Evet canım 5.gün embriyo suBen de oyleydimm önceki denemede çok vesveesee yapıyoruz malesef.ama progesteron hormonu gerginlikler durumunda daha az salgilaniyormuss bu da bebiş için sıkıntı .Rahat olun demek çok kolay ama elinizden geldiğince sakin olun.5.gun embryosuysaa zaten ilk 4-5 içinde olan oluyor:))
Ben crionne jel hem progestan tablet kullanıyorum ikiside vardı ikisinide kullan bittikçe aynı dedi doktorumKizlarrr biseyii merak ettim geneliniz crionne jel mı yoksa progesteron iğnesi mı kullanıyor .Neye göre doktorların tercihi değişiyor acaba
ben sabah akşam crino jel, ve gece 1 tane pregoston fitil kullanıyordum. transferin 2 günü e2 ve p4 tahlili verdim değer düşük olunca bunların aynısını yine kullaniyorum ve yanina pregoston iyne verdiKizlarrr biseyii merak ettim geneliniz crionne jel mı yoksa progesteron iğnesi mı kullanıyor .Neye göre doktorların tercihi değişiyor acaba
tebrik ederim. allah saglicakla kucağına almayı nasip eysinaldım canm çok şükürrrrpozitif vallaa bu ay hepimize uğurlu geldi. bhcg 99
rabbim burdaki tüm dostlarıma nasip etsin işallahhhh
sağol canm aşlah razı olsun. ilk denememizdiGözün aydın canım kucağına almayıda nasip eder inşallah kaçıncı denemendi
Haha haberler çok güzel kızlar ya. Ne güzel tebrik ediyorum. Darısı başımızaaldım canm çok şükürrrrpozitif vallaa bu ay hepimize uğurlu geldi. bhcg 99
Hayırlı uğurlu olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallahaldım canm çok şükürrrrpozitif vallaa bu ay hepimize uğurlu geldi. bhcg 99
Hayirli olsun canim cok sevindim darisi bize insallah bizler icin dua et Allah kucağına almayi da nasip etsinaldım canm çok şükürrrrpozitif vallaa bu ay hepimize uğurlu geldi. bhcg 99
Güzel artmış cnm sen 12. Gün test yap yine doktorlar onu önemsiyor bu arada ikiz bile olabilir yüksek geldi bana gününe göre:)Kızlar transferin 6. Günü beta hcg 29,transferin 8.günü 96 nasıl sizce testi tekrarlamalımıyım iyi katlanmışmı heyecan yaptım
Bu haberlere bayılıyorum vallahialdım canm çok şükürrrrpozitif vallaa bu ay hepimize uğurlu geldi. bhcg 99
ikiside farklı işe yarıyor cnm progestan ya fitil gibi veriyorlar yada iğnesini crinone jelde mutlaka veriyorlarKizlarrr biseyii merak ettim geneliniz crionne jel mı yoksa progesteron iğnesi mı kullanıyor .Neye göre doktorların tercihi değişiyor acaba
Büyük ihtimal değişmez ama herzaman da bi umut vardır sen yaptır 12. Gün kesinleşir zatenHerkese merhaba,
34 yasindayim ve 2.tup bebek denemesi dun 10.gun kanda beta hcg degeri 0.1 cok moralim bozuldu yari test gunum doktorum yarin kan testi istedi tekrar zaten negatif ..bu degerin artma sansi var mi acaba?
Tamam canım 12.gün tekrar yaptıriyim 2 embriyo konuldu benimde içime ikiz doğuyor inşallah ikiz olurGüzel artmış cnm sen 12. Gün test yap yine doktorlar onu önemsiyor bu arada ikiz bile olabilir yüksek geldi bana gününe göre:)
Teşekkürler canım benim dondurulmuşlarla şans daha fazlaymış her şerde bir hayır vardır canın sağolsunE emiratam hayirli ugurlu olsun isllah saglikla kucaginiza alirsiniz napalim dondurulmuslarim var artik onlarla sansimi deneyecegimminikgelin dedigi gibi her zaman umut vardir
Benim arkadaşımın 8. Gün değeri 50 idi ve ikizdi senin ondan bile yüksek inş ikizdir bu eziyete ikiz yakışır hepimizeTamam canım 12.gün tekrar yaptıriyim 2 embriyo konuldu benimde içime ikiz doğuyor inşallah ikiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?