2016 Aralik tup bebek

arkadasim nasılsın. 5 güne geldi sanırım senin embiyolar cok sukur. peki kac tanesi geldi nezaman genetige gidecekler. ins herşey senin için cok guzel olur
Canim 2tanesi geldi zaten 3tanesi dollenmisti.7 yumurtanin 4u olgundu 3u dollenmisti.1tanesi icin yarini bekleyelim tum hucreleri disari cikarsin dedi.umarim o da guzel olur.yarin genetik icin ucteti odeyecegim insallah.3haftayi buluyor sonuclarn gelmesi diye okumustum baska topiclerde.esimde ciddi sperm problemi var zaten bnm de yumurta sayim az,, cok sukur elbette Rabbim isterse olur.ama insanin enerjisi dusuyor yine de.Allahim affetsin

Tüp bebekte 2. Deneyimi olana arkadaşlar sorum sizlere....
Tutmadığna dair bi belirti olmuyomu mesela bi kan veya başka bişey yada herşeyarın normalken testte çıkmıyo mu

Benimde bugun opu oldu 13 yumurta toplandı bakalım kaçı döllenecek
Hadi bakalım bol bol sağlıklı embriyolarım olsun Can'ım
Anladim cnm ne guzel tevekkül etmek en guzeli ztn bir yumurta bir sperm degil mi Bebek icin gerekli
Olan ..olacaksa Rabb'im onunla nasip edecek ins :) beni embriyolog arayınca 5. Gun yumurtalar hücre atmadı yarını bekleyeceğiz gelişimleri iicn deyince basımdan kaynar sular akmıştı sonra düşündum Rabb'im bana hayirlisini ver dedim .. yarin ki sonuc olumlu yada olumsuz biliyirum benim icin en hayırlısı dedim ve razı oldun ama cok dua ettim agladım sabaha kadar Sabah aradılar bir tanesi hücrelerini attı cok iyi durumda donduruyoruz diye hayırlısı buymuş dedim cok sevindim :) benim genetiğe gitme gibi bir durum yoktu ztn ilk tup denememiz .. simdi transferimin 4. Günündeyim nasipse Rabb'im onunla verecek insaallah .. Biz tedbirimizi aldık takdir Rabb'imin ..
Amiiin cnm aynen oyle ya bazen bişeyler hissediyorum oluyir sanirim diyirum ama bazende hicc sanki transfer olmamışım gibi hissediyorum üzülüyorum olmadı diue Nasıp göreceğiz 8 gune herseyi :)

Benim test tarihim 29 sizin niye erken

cnm sana ne zamana test günü verdiler?

Bnde 12 gun snra oldm cnm artik stres yapmistim neden olamadm diye gelir bikac gune kafaya takmamaya calis

her süreç ayrı zor canim yaa.allah yardimcin olsun ins sonuç ta güzel gelir ve senin bebegin olurlar.

Kızlar Yaa ben niye ishalim ki acaba ananas bir dilim yedim cok yemedim ama dupalac ictim ondan mı acaba ? Offf sonucu pozitif olup İshak olan olmus muydu dicem saçmalayacak miyim bu bir belirti sayılır mı kafayı mı sıyırdım acaba

Ewt bana da oyle dedi hucresiini disari atmasini bekliyoz dedi
Zaten hep modum dusuk.bir tek ders anlatrken okulda egleniorum onun disinda hep cok mutsuzumm.cok dua ediyorum Rabbim ne yazdi gorecegiz insallah kalbimdekini hayirlisiyla verir bna amin

Yoo 5. Hatta 6. Gub bekledik biz Allah Allah niye senin erken ki ? Ama ben 25 aralık ıdrar testi uapicam bekki orada görürsem beklemem koşarım kana

ben idrar testine güvenmiyorum canım yaa daha önce 2 kere idrarda pozt.görüp kanda yanılttı beni o yüzden direk kan vericem ben...valla benim 24 adet tarihim normalde 25 de kanda çıkar dedi doktorum

Duphalaci kac kasik ictin cnm fazla gelmis olblr brz azalt

ben idrar testine güvenmiyorum canım yaa daha önce 2 kere idrarda pozt.görüp kanda yanılttı beni o yüzden direk kan vericem ben...valla benim 24 adet tarihim normalde 25 de kanda çıkar dedi doktorum
Canim ya genelde idrarda pozitif olunca kanda da cikiyor senin ki cok hayalkirikligi olmistur.insallah bu kez bebisler seninle olur 9ay amin

Belki üşutmedir canim. Duphalac kac ölcek iciyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…