Valla değişiyo cnm ya bazen 1 bazen 2 bazen 7Aynen cnm sen nekadar iciyorsunn
Öyle dediler valla bilmiyorum. Şu erken gebelik testinden yap o zaman haber bekliyorum canımEvet 25 i ve pazara denk geliyor. Ama yarin ya kan testi yaptiricam yada su erken gebelik testiyle deniycem bakalim. Sen 14unde transfer yaptirdiysan nasil 25 dediler ki.transfer gunu sayilmiyormus sanirim
Hangi merkezde yaptirdin canim? İnsaallah ogluna kardes olur canim...Canım ben 2013 İstanbul'da denedim ilk denemede bir oğlum var .2dondulmus embriyo var onu yazın Türkiye'de olduğumda denemek istiyorum
Canım seninde ocakta sınavın var bebiş leri bize yardım etse bari bende hiç çalışmadım aslında güzel fırsatArkadaslar ne olursa olsun pozitif olun öncelikle kendiniz için. Cok zor yipratıcı bir süreç, bazen vakit gecmiyo bazen hiç bitmeyecek gibi geliyor ama Allahin izniyle geciyor. Biz elimizden gelenin en iyisini yaptıktan sonra takdir Allaha kaliyor. Yok leke geldi yok belirtim yok uzmeyin kendinizi hersey olacagına varırken biz sadece kendimizi tüketiyoruz. Hepiniz duamdasinız insallah hepimiz için cok guzel olacak. Hepinizi kucaklıyorum icimden geldi
Yok cnm vermedi selen hanım bana ama sanirim olası bir kanamada onu da vurduruyormuş .
Cok guzel cnm Yaa bende tesettürluyum umut tup Bebek cok hassas değl bu konuda ama ben kendim dikkat ettim tabii.. Birde ne opu da NE transferde asla erkek istemiyoruz dedik ve ikisinde de erkek olmadı bu konuda güvenimizi kazandilar gercekten sağolsunlar bayan Oya hanm embriyolog ve Selen Hnm girdi transferime de :)
Yaa acaba ayni hasta bakıcı mı bende uyuz oldum ona sürgü istedik yarım saat yatmam gerekiyordu bir gor zorla verdi nerdeyse kalk tuvalete yap diyecek uyuz olduk.. şişman kısa bir bayan elma yanak o muydu hasta bakıcın cnm bende umuttayım inan sadece o hasta bakıcıyı sevmedim diğer butun çalışanlar cok iyiydi hatta bu yüzden puanlama icin aradılar ertesi gun Nasıl memnun kaldınız mı vs diye oradan puan kirdi söyledim bunu da ..
Tabii cok cnm Yaa transferden 5 gun knce basladim taaa teste kadar hatta olumlu olursa kalp atışına kadar devam ettirebiliyormus selen hanım progestana yani bu demekte oluyor Kı yaklaşık 30-40 gun vurulacakcok rahattım hatta hep aynı yere gidiyorum hissetmiyordum bile takı dun aksama kadar
Cnm aynen bende onu yazacaktım biri takip etse boyle sahipsiz gibi kaldıkazrass cnm sen alacaktın listeyi sanki ?
Evet kullanıyorum ama jel pıhtısı gibi değil idi sanki yaa yavrucaklar düştü gitti yaa ....
beni çok rahatlattın allah razı olsun yatmak bi işe yaramıyor yani rabbim istedikten sonra oluyor rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahcanm ben 15 dk sonra kalktım lavaboya sonrada bi saat yattım sonra yaklaşık bi saatlik mesafe geldim arabayla. artı 6. kat evim ve asansör yok. çıktım. akşam üstü iğneye gittim yine indim çıktım. 2 gün kendimi yormadan mutfağımı topladım yemek yaptım 3 gün evi bile süpürdüm hani dip köşe değil ama üstten üstten. yani azar azar yattım azar azar gezindim iş gördüm. 6. gün işe başladım ortaokulda çalışıyorum gayet yoğun bi temposu var. ağır kaldırmadım kendimi üzmedim yormadım ama her işi de yaptım. eve geldim yemek yaptım ütü yaptım çamaşır bile astım. makineden 3 4 parça parça gittim geldim astım. şimdi hamileyim çok şükür. demem o ki korkma. kendini asla yorma ama öyle tamamende hareketsiz kalma.iki şey yap yarım saat dinlen sonra devam et. öyle öyle geçiyor zaman. rabbim gönlüne göre versin. sıkı sıkı tutunsun bebiklerin sana
Kızlar ben ikikere düşük yaptım önce inanılmaz bi ağrı sonra yoğun kanama ve bebek düşerken zaten yırtıyosun ağrıdan öyle sadece pıhtıyla olmuyor için rahat olsun o bebek değil zaten çok küçük garip bişey ne kan pıhtısı ne et parçasına benziyorcanım düşükte kanama pıhtı şeklinde olmaz devamı gelir...kanaman şiddetli olur üstelik agrında olur...jel kullanıyorsan o tahriş yapıyormus kan pıhtısı gelen çok kişi gördüm...korkulacak birşey yok...ayrıca şakır şakır kanaması olup hamile olanlar da var unutmayalım....devam ederse doktorunu ara....etmez ise yarın kanını ver kuzum
RABBIM hayirla guzel sonuclandirsin insaallah. ALLAH yardimcin olsun canim..Merhaba kızlar bugün saat 1 de benim dondurulmus 2 tane yumosumun transferi var teheccude kalktim hepimize dua ettim siz de dualarinizda bana da yer verin Allah isteyen herkesin tez vakitte kucagini doldursun insallah sinavimiz buraya kadardir benim ilk tup bebek denemesinden bir oglum ona kardes istiyoruz cok heycanliyim inşallah baska bir tedaviye gerek kalmadan Rabbim nasip eder hepinizi opuyorum
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş isteyen herkeseMerhaba kızlar bugün saat 1 de benim dondurulmus 2 tane yumosumun transferi var teheccude kalktim hepimize dua ettim siz de dualarinizda bana da yer verin Allah isteyen herkesin tez vakitte kucagini doldursun insallah sinavimiz buraya kadardir benim ilk tup bebek denemesinden bir oglum ona kardes istiyoruz cok heycanliyim inşallah baska bir tedaviye gerek kalmadan Rabbim nasip eder hepinizi opuyorum
bırkac kısıye cevap yazacaksan herkesın mesajının aktındakı +coklu alıntıya tıkla cnm. snra mesaj yazma bolumune gelınce coklu alıntıları ekle var ona tıkla , alıntılar eklenıyorKizlar bu coklu alinti ne noluyor, nasil yapiliyor. Uzerine tikliyorum ama bi degisiklik vs olmuyo. Bilen biri ogretiversin bu garibana
Hmm. Tamam canim cok sagolbırkac kısıye cevap yazacaksan herkesın mesajının aktındakı +coklu alıntıya tıkla cnm. snra mesaj yazma bolumune gelınce coklu alıntıları ekle var ona tıkla , alıntılar eklenıyor
Amin canim. Hic uzulme, herkesin vucudu farkli farkli insaallah gec de olsa guzel sekilde gelisir yumurtalarin. Mutlu sona hayirlisiyla erisirsin. MEVLAM yardimcin olsun.Günaydın kızlar bugun kontrole geldim 11. Gün iğnemi vurundum yarında vuruncam gecesi çatlama iğnesi olcak yumurtam çok yavaş olgunlaşıyor malesef(( perşembe sabah opu olcak inş rabbim yardımcımız olsun
Korkma canım benimde geç olgunlaştı sonra 29tane yumurta alındı seninde öyle olur inşallahGünaydın kızlar bugun kontrole geldim 11. Gün iğnemi vurundum yarında vuruncam gecesi çatlama iğnesi olcak yumurtam çok yavaş olgunlaşıyor malesef(( perşembe sabah opu olcak inş rabbim yardımcımız olsun
Can'ım ben opudan sonra 5. Gun adet oldum niye olmaması lazım dediler anlamadim ?Ya ben durmadan birşeyler soruyorum ama galiba ben tersine çalışıyorum suan onu farkettim bana toplamadan sonra dediler ki 5 gün sonra lucrin iğne ve cyclo-progynova ya baslayacaksin dediler 10 Gün içerisinde regli olman lazım dediler ama ben ilaç ve iğneyi kullanmaya baslamadan yaklaşık olarak toplamadan 4 5 gün sonra biraz daha şiddetli bi kanama gördüm aradm regli olman imkansız öyle bişey olmaması lazım iğneyle olman lazm dediler yinede her ihtimale karşı e2 istediler yaptm 51 çıktı sonra lucrin igneyi kullanmana gerek yok sadece cyclo yu kullan 26snda ultrason ve e2 yap bize gönder size gün vercez transfer içindediler benim kafam çorba olmuş durumda hiç aranızda böyle bi durum yaşayan oldu mu yoksa ben mi tersim
Hadi şagsalim al bebislerine oğluna kardes gelsin benim de oğluma gelsin kardes cok istiyoruz CNN dua et bize de :)Merhaba kızlar bugün saat 1 de benim dondurulmus 2 tane yumosumun transferi var teheccude kalktim hepimize dua ettim siz de dualarinizda bana da yer verin Allah isteyen herkesin tez vakitte kucagini doldursun insallah sinavimiz buraya kadardir benim ilk tup bebek denemesinden bir oglum ona kardes istiyoruz cok heycanliyim inşallah baska bir tedaviye gerek kalmadan Rabbim nasip eder hepinizi opuyorum
Oh hadi bakalım sonunda belli oldu opu :) taze mi olacak transfer diğer ay mı olacakGünaydın kızlar bugun kontrole geldim 11. Gün iğnemi vurundum yarında vuruncam gecesi çatlama iğnesi olcak yumurtam çok yavaş olgunlaşıyor malesef(( perşembe sabah opu olcak inş rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?