zorla gittik kazasız belasız transferim olsa bi ...keşke nisanda falan yapsaydım dedim bugunAh canım sagol hep aklımdasınız insallah kolaylıkla ilerler guzel sonuclar alırız hepbirlikte.
Canım transferden sonra igne devam ediyor ama kalcadan gerci merkezden merkeze farkediyor galiba. Kaliteli yumurtaların olur güzelce döllenirlerde sende biran önce transfer olursun insallah. Benim 27 yumurtam oldugu icin dondurulmustu embriyolarım uzadıda uzadı senin uzamaz insallah.İni
İnş cnm hemen bitsin şu iğneler bugünden itibaren 2 igne vuruncam ben çok korkarım iğneden sezeryan ile Doğum yaptım onda bile böyle korkmadım:) bi bitse trasnfer günü gelse keşke bakalım haftaya salı çarşamba gibi opu dedi .. Elazığ'da oturuyorum Malatya'ya gidiyorum tüp bebek için ve heryer kar bugun zorla gittik kazasız belasız transferim olsa bi ...keşke nisanda falan yapsaydım dedim bugun
Bide öyle bşy var demi umarım uzamaz bide onu beklemekten streslenirim artık zaten gecen tüp bebeği 3 ay önce yaptım bu 3 ayda acayip kilo aldım .. umarım hamile olurum kilolar arada kaynar :)Canım transferden sonra igne devam ediyor ama kalcadan gerci merkezden merkeze farkediyor galiba. Kaliteli yumurtaların olur güzelce döllenirlerde sende biran önce transfer olursun insallah. Benim 27 yumurtam oldugu icin dondurulmustu embriyolarım uzadıda uzadı senin uzamaz insallah.
Hepinize dua ediyorum canım rabbim sizleride sevindirsin bende sağ Salim kucağıma alabileyim inşallah benim göğüslerim şiş mavi damarlar çıkmış birde kasıklarım ağrıyor geriliyor arada ağrı sancı giriyorCanım bize de dua et inşallah bebeislerin seninle olur hep bide baş dönmesi var mı sende benim çok başım dönüyor arada kasiklarim da batma oluyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?