2016 Aralik tup bebek

@hisira NeOlurBiSabah kizlaar tebrik ederimm hayirli olsunn cok seviniyorum boyle pozitif haberler duyunca :) allahimm bu gruptaki butun arkadaslarima nasip et aminnnnn :)

canlarım sağolsun allah razı olsun. hepinize çok çok dua ediyorum emin olun. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. E emiratam kız seninki ikiz bence iki koyulduysa birde. benm 11. gün 99 çıktı bak senin 8 ünde 96ymış. ayyy ikizde ayrı güzel valla maşallahh

Herkese merhaba,
34 yasindayim ve 2.tup bebek denemesi dun 10.gun kanda beta hcg degeri 0.1 cok moralim bozuldu yari test gunum doktorum yarin kan testi istedi tekrar zaten negatif ..bu degerin artma sansi var mi acaba?
canm artar mı bilmiyorum ama işallah mucizen gerçekleşir işallah artar. rabbim seni daha çok bekletmesin kucağına vıyak vıyak ağlayan bebişlerin olsun

NeOlurBiSabah canim isllah bakalim baska topiklerde artan gordum ama tabiki kismet belkide boyle olmasi hayirlidir.ilk denememde pozitifti ama sonra dusukle sonuclandi.Hersey kismet...

Canim sen hem progestron igne hem de crionne jel mi kullaniyorsin
Evet CNm gunde bir defa jel bir defa igne ikisi de farklı ise yarıyormuş benim daha once düşugum
Vs de yok ama prosodur butun hastalara tedavi sekli genelde boyle umut tup bebekte
Bende bugün transfer oldum inşallah hepimizinki tutar donmuşlarla yaptırdım 4tanesini çözdük hepside iyi dedi 4 tanesinide koydumu bilmiyorum dua edin lütfen bebişlerimiz tutunsun
Hadi hayırlısı olsun 4 tane koyulması baya çokmus ya hepsi tutarsa :)
aldım canm çok şükürrrr pozitif vallaa bu ay hepimize uğurlu geldi. bhcg 99

rabbim burdaki tüm dostlarıma nasip etsin işallahhhh
Yaaa süpersiniz kizlaaaaar darısı bize ins bugun 2. Gun bitti kaldı 10
Gun
Kızlar transferin 6. Günü beta hcg 29,transferin 8.günü 96 nasıl sizce testi tekrarlamalımıyım iyi katlanmışmı heyecan yaptım
Cok iyi cnm iki katini gecmis bile :) hadi hayirli uğurlu
Olsun Yaa bize dua edin ne olur

İ

ikiside farklı işe yarıyor cnm progestan ya fitil gibi veriyorlar yada iğnesini crinone jelde mutlaka veriyorlar
Nasıl farkli işe yarıyor 3ude progesteron hormonunun artip tutunmasıni sağlamiyor mu.bna geçen sadece jeli vermişti oyuzden sordum aslında

Nasıl farkli işe yarıyor 3ude progesteron hormonunun artip tutunmasıni sağlamiyor mu.bna geçen sadece jeli vermişti oyuzden sordum aslında
O sekilde söylediler bana ama Aslı'nda ikiside dusuk önleyici diye biliyirum biri igne biri jel olarak kullanıyorum ben

Kizlar ayin 13unde transfer yapildi. 2 tane blasto. O gunu sayip mi 12 sayiyorsunuz test icin. Test gunu pazara geliyor 10. gun test yaptirsam yanlis mi cikar acaba ???

Herkese merhaba,
34 yasindayim ve 2.tup bebek denemesi dun 10.gun kanda beta hcg degeri 0.1 cok moralim bozuldu yari test gunum doktorum yarin kan testi istedi tekrar zaten negatif ..bu degerin artma sansi var mi acaba?
Ins bir dahaki sefere cnm uzulme nolur

Cnm ben hem progestan igne hemde crione 8 jel kullaniyorum sabah aksamm

Alllllahhhhhh yarin kan mi aldiriyim yani
Canım bence acele etme ben 7 gün idrar testi yaptım negatif cikti bence günün bekle ben moralin çok bozuldu ama yine de umut var pazartesi test günüm kan vercem bakalım hayırlısı inş bebislerim benimledir ve çok az kişide oyle o kadar erken belli oluyormuş ...

Kizlar ayin 13unde transfer yapildi. 2 tane blasto. O gunu sayip mi 12 sayiyorsunuz test icin. Test gunu pazara geliyor 10. gun test yaptirsam yanlis mi cikar acaba ???
Transfer günü sayılmıyor yüksek ihtimalle yanlış çıkmaz zaten blastlar için 10.gun istiyor bazı merkezler.hayirli olsun inşallah amin

Evet anliyorum canim.. Bana hsg yapildi sonrasinda histereskopi yapildi rahimde yapisiklik varmis onu temizlediler..

Erken yapınca negatif olunca test gününü beklemek daha zor en iyisi 10. Güne kdr sabretmek umarım bende bi anlık şeytana uyup erken test yapmam:)gecen seferde ağzım yandı yapmam dedim ama çokta güvenmiyom kendime

Ben bekliyorum pazartesi ne kaldı yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…