- 4 Temmuz 2009
- 1.207
- 855
- 648
- 43
Ah cnm ah sorma bende 7 tane iciyordum yumurtalar toplanana kadar toplandiktan sonra 2 pakete cikarttim transfer icin 1 pakete dusurdumm transferden sonra dusurmeyi dusunuyorum ama nasil bilmiyorummmNasıl kurtulacaz bu illetten arkadaşlar ya günde 1 paket içiyordum 3,4 e zor düşürdüm sonuç pozitif çok huzursuzum bırakıcam inşallah
Transferin ilk 3 günü çok önemli canım ben 2 tane 3 taneye düşürdüm uyu sürekli yat aklına getirme facebookta Sigarayı bırakma grubu var ona üye ol iyi geliyorAh cnm ah sorma bende 7 tane iciyordum yumurtalar toplanana kadar toplandiktan sonra 2 pakete cikarttim transfer icin 1 pakete dusurdumm transferden sonra dusurmeyi dusunuyorum ama nasil bilmiyorummm
Oof yaa cok iciyormussun canim 11 yil oldu benim sigarayi birakali kolay degil biliyorum ama 1 kere birakildiginda kesinlikle bir daha agzimiza almamiz lazim ilk 3 ay onemli sonra insaallah kolaylasir...Ah cnm ah sorma bende 7 tane iciyordum yumurtalar toplanana kadar toplandiktan sonra 2 pakete cikarttim transfer icin 1 pakete dusurdumm transferden sonra dusurmeyi dusunuyorum ama nasil bilmiyorummm
Bende hydrocortizon kullaniyorum bobrek ustu bezim calismiyor... Sen ne icin kullaniyorsun acaba? Ay ben tuzsuz yapamiyoruz vucudum resmen istiyor yemesem cok kotu oluyorum tansyonum cok dusuyor yataklik oluyorum...Birde kortizon kullaniyorum prednol yag tuz seker ve hamur yasak cekirdeklede oyalanamiyorumm nasil vaz gececem bilmiyorummm varmi bir onerinizzz
Belirttim yok bugün öğlen 5 günüm doluyor. Ben 4.günümde bildiğim halde çıkmayanı test yaptım azda olsa moralim bozuldu ama biliyodum çıkmayanı kendime çok kızdım sonra inş olumlu olur sonraİnşallah güzel haberler alırız:)
Sen de hiç belirti var mı?
Bende hydrocortizon kullaniyorum bobrek ustu bezim calismiyor... Sen ne icin kullaniyorsun acaba? Ay ben tuzsuz yapamiyoruz vucudum resmen istiyor yemesem cok kotu oluyorum tansyonum cok dusuyor yataklik oluyorum...
Aa nerde cnm keske yapabilsemm bana atabilirsen ozelden sevinirim cnm yaa cok stres yapiyorum resmen sigaraya dusman oldummm ama yapamiyorummmmTransferin ilk 3 günü çok önemli canım ben 2 tane 3 taneye düşürdüm uyu sürekli yat aklına getirme facebookta Sigarayı bırakma grubu var ona üye ol iyi geliyor
kız çok erken pozitif çıkması imkansız :) moralini bozma daha 1 haftan varBelirttim yok bugün öğlen 5 günüm doluyor. Ben 4.günümde bildiğim halde çıkmayanı test yaptım azda olsa moralim bozuldu ama biliyodum çıkmayanı kendime çok kızdım sonra inş olumlu olur sonra
Erken yaptirma diyor herkes aklim karisti baya. Ama beklemekte cok zor geliyor herhalde tum surecin en zorlu zamani bu beklemekBenim de 14 ü transfer günüm senin çıktığı günün ertesi ben de yapayım haber ver
Yaa doktorunuza sorup sizi yonlendirmesini isteyebilirsiniz benim bi arkadasim hamileyken doktor tavsiyesiyle ilac kulllanip biraktiNasıl kurtulacaz bu illetten arkadaşlar ya günde 1 paket içiyordum 3,4 e zor düşürdüm sonuç pozitif çok huzursuzum bırakıcam inşallah
iyiyim canim. evdeyim yatiyom kalkıyom oturuyom vakit geçirmeye çalışıyorum. belirti diyeceğim pek bisey yok. sen nasılsın sende varmi bi değişiklikB benim bebisim naslsin cnm nasl gidiyor varmi belirtin falan
Bu arada pozitif arkdaslra hayirli olsun sag salim kavusrsnuz insallah bizler icin dua edin lutfeb hamislerin duasi kabul olur ; )
Canim azraas diye bir arkadas var o dewraldi diye hatirliyorumArkadaslar pozitifi alanlari tebrik ediyrm gozunuz aydin:) negatif alanlarsa en kisa zmnda pozitf hbri alirsnz ins hepimiz anne olmayi hakediyirz er yada gec olacak ins. Sayfanin basindaki listeyi kim duzenliyor suan? Guncellemeleri yapsak ya baktgmzda kimler hamile gorebilsek bnm gbi bekleyenlere de moral olur
Sağol cnmKızlar sigara içmeyin amahani kilo çok alırsın rejim yaparken yemek yememek eziye
kız çok erken pozitif çıkması imkansız :) moralini bozma daha 1 haftan var
Yok cnm vermedi selen hanım bana ama sanirim olası bir kanamada onu da vurduruyormuş .Son soru:)) peki Selen hanim pruluton Depot diye bir iğne verdimii haftada 1 kere
Cok guzel cnm Yaa bende tesettürluyum umut tup Bebek cok hassas değl bu konuda ama ben kendim dikkat ettim tabii.. Birde ne opu da NE transferde asla erkek istemiyoruz dedik ve ikisinde de erkek olmadı bu konuda güvenimizi kazandilar gercekten sağolsunlar bayan Oya hanm embriyolog ve Selen Hnm girdi transferime de :)Kizlar merhaba, bugun opu oldum. 9 tane toplandi. Yarin bilgilendirme icin arayacaguz dediler. Hemsireler hasta bakicilar anestezi uzmani hepsi cok iyi davrandi. Ben tesetturluyum, ameliyathaneye giderken esarbimi aldilar ama hastaneye ait bir ortuyle basimi ve kollarimi guzelce kapatarak goturduler. Bu konuda dikkatliyiz, hele ki hastamiz bu konuda hassas ise dahada ozen gosteriyoruz dediler. Bu benim icin onemli bir ayrinti bu konuda da benden arti puan aldilar. Hepinize dua eder, dualarinizi da beklerim.
Yaa acaba ayni hasta bakıcı mı bende uyuz oldum ona sürgü istedik yarım saat yatmam gerekiyordu bir gor zorla verdi nerdeyse kalk tuvalete yap diyecek uyuz olduk.. şişman kısa bir bayan elma yanak o muydu hasta bakıcın cnm bende umuttayım inan sadece o hasta bakıcıyı sevmedim diğer butun çalışanlar cok iyiydi hatta bu yüzden puanlama icin aradılar ertesi gun Nasıl memnun kaldınız mı vs diye oradan puan kirdi söyledim bunu da ..Anestezist de bayan embriyologda ameliyat hemsiresi ve hasta bakicisida hic erkek görmedim ayık olduğum kadarında.
Olabilir canım ben transferdede hastabakıciya gıcik kapmıstımda sesimi çıkarmadım pozitif olup bebegime odaklanmak için. Insallah kimse icin tekrar gerek kalmaz cok zor isler bunlar Rabbim yardimcimız olsun.
Tabii cok cnm Yaa transferden 5 gun knce basladim taaa teste kadar hatta olumlu olursa kalp atışına kadar devam ettirebiliyormus selen hanım progestana yani bu demekte oluyor Kı yaklaşık 30-40 gun vurulacak( bir daha o kisiye vurdurma cnm inan eve gelince gorumceme dedim abla kalcama bak igne yeri varmi vurmadimi yoksa diye igne yeri bile belli degil dedi daha cokmu ignen canim bu arada benim 4 kaldi
Cnm aynen bende onu yazacaktım biri takip etse boyle sahipsiz gibi kaldıkArkadaslar pozitifi alanlari tebrik ediyrm gozunuz aydin:) negatif alanlarsa en kisa zmnda pozitf hbri alirsnz ins hepimiz anne olmayi hakediyirz er yada gec olacak ins. Sayfanin basindaki listeyi kim duzenliyor suan? Guncellemeleri yapsak ya baktgmzda kimler hamile gorebilsek bnm gbi bekleyenlere de moral olur
Yok canim bi belirtim yarin aksam bi kan vericem bakalim ne cikicak aslnda beklemek istiyorum ama esim cok heycanli durmuyo bugunde idrar testi yaptirdi sanki belli belirsiz bi cizgi var gibi iyice telaslandi bende yaptralim dedim hayirlisi artkiyiyim canim. evdeyim yatiyom kalkıyom oturuyom vakit geçirmeye çalışıyorum. belirti diyeceğim pek bisey yok. sen nasılsın sende varmi bi değişiklik
Ayyy ayyy bize de atsaniza testi heyecanlandimmmYok canim bi belirtim yarin aksam bi kan vericem bakalim ne cikicak aslnda beklemek istiyorum ama esim cok heycanli durmuyo bugunde idrar testi yaptirdi sanki belli belirsiz bi cizgi var gibi iyice telaslandi bende yaptralim dedim hayirlisi artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?