2016 Aralik tup bebek

Amaa sen çok erkn bakmışsın:))

Benim jel bir defa cnm ..
Yaa bu arada bugune kadar cok iyiydi bugünkü igne yapan kişiden birazda sanirim korkunç agriyor igne yerim yürüyemiyirim
Ben ilk ignemi bu gun yaptirdim ama igneyi yaptiklarina inanamadimm igneyi gorunce basbas bagiran ben anlamadimm hadi yapin artik dedimm igneyi yapan kisiye bagli cnm ben ona inandimm

aldım canm çok şükürrrr pozitif vallaa bu ay hepimize uğurlu geldi. bhcg 99

rabbim burdaki tüm dostlarıma nasip etsin işallahhhh
99 kere maşaAllah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Cok cok sevindim.
Kizlarrr biseyii merak ettim geneliniz crionne jel mı yoksa progesteron iğnesi mı kullanıyor .Neye göre doktorların tercihi değişiyor acaba
Ben ikisinide kullanıyorum canım galiba standart bu sorunu olana fazlasıni veriyorlar bizim merkezde.
Benim bugün 3. Gün bel ağrım var bide fitil pembe geliyor
Bende ilk üc gun hic geri gelmedi demek ihtiyacim fazlaymış ama merkezde sarı kajve gelmesi normal demislerdi. Insallah seninki tutunmadır canım ya.

Ben ilk ignemi bu gun yaptirdim ama igneyi yaptiklarina inanamadimm igneyi gorunce basbas bagiran ben anlamadimm hadi yapin artik dedimm igneyi yapan kisiye bagli cnm ben ona inandimm
Ya cnm ben 8 gundur vuruluyorum bu iğneyi bu aksam Kı gibi agri olmamisti sonrasında morarma oluyirdu ama iğnede hic hissetmiyordum bile bu aksam yürüyemeden mahfetti kız

Bna ilkinde sadece jel vermişti umuttakii doktorum.

canm acele etme umutsuzluğa asla kapılma. ben 6 aralıkta transfer oldum 13 aralıkta dayanamadım normal gebelik testi yaptım negatif çıktı. ama hiç umutsuzluk yaşamadım daha erken frdim. sonra 15 aralıkta erken gebelik testi yaptım o pozitifti ama çok silikti. sonra 16sınfa bida erken gebelik yaptım biraz daha koyuydu. bugünde kan testinde pozitif sonucu gördüm. her test matkası farklı her kadının idrara geçme süresi farklı. benve sakin ol umudunu asla kaybetme

Benim de dondurulmustuu:)) ama sanırım Selen hanim iğne cem bey jeli tercih ediyor.tespitlerim bu yondeee
Cem beydesin tmm o zaman fark buymus . Igne beni mahfetti transfere kadar 5 gün kullandim transferden sonra selen hanima igneye alternatif yapabilirmiyiz dedim ama kesinlikle kabul etmedi bende güvendigim icin israr etmedim. Ama bu progestan büyük eziyet.

Kizlar merhaba, bugun opu oldum. 9 tane toplandi. Yarin bilgilendirme icin arayacaguz dediler. Hemsireler hasta bakicilar anestezi uzmani hepsi cok iyi davrandi. Ben tesetturluyum, ameliyathaneye giderken esarbimi aldilar ama hastaneye ait bir ortuyle basimi ve kollarimi guzelce kapatarak goturduler. Bu konuda dikkatliyiz, hele ki hastamiz bu konuda hassas ise dahada ozen gosteriyoruz dediler. Bu benim icin onemli bir ayrinti bu konuda da benden arti puan aldilar. Hepinize dua eder, dualarinizi da beklerim.

Hayırlı olsun insallah güzel haberler alırsın yarın. Ben bahçeci umut için aynı seyi söyleyemicem. Bende tesettürluyüm bana hemşire sal getirirsin demişti opudan once ama sonra kabul etmediler başka birseyde vermediler bacaklarımķ örten örtüyle kollarımı kapattım ve koridorda kimse olmaması icin dua ettim şükir ki öyle oldu zaten esimde paravan olmaya calisti. Biz esim ameliyatını orda oldu diye tedaviyi orda tercih ettik ama birdaha gerekirse sırf bu yüzden gitmem diye düşünüyorum.

Kizlar affiniza siginarak soruyorum ameliyata yani transfere hic erkek girmiyomu sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…