Canim yaa cok haklisin senin adina uzuldum. Belkide beni ameliyathaneye gotyren gorevlinin hassasiyetidur bu. Hatta ameliyat masasina yattigimda bile cikarmadi ortuyu. Ben bayildiktan sonra cikarildi. Insaallah hepimiz hamile kalirizda birdaha hic gerek kalmaz bu islemlere.Hayırlı olsun insallah güzel haberler alırsın yarın. Ben bahçeci umut için aynı seyi söyleyemicem. Bende tesettürluyüm bana hemşire sal getirirsin demişti opudan once ama sonra kabul etmediler başka birseyde vermediler bacaklarımķ örten örtüyle kollarımı kapattım ve koridorda kimse olmaması icin dua ettim şükir ki öyle oldu zaten esimde paravan olmaya calisti. Biz esim ameliyatını orda oldu diye tedaviyi orda tercih ettik ama birdaha gerekirse sırf bu yüzden gitmem diye düşünüyorum.
Hayırlısı olsun insallahhKizlar merhaba, bugun opu oldum. 9 tane toplandi. Yarin bilgilendirme icin arayacaguz dediler. Hemsireler hasta bakicilar anestezi uzmani hepsi cok iyi davrandi. Ben tesetturluyum, ameliyathaneye giderken esarbimi aldilar ama hastaneye ait bir ortuyle basimi ve kollarimi guzelce kapatarak goturduler. Bu konuda dikkatliyiz, hele ki hastamiz bu konuda hassas ise dahada ozen gosteriyoruz dediler. Bu benim icin onemli bir ayrinti bu konuda da benden arti puan aldilar. Hepinize dua eder, dualarinizi da beklerim.
Giriyor canim malesef. Benim anestezi uzmani ve kolumdaki ignemi ayarlayan kisi erkekti. Ama bas ucu tarafindaydilar. Diger gorevliler bayandi.Kizlar affiniza siginarak soruyorum ameliyata yani transfere hic erkek girmiyomu sizin?
Yok canım biz de bir tane erkek doktor var hepsi bayan ameliyathanedekilerinKizlar affiniza siginarak soruyorum ameliyata yani transfere hic erkek girmiyomu sizin?
Sagol canim aminn. Hepimize hayirlar nasib etsin MEVLAM(cc)Hayırlısı olsun insallahh
Anladim canim.yumurta toplamada bide bayginiz valla stajerleri bile aliyorlardir diye supheleniyorumGiriyor canim malesef. Benim anestezi uzmani ve kolumdaki ignemi ayarlayan kisi erkekti. Ama bas ucu tarafindaydilar. Diger gorevliler bayandi.
Anestezist de bayan embriyologda ameliyat hemsiresi ve hasta bakicisida hic erkek görmedim ayık olduğum kadarında.Kizlar affiniza siginarak soruyorum ameliyata yani transfere hic erkek girmiyomu sizin?
Olabilir canım ben transferdede hastabakıciya gıcik kapmıstımda sesimi çıkarmadım pozitif olup bebegime odaklanmak için. Insallah kimse icin tekrar gerek kalmaz cok zor isler bunlar Rabbim yardimcimız olsun.Canim yaa cok haklisin senin adina uzuldum. Belkide beni ameliyathaneye gotyren gorevlinin hassasiyetidur bu. Hatta ameliyat masasina yattigimda bile cikarmadi ortuyu. Ben bayildiktan sonra cikarildi. Insaallah hepimiz hamile kalirizda birdaha hic gerek kalmaz bu islemlere.
Evet sabredemiyorum kiAmaa sen çok erkn bakmışsın:))
Benimde icim huzursuzdu ben ictim hatta transfer oldu ama gunde 1 tane iciyorum.normalde 1 paket icerdim simdi 1 e indirdim hic olmasa keske.Arkadaşlar bişey sorcam ya kaç gündür kafama takılıyo kendi kendimi yiyorum yumurta toplama işleminden sonra sigara içen var mı içsek bi sorun olur mu
Banada öyle dedi hemşire yürü dedi evde volta atmaktan başım dönüyor yürümezsen birikir ozaman ilacın faydası olmaz dedi inşşş tutunma be99 kere maşaAllah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Cok cok sevindim.
Ben ikisinide kullanıyorum canım galiba standart bu sorunu olana fazlasıni veriyorlar bizim merkezde.
Bende ilk üc gun hic geri gelmedi demek ihtiyacim fazlaymış ama merkezde sarı kajve gelmesi normal demislerdi. Insallah seninki tutunmadır canım ya.
inş cnm tutunma belirtisidir ama hemşire olur demişdi evde volta atmakdan başım dönüyor99 kere maşaAllah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Cok cok sevindim.
Ben ikisinide kullanıyorum canım galiba standart bu sorunu olana fazlasıni veriyorlar bizim merkezde.
Bende ilk üc gun hic geri gelmedi demek ihtiyacim fazlaymış ama merkezde sarı kajve gelmesi normal demislerdi. Insallah seninki tutunmadır canım ya.
Bende kullanıyorum haftada 1 sende oldumu ben ilk vurdurdum 1 dk sonra öksürme krizi geldi sonra geçti ilk yarım saat ilaç yeri yanıyor sonra geçiyor progestan gibi değil AllahtanSon soru:)) peki Selen hanim pruluton Depot diye bir iğne verdimii haftada 1 kere
Yok canım öksürük olmadı ama birkaç gün kalcamm agrimistiBende kullanıyorum haftada 1 sende oldumu ben ilk vurdurdum 1 dk sonra öksürme krizi geldi sonra geçti ilk yarım saat ilaç yeri yanıyor sonra geçiyor progestan gibi değil Allahtan
Benim de 14 ü transfer günüm senin çıktığı günün ertesi ben de yapayım haber verTransfer 13unde oldu 5.gun embiryosu transfer edildi iki tane.ben evde oyle bir test yapayim dedim 3 gun.belki bi ihtimal cikar dedim ama negatif cikti tabi. Pzrtesi 6gun olmus olacak bi kan aldirsam mi dedim ama emin degilim. Amin insallah herkesin dualarini kabul ederde 2016in en guzel haberlerini aliriz
Slm yeni gördüm benimde 13 transfer olduBenim de 14 ü transfer günüm senin çıktığı günün ertesi ben de yapayım haber ver
İnşallah güzel haberler alırız:)Slm yeni gördüm benimde 13 transfer oldu
Yok cnm 7. Gün erken dahaYani idrarda negatif ise kanda da negatif mi ol oluyor hep ben 7 gün yapmış idim idrar testi ni
Ya cnm ben 8 gundur vuruluyorum bu iğneyi bu aksam Kı gibi agri olmamisti sonrasında morarma oluyirdu ama iğnede hic hissetmiyordum bile bu aksam yürüyemeden mahfetti kız
Ben cnm ama daha sonucunu gormedimm. Icmesen daga iyi olur tabikide ama ben dayanamadim mlsf ictimmArkadaşlar bişey sorcam ya kaç gündür kafama takılıyo kendi kendimi yiyorum yumurta toplama işleminden sonra sigara içen var mı içsek bi sorun olur mu
Nasıl kurtulacaz bu illetten arkadaşlar ya günde 1 paket içiyordum 3,4 e zor düşürdüm sonuç pozitif çok huzursuzum bırakıcam inşallahBen cnm ama daha sonucunu gormedimm. Icmesen daga iyi olur tabikide ama ben dayanamadim mlsf ictimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?