2016 Aralik tup bebek

kizlar transfer sonrasi bugün 5 günün. çok fazla belirti sayılacak biseyim yok. estrofem kullanmaya başladığımdan beri arada mide bulantim oluyo. ayağa birden kalktığımda bazen sağ bazen sol kasığında batma oluyo. çok tuhafim bi diyorum hehh bu belirti oldu bi diyorum yok olmadi. göğüslerinde hassasiyet var ama sis değil. geçen transferimde 1 gün oyle bir sismistiki patlıcak sanmıştım ve pozitifi. bunda öyle bir şişlik olmadi tutmadı diyorum. bu belirsizlik cok kotu yaaa

bol bol su iç maydonoz harici yeşillik ye sebze ye...kayısı bagırsakları güzel çalıştırıyor birde acı dayanabilirsen.. ben kabız olmadım...beslenmene dikkat edersen olmaz

Deniyelim bakalım inş işe yarar
Canım bende jel kullanıyorum kabızlık bende de var ilaçlar yapıyo zorlama kendini sakın

Zorlamadım hiç canım.çok gazım var ama tuvaletim gelmiyor.

Canim bnm doktorda oyle dedi bircogu oyle diyor ama bazen tutmuyor bn 10.gun oldum sikinti yok yani

T
Tatlim Rabbim sabir versin en yakin zamnda saglikli bebekler versin insallah amin

Benim doktorumda boyle dedi canim 1haftaya olursin die ki dilfeza arkdas 5.gun adet oldu.taze transfer olsaydi opu sonraaisi ilaclar verilevekti dolayisiyla adeti gecktrcekti

Kasiklardaki tatli tatli atmalar bebek isareti sanki.bircok kadin boyle diyor bnmde oyleydi.sanki pit pit birsey atiyor gibiydi

Canm hiç stres yapma ilk hafta benmde hiçbi belirti olmadı. hatta endişelendim nie belim ağrımıo nie midem bulanmıyor falan die. sadece hafif hafif kasık ağrım vardı o. ikinci hafatda hafif geçti göğüslerim şişti sadece, birde 8. gün falan mavi dmarlar belirginleşti. kasıklarımda ara ara hafif ağrılar oluyordu. öyle çok belirtili şeler olmadı yani. onun için aman bu belirtimi bu belirtimi diye strese sokma kendini. sabır sabır ya sabır diyeceksin

Evet cnm aynen oyle benimdi Suan o embriyom benimle baaklom umarım hala savaşçıdır tutunmuştur :)
Canim 5.gun ne demisti pki embryolog
Bnim 1tanesi icin yarini bkleyelim dedi genetige gidecek ya o yuzden .Rabbime sukurler olsun bn yillardr sagligima cok dikkat ederim sigara alkol kotu beslenme hic yok yasim da 28 yeni bitti.ama yumurtam cok yok.bunu kabullendim artik
umarim guzel Allahim 2 embryoma da can verir hayirlisiyla

yerleşmede ateş düşer sonra çıkar canım
Kızlar bendede dün batma vardı bugünde bel ağrım var hafiften elim ayağım buz ısınmıyor bacaklarımda sıcacık dilfeza zaten belirti aramıyorum benim ilkinde daha fazlaydı batma ağrı şimdi yok denilcek kadar hafif Rabbim bizlere bu sefer nasip etsin inş pozitifi görürüz

Ananas ye 2 dilim falan ertesi gün rahat çıkıyorsun

sabretmek çok zor yaa. allah yardımcımız olsun hepimizin. geçen pozitifimde benimde gögsum sismisti bu sefer yok bisey. ister istemez olumsuzluğa yöneliyorum. bilmiyorum artık nasibimizde ne varsa görmez cumartesi gunu

Kizlar bu transferden sonra namaz kilma olayi kafama takiliyo bi arkadasimiz gusul gerektiriyo dedi ama bazi arkdaslarimiz ilk iki gun namazlarini kilmislar nasil oluyor hemen dus almaya izin veriyormu doktorlar ?
Bi arkadaş oyle yazmiştı evet ama ben baska bir yerde rastlamadim ki bana transfer gunü dus alabilirsin sadece o bolgeye sıcak su tutma demisti. Ama sen doktorun ne diyorsa onu yap. Dinimiz kolaylik dini sen yeterki kilmak iste.
Sabah uyanır uyanmaz olmasi lazimdı canım bu yüzden düşüktür. Benim dun 4.günümdü ve gece bel agŕısından uyuyamadım belirtimi bilmiyorum kasık ağrısı zaten transferden iki dakika sonrasından beri var onu saymıyorum bile.
İğne ile o ilaçtan sonra olursun dediler ben hiçbirşey kullanmiyodum sadece folbiol kullaniyodum bende anlamadım hiçbirşey
Bende 5.günü oldum canım herhalde tum yumurtalar toplanınca sarı cisim kalmadiği için hormon üretilmiyo ve vücut rahimi dışari atiyor. Ama kimi arkadasta 1 gün sonra oldu bunyede bunyeye de değişiklik olabilir. Benimde 27 yunurtam vardı büyük küçük hepsi toplaninca ben ona yordum
Rabbim sabır versin tez vakitte acıni dindirsin inşallah. Üzul ağla içine biriktirme ama kendini yıpratma fazla çunku pes etmek yok yola devam etmek icin gucünu toplamalısın. Duamdasin opuyorum

arkadasim nasılsın. 5 güne geldi sanırım senin embiyolar cok sukur. peki kac tanesi geldi nezaman genetige gidecekler. ins herşey senin için cok guzel olur

Ananas ye 2 dilim falan ertesi gün rahat çıkıyorsun
Malesef bende o da fayda etmiyor canım ben aslinda hic kabız olmam. Geceden kuru erik ve kuru kayısı koyuyorum suya sabahtan iciyorum sonra şurupta iciyorum ananas yiyorum yesillik yiyorum yürüyüş yapıyorum gunde 3 litreye yakin su iciyorum banamısin demiyor.

Hayır cnm 5 ile 15 gub arası normal oluyor ama 10 gun sonrası bazı doktorlar söktürücü veriyor
Can'ım ne desem bilemedim ama lutfen toparlayınca kendini yeniden dene olur mu pes etme lutfen
dilfeza seninle benim aynı gün oldu sanırım trasnfer 25 aralıkta öğreneceksin sende dimi bugün transfer günün saymazsak benim de 4. günüm vucudunda değişimler var mı?
Evet cnm bende 25 aralıkta oldum ya valla dun bir ara batmalar oldu adet agrisi gibi karnim biyke sanki aşağıya cekiyor ama sabah bir uyandim hic bir belirti yoktu öğlen atesini ölctum düşüktü ama normalmis henuz erken sanirim 4. Gun bugun daha :) yanlız ben yine feci ishalim dubalac içiyorum o mu yaptı acaba
Cnm bundan sonraki günlerde ölç zaten 8-9. Günde Yükselmeye başlıyor daha erken yükselmez şimdi
Oyle mı dersin ayyy ins ben simdi yarin sabah erken yataktayken ölçeyim ins :)
Benim de 4. Gun valla görüşlerin gayet normal NE sis ne acı var ilk gub biraz acıdı ama simdi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…