- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
bol bol su iç maydonoz harici yeşillik ye sebze ye...kayısı bagırsakları güzel çalıştırıyor birde acıdayanabilirsen.. ben kabız olmadım...beslenmene dikkat edersen olmaz
Canım bende jel kullanıyorum kabızlık bende de var ilaçlar yapıyo zorlama kendini sakın
sağol canımMaşallah 29 mu olgunmuydu kaçı döllendi cnm
Canim bnm doktorda oyle dedi bircogu oyle diyor ama bazen tutmuyor bn 10.gun oldum sikinti yok yanikızlar merhaba; size bişey sormak istiyorum
ben 08/12/2016 opu oldum,transferim bidahaki ay yapılacak,ama ben hala regl olmadım 3-5 güne olursun demişti doktor ama 11 gün oldu bi sorun varmıdır ki acaba siz ne zaman regl olmuştunuz opudan sonra
Tatlim Rabbim sabir versin en yakin zamnda saglikli bebekler versin insallah aminKızlar kan sonucum 1.7 yani negatif bu saatten sonrada yukselmez hayırlısı çok umutlu idik ilk denememiz idi ama nasip değilmiş nasip den öte yol yok hayırlısı hakkınızı helal edin kızlar çok moral verdiniz saolun bidaha girmem galiba İnşallah Rabbim sizin bebisleriniz e can verir kan verir Allah emanet olun ...
Canim arada 2 gun mu var pekiNeOlurBiSabah canım kan verdin mi? Ben şimdi sonucumu aldım ilk 68.17 idi. Şimdi 92.62 çıkmış. Biraz az yükselmiş bir sıkıntı yoktur di mi?
Benim doktorumda boyle dedi canim 1haftaya olursin die ki dilfeza arkdas 5.gun adet oldu.taze transfer olsaydi opu sonraaisi ilaclar verilevekti dolayisiyla adeti gecktrcektipeki taze transfer olsaydı atıyorum 3. gün embriyosu yada 5 gün embriyosu adet olacaktı o arkadaş o zaman...saçma değilmi öyle olması...belki söktürücü verilmiştir dicem ama o bile 10 günden önce etki etmez ki :S
Kasiklardaki tatli tatli atmalar bebek isareti sanki.bircok kadin boyle diyor bnmde oyleydi.sanki pit pit birsey atiyor gibiydio kasık agrısı ayaga kalkınca bendede oluyor canım..birde sağ kasıgımda bazen tatlı tatlı bazende şiddetli batmalar oluyor...birde sağ gögüs ucumu sanki sıkıyolar iğne batırıyorlar gibi...ama belirtimi yoksa dediğin gibi ilaçların etkisi mi bilemiyorum cnm...hamile kalmadım ki kıyaslıyım
Canm hiç stres yapma ilk hafta benmde hiçbi belirti olmadı. hatta endişelendim nie belim ağrımıo nie midem bulanmıyor falan die. sadece hafif hafif kasık ağrım vardı o. ikinci hafatda hafif geçti göğüslerim şişti sadece, birde 8. gün falan mavi dmarlar belirginleşti. kasıklarımda ara ara hafif ağrılar oluyordu. öyle çok belirtili şeler olmadı yani. onun için aman bu belirtimi bu belirtimi diye strese sokma kendini. sabır sabır ya sabır diyeceksinkizlar transfer sonrasi bugün 5 günün. çok fazla belirti sayılacak biseyim yok. estrofem kullanmaya başladığımdan beri arada mide bulantim oluyo. ayağa birden kalktığımda bazen sağ bazen sol kasığında batma oluyo. çok tuhafim bi diyorum hehh bu belirti oldu bi diyorum yok olmadi. göğüslerinde hassasiyet var ama sis değil. geçen transferimde 1 gün oyle bir sismistiki patlıcak sanmıştım ve pozitifi. bunda öyle bir şişlik olmadi tutmadı diyorum. bu belirsizlik cok kotu yaaa
Canim 5.gun ne demisti pki embryologEvet cnm aynen oyle benimdi Suan o embriyom benimle baaklom umarım hala savaşçıdır tutunmuştur :)
Kızlar bendede dün batma vardı bugünde bel ağrım var hafiften elim ayağım buz ısınmıyor bacaklarımda sıcacıkyerleşmede ateş düşer sonra çıkar canım
Ananas ye 2 dilim falan ertesi gün rahat çıkıyorsunEvet canım jel kullanıyorum.
Birde kabızlık oluştu bende.tedaviden önce çok düzenliydim ama kabızlık için şurup kullandığım halde işe yaramadı
Transferden sonra da böyle olur diye çok korkuyorum
sabretmek çok zor yaa. allah yardımcımız olsun hepimizin. geçen pozitifimde benimde gögsum sismisti bu sefer yok bisey. ister istemez olumsuzluğa yöneliyorum. bilmiyorum artık nasibimizde ne varsa görmez cumartesi gunuCanm hiç stres yapma ilk hafta benmde hiçbi belirti olmadı. hatta endişelendim nie belim ağrımıo nie midem bulanmıyor falan die. sadece hafif hafif kasık ağrım vardı o. ikinci hafatda hafif geçti göğüslerim şişti sadece, birde 8. gün falan mavi dmarlar belirginleşti. kasıklarımda ara ara hafif ağrılar oluyordu. öyle çok belirtili şeler olmadı yani. onun için aman bu belirtimi bu belirtimi diye strese sokma kendini. sabır sabır ya sabır diyeceksin
Bi arkadaş oyle yazmiştı evet ama ben baska bir yerde rastlamadim ki bana transfer gunü dus alabilirsin sadece o bolgeye sıcak su tutma demisti. Ama sen doktorun ne diyorsa onu yap. Dinimiz kolaylik dini sen yeterki kilmak iste.Kizlar bu transferden sonra namaz kilma olayi kafama takiliyo bi arkadasimiz gusul gerektiriyo dedi ama bazi arkdaslarimiz ilk iki gun namazlarini kilmislar nasil oluyor hemen dus almaya izin veriyormu doktorlar ?
Sabah uyanır uyanmaz olmasi lazimdı canım bu yüzden düşüktür. Benim dun 4.günümdü ve gece bel agŕısından uyuyamadım belirtimi bilmiyorum kasık ağrısı zaten transferden iki dakika sonrasından beri var onu saymıyorum bile.Sonucu olumlu olan Arkadaslar benim bugun transferin 4. Günü boyle bariz bir belirti yok arada karın agrisi var dun cok batma oldu ama bugun sanki hic bişeyim yok gibi birde sabah uyanır uyanmaz degilde simdi Ateş'imi ölctum 35.5 cikti yüksek degil hamile kalınca Ateş yüksek oluyor us henuz erken mi acaba Ateş icin ??
Bende 5.günü oldum canım herhalde tum yumurtalar toplanınca sarı cisim kalmadiği için hormon üretilmiyo ve vücut rahimi dışari atiyor. Ama kimi arkadasta 1 gün sonra oldu bunyede bunyeye de değişiklik olabilir. Benimde 27 yunurtam vardı büyük küçük hepsi toplaninca ben ona yordumİğne ile o ilaçtan sonra olursun dediler ben hiçbirşey kullanmiyodum sadece folbiol kullaniyodum bende anlamadım hiçbirşey
Rabbim sabır versin tez vakitte acıni dindirsin inşallah. Üzul ağla içine biriktirme ama kendini yıpratma fazla çunku pes etmek yok yola devam etmek icin gucünu toplamalısın. Duamdasin opuyorumKızlar kan sonucum 1.7 yani negatif bu saatten sonrada yukselmez hayırlısı çok umutlu idik ilk denememiz idi ama nasip değilmiş nasip den öte yol yok hayırlısı hakkınızı helal edin kızlar çok moral verdiniz saolun bidaha girmem galiba İnşallah Rabbim sizin bebisleriniz e can verir kan verir Allah emanet olun ...
arkadasim nasılsın. 5 güne geldi sanırım senin embiyolar cok sukur. peki kac tanesi geldi nezaman genetige gidecekler. ins herşey senin için cok guzel olurCanim 5.gun ne demisti pki embryolog
Bnim 1tanesi icin yarini bkleyelim dedi genetige gidecek ya o yuzden .Rabbime sukurler olsun bn yillardr sagligima cok dikkat ederim sigara alkol kotu beslenme hic yok yasim da 28 yeni bitti.ama yumurtam cok yok.bunu kabullendim artik
umarim guzel Allahim 2 embryoma da can verir hayirlisiyla
Malesef bende o da fayda etmiyor canım ben aslinda hic kabız olmam. Geceden kuru erik ve kuru kayısı koyuyorum suya sabahtan iciyorum sonra şurupta iciyorum ananas yiyorum yesillik yiyorum yürüyüş yapıyorum gunde 3 litreye yakin su iciyorum banamısin demiyor.Ananas ye 2 dilim falan ertesi gün rahat çıkıyorsun
Hayır cnm 5 ile 15 gub arası normal oluyor ama 10 gun sonrası bazı doktorlar söktürücü veriyorkızlar merhaba; size bişey sormak istiyorum
ben 08/12/2016 opu oldum,transferim bidahaki ay yapılacak,ama ben hala regl olmadım 3-5 güne olursun demişti doktor ama 11 gün oldu bi sorun varmıdır ki acaba siz ne zaman regl olmuştunuz opudan sonra
Can'ım ne desem bilemedim ama lutfen toparlayınca kendini yeniden dene olur mu pes etme lutfenKızlar kan sonucum 1.7 yani negatif bu saatten sonrada yukselmez hayırlısı çok umutlu idik ilk denememiz idi ama nasip değilmiş nasip den öte yol yok hayırlısı hakkınızı helal edin kızlar çok moral verdiniz saolun bidaha girmem galiba İnşallah Rabbim sizin bebisleriniz e can verir kan verir Allah emanet olun ...
Evet cnm bende 25 aralıkta oldum ya valla dun bir ara batmalar oldu adet agrisi gibi karnim biyke sanki aşağıya cekiyor ama sabah bir uyandim hic bir belirti yoktu öğlen atesini ölctum düşüktüdilfeza seninle benim aynı gün oldu sanırım trasnfer 25 aralıkta öğreneceksin sende dimi bugün transfer günün saymazsak benim de 4. günüm vucudunda değişimler var mı?
Oyle mı dersin ayyy ins ben simdi yarin sabah erken yataktayken ölçeyim ins :)Cnm bundan sonraki günlerde ölç zaten 8-9. Günde Yükselmeye başlıyor daha erken yükselmez şimdi
Benim de 4. Gun valla görüşlerin gayet normal NE sis ne acı var ilk gub biraz acıdı ama simdi yokkizlar transfer sonrasi bugün 5 günün. çok fazla belirti sayılacak biseyim yok. estrofem kullanmaya başladığımdan beri arada mide bulantim oluyo. ayağa birden kalktığımda bazen sağ bazen sol kasığında batma oluyo. çok tuhafim bi diyorum hehh bu belirti oldu bi diyorum yok olmadi. göğüslerinde hassasiyet var ama sis değil. geçen transferimde 1 gün oyle bir sismistiki patlıcak sanmıştım ve pozitifi. bunda öyle bir şişlik olmadi tutmadı diyorum. bu belirsizlik cok kotu yaaa
Gecmis olsun insallah döllenir saglikli bebisler olurlar.Benimde bugun opu oldu 13 yumurta toplandı bakalım kaçı döllenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?