2016 Aralik tup bebek

Evet canım 5.gün embriyo su

Kizlarrr biseyii merak ettim geneliniz crionne jel mı yoksa progesteron iğnesi mı kullanıyor .Neye göre doktorların tercihi değişiyor acaba
Ben crionne jel hem progestan tablet kullanıyorum ikiside vardı ikisinide kullan bittikçe aynı dedi doktorum

Kizlarrr biseyii merak ettim geneliniz crionne jel mı yoksa progesteron iğnesi mı kullanıyor .Neye göre doktorların tercihi değişiyor acaba
ben sabah akşam crino jel, ve gece 1 tane pregoston fitil kullanıyordum. transferin 2 günü e2 ve p4 tahlili verdim değer düşük olunca bunların aynısını yine kullaniyorum ve yanina pregoston iyne verdi

Herkese merhaba,
34 yasindayim ve 2.tup bebek denemesi dun 10.gun kanda beta hcg degeri 0.1 cok moralim bozuldu yari test gunum doktorum yarin kan testi istedi tekrar zaten negatif ..bu degerin artma sansi var mi acaba?

Kızlar transferin 6. Günü beta hcg 29,transferin 8.günü 96 nasıl sizce testi tekrarlamalımıyım iyi katlanmışmı heyecan yaptım
Güzel artmış cnm sen 12. Gün test yap yine doktorlar onu önemsiyor bu arada ikiz bile olabilir yüksek geldi bana gününe göre:)

Herkese merhaba,
34 yasindayim ve 2.tup bebek denemesi dun 10.gun kanda beta hcg degeri 0.1 cok moralim bozuldu yari test gunum doktorum yarin kan testi istedi tekrar zaten negatif ..bu degerin artma sansi var mi acaba?
Büyük ihtimal değişmez ama herzaman da bi umut vardır sen yaptır 12. Gün kesinleşir zaten

E emiratam ve NeOlurBiSabah Kızlar hayırlı olsun inşallah bhcg lerin katlanarak arttığını da görürüz. Hala içim rahat değil pazartesi yükseldiğini bir görseydim hayırlısıyla. Allah'ım isteyen herkese nasip etsin, düşmanıma bile yokluğunu göstermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…