- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
ya burdaki acıbadem tıp merkezi anlaşmalı diye buraya gledim normalde bursa merkezdeki acıbademe gidiyorum orda çabuk çıkıyor ama burda maalesef böyleymişCanim neden bu kadar gec cikyor bir saate çıkıyor aslinda haftasonu olsa da olmasa da
Hayirli olsun canim cok sevindim darisi bize insallah bizler icin de dua et canimKizlarrrrrrr pozitif çok şükür
canmmmmm çok sevindimmmm hadi gözünaydınnnn sağlıkla büyüsün işallaaahhhhKizlarrrrrrr pozitif çok şükür
Tebrik ederim canım cok sevindimmm maşaAllah. Rabbim kucağina almayıda nasip etsin insallah vatana millete hayırlı olsun.Kizlarrrrrrr pozitif çok şükür
tebrikler. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizlarrrrrrr pozitif çok şükür
Aminnnn.Aynenn ben de bu sekilde ediyorum isimlerimizi bilmiyoruz ama dertler acilar ortak...valla her duamda rabbim bana, kadınlar kulübündeki arkadaşlarıma ve isteyen herkeslere diye ediyorum. sonuölarını alıyoruz galiba. rabbim her birimize güzel güzel sonuçlar, kocaman kocaman göbişler, mis kokulu bebikler nasip eylesin
Ne bileyim canim insan cok sabirsiz oluyor bu konuda ne dorde kadar mi nasil bekleyecek o kadar saat diye soylendim kendi kendime neyse insallah senin de guzel haberlerini alırız insallahya burdaki acıbadem tıp merkezi anlaşmalı diye buraya gledim normalde bursa merkezdeki acıbademe gidiyorum orda çabuk çıkıyor ama burda maalesef böyleymiş
Merak etme güzelce ilerler. Bende dr dan geldim. Kendi dr um yoktu. Persembe cuma toplanır dedi. Ama bana biraz geç geldi. İnş daha erken toplanır.Doktordan çıktım şimdi yumurtalar 16 milim olmuş geç olgunlaşıyor onu haricinde herşey yolunda dedi umarım öyle devam eder
Hayırlı olsun kızlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş bizde pozitif hbrlerimizi veririzazrass FarahFarah
valla sabırsızlığımız bize önceden gebelik testi aldırıp yaptırıyor zaten. orda pozitfi gördüm ben biraz içim rahat sanki yoksa hayatta bekleyemezdimNe bileyim canim insan cok sabirsiz oluyor bu konuda ne dorde kadar mi nasil bekleyecek o kadar saat diye soylendim kendi kendime neyse insallah senin de guzel haberlerini alırız insallah
Tebrik ederim allah tamamına erdirsinKizlarrrrrrr pozitif çok şükür
Benim 2 taze tup bebek ve 2 dondurulmus yapildi.. Simdi 3 taze deniyoruz bakalimInsallah canım kacinci tüp senin
Biz Fulya Bahcecide yaptiriyoruz son anda kararimizi degistirdik yoksa Bruksel tup bebek merkezinde yaptirmayi dusunmustun..Nerde yaptırıyorsun Can'ım tedavini
Cnm adetle aynı belirtirler oluyor zaten moralimi bozma gününü bekle güzel sonuç alcan inşKızlar bugun 5. günüm sanki adet olacak gibi bi agrim var cok korkuyorum yarin normal adet günüm tutmadimi sizce ; (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?