Kani verdim sonucu bekliyorum canım
Yaa cnm harika bir haber bu Rabb'im şagsalim kucağına almayı nasip etsin insaallah darısı bizeKizlarrrrrrr pozitif çok şükür
Kacinci gunun cnm ? Benim de bugun ikinci gun bitecek arada batma var birde adet agrisi gibi karın agrisi var kasıklarda beli'm transfer öncesi de ağıyordu progestan dan diye düşünüyorum birde Suan yatıyorum surekli ondan da olabilirKızlar dünden beri kasiklarim da batma ve sanki bisey asılı yorlar gibi içerde ve belim çok agriyor yaa sizde de böyle belirtiler oldu mu?
Ben sürekli yatmiyor hatta hiç yatmiyor um diyebilirim progestan iğne de kullanmıyorum dünden beri çoğaldı ağrılarım bugun benim 9 gün Canım pazartesi ogrencem inşallah 5 gün embriyosu Senin kaçıncı gün embriyosu canım?Kacinci gunun cnm ? Benim de bugun ikinci gun bitecek arada batma var birde adet agrisi gibi karın agrisi var kasıklarda beli'm transfer öncesi de ağıyordu progestan dan diye düşünüyorum birde Suan yatıyorum surekli ondan da olabilir
Ya bende yatmaktan cok skildim fkt en azından ben tedbirimiBen sürekli yatmiyor hatta hiç yatmiyor um diyebilirim progestan iğne de kullanmıyorum dünden beri çoğaldı ağrılarım bugun benim 9 gün Canım pazartesi ogrencem inşallah 5 gün embriyosu Senin kaçıncı gün embriyosu canım?
Ben ya adana başkent te ya d anmakta Başkent'te başlamayı düşünüyorum , İstanbul'da oturmadığını için o seçeneğindeki şimdilik düşünmüyorum , ilk defa tüp bebek merkezine gideceğim haftaya randevu aldım Adana'dan , Bakalım nelerle karşılaşacağım , sana tüp öncesi histereskopi falan yapıldı mıBiz Fulya Bahcecide yaptiriyoruz son anda kararimizi degistirdik yoksa Bruksel tup bebek merkezinde yaptirmayi dusunmustun..
Sen nerde?
Ayyyy hayirli olsunnn cnmmm rabbim devamini getirsin gucaginiza almayi nasip etsinnn insKizlarrrrrrr pozitif çok şükür
5.gün embriyosunda 9.günü kandada idrardada belli olur test yapabilirsinizBen sürekli yatmiyor hatta hiç yatmiyor um diyebilirim progestan iğne de kullanmıyorum dünden beri çoğaldı ağrılarım bugun benim 9 gün Canım pazartesi ogrencem inşallah 5 gün embriyosu Senin kaçıncı gün embriyosu canım?
Canim sen hem progestron igne hem de crionne jel mi kullaniyorsinKacinci gunun cnm ? Benim de bugun ikinci gun bitecek arada batma var birde adet agrisi gibi karın agrisi var kasıklarda beli'm transfer öncesi de ağıyordu progestan dan diye düşünüyorum birde Suan yatıyorum surekli ondan da olabilir
Insallahh tutunurr bebisler aminnn.nerde yaptrdiniz 4 tane pek duymuyoruz Turkiye deBende bugün transfer oldum inşallah hepimizinki tutar donmuşlarla yaptırdım 4tanesini çözdük hepside iyi dedi 4 tanesinide koydumu bilmiyorum dua edin lütfen bebişlerimiz tutunsun
Canım benim ikinci denemem 11tane donmuş embriyo vardı 4tanesini çözdük hepsi iyi dedi hepsini koydumu bilmiyorum ama çözdüğüne göre koydu bence mersin tüp bebek merkeziInsallahh tutunurr bebisler aminnn.nerde yaptrdiniz 4 tane pek duymuyoruz Turkiye de
valla sabırsızlığımız bize önceden gebelik testi aldırıp yaptırıyor zaten. orda pozitfi gördüm ben biraz içim rahat sanki yoksa hayatta bekleyemezdim
Test sonucunu aldin mi canim hayirli haberlerini bekliyorumvalla sabırsızlığımız bize önceden gebelik testi aldırıp yaptırıyor zaten. orda pozitfi gördüm ben biraz içim rahat sanki yoksa hayatta bekleyemezdim
Masallahh canımm .Eğer cozduyse koymuştur tabikiCanım benim ikinci denemem 11tane donmuş embriyo vardı 4tanesini çözdük hepsi iyi dedi hepsini koydumu bilmiyorum ama çözdüğüne göre koydu bence mersin tüp bebek merkezi
Sağol canım önemli olan tutması inşallah tutunur ben çok evham yapıyorum lavoboya kalktığımda bile korkuyorum sanki düşecekler diye kızlar siz nasılsınız bu konuda rahatmu olmalıyımMasallahh canımm .Eğer cozduyse koymuştur tabiki
Yok canım fitilde vermediler sadece sabahları o jel kullanıyor um canım 7 gün idrar testi yaptım erken gebelik testi hatta ama negatif idi o yüzden pazartesi kadar hiçbirşey yapmayacağım olmadı tutmadı galiba yaa çok canım sıkıldı o yüzden üzüldüm...Ya bende yatmaktan cok skildim fkt en azından ben tedbirimi
Alayım olmazsa bile Nasip değilmiş derim kendimi suçlu hissetmem die düşündum wc yemek ve iğneye çıkıyorum birtek birde jelden sonra 15 dk yürüyorum .. İgne neden vermediler fitil mi
Kullanıyorsun ? ohh senin belki de ıdrar testinde çıkar :) benim de 5. Gub embriyosu test günüm 27 aralık ama ben 10. Gun ıdrar testi de yapabilirim bakalım :)
aldım canm çok şükürrrrNeOlurBiSabah canım aldın mı sonucunu?
Ben de oyleydimm önceki denemede çok vesveesee yapıyoruz malesef.ama progesteron hormonu gerginlikler durumunda daha az salgilaniyormuss bu da bebiş için sıkıntı .Rahat olun demek çok kolay ama elinizden geldiğince sakin olun.5.gun embryosuysaa zaten ilk 4-5 içinde olan oluyor:))Sağol canım önemli olan tutması inşallah tutunur ben çok evham yapıyorum lavoboya kalktığımda bile korkuyorum sanki düşecekler diye kızlar siz nasılsınız bu konuda rahatmu olmalıyım
Gözün aydın canım kucağına almayıda nasip eder inşallah kaçıncı denemendialdım canm çok şükürrrrpozitif vallaa bu ay hepimize uğurlu geldi. bhcg 99
rabbim burdaki tüm dostlarıma nasip etsin işallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?