- 27 Kasım 2016
- 579
- 510
- 33
- 46
Hadi hayırlısı canım.. Biz hala bekliyoruz 2 saat oldu cok yogun bugun.. Peki transfer olacakmı bu ay?Günaydın kızlar bugun kontrole geldim 11. Gün iğnemi vurundum yarında vuruncam gecesi çatlama iğnesi olcak yumurtam çok yavaş olgunlaşıyor malesef(( perşembe sabah opu olcak inş rabbim yardımcımız olsun
Evt cnm Ateş ölçerli yanına al gözünü açar açmaz ölç hareket edince yanıltıcı olabilir ateşinAteş ölçme yöntemi yapan var mı kızlar illa Uyanır uyanmaz mı olacak ?
Amin inş cnm hepimizin mutlu sona ulaştırsın rabbimAmin canim. Hic uzulme, herkesin vucudu farkli farkli insaallah gec de olsa guzel sekilde gelisir yumurtalarin. Mutlu sona hayirlisiyla erisirsin. MEVLAM yardimcin olsun.
Can'ım ben opudan sonra 5. Gun adet oldum niye olmaması lazım dediler anlamadim ?
Hadi şagsalim al bebislerine oğluna kardes gelsin benim de oğluma gelsin kardes cok istiyoruz CNN dua et bize de :)
Oh hadi bakalım sonunda belli oldu opu :) taze mi olacak transfer diğer ay mı olacak
Cnm benim ilk tedavimde 22 tane olmuştu 18 tanesi kaliteli döllenmiştiKorkma canım benimde geç olgunlaştı sonra 29tane yumurta alındı seninde öyle olur inşallah
Cok sagol canim Allah razi olsun hepimiz guzel sonuclar aliriz insallahRABBIM hayirla guzel sonuclandirsin insaallah. ALLAH yardimcin olsun canim..
Bende 30 yaşındayım allah büyük hazinesinde çok bizede tattırır anneliği inşallah peki ilkte kalan emrioları neden dondurmadın canımCnm benim ilk tedavimde 22 tane olmuştu 18 tanesi kaliteli döllenmişti
Şimdi doktor 10-15 tane ancak olur dedi hepsi kaliteli olsunda 10 tane olsun .. bakalım perşembe nasıl olcak
İlk tedavimde 28 yaşındaydım şimdi 33 olcam sanırım yaş çok etkiliyor
Amin inş cnm sonuçta 1 embriyo ile hamile kalıyoruz bizim olsun da 1 tane olsun:)Bende 30 yaşındayım allah büyük hazinesinde çok bizede tattırır anneliği inşallah
Evet cnm aynen oyle benimdi Suan o embriyom benimle baaklom umarım hala savaşçıdır tutunmuştur :)dilfeza canim senin miydi 6.gune 1tane sawasci embryosu kalan aklimda oyle bisey kalmis da
İlk gun almayın sonra serbest dediler ama ben almadım iki gun bekledim cnm bilemiyorum o konuyu gusül almak gerekir sanırımKizlar bu transferden sonra namaz kilma olayi kafama takiliyo bi arkadasimiz gusul gerektiriyo dedi ama bazi arkdaslarimiz ilk iki gun namazlarini kilmislar nasil oluyor hemen dus almaya izin veriyormu doktorlar ?
İğne ile o ilaçtan sonra olursun dediler ben hiçbirşey kullanmiyodum sadece folbiol kullaniyodum bende anlamadım hiçbirşeyCan'ım ben opudan sonra 5. Gun adet oldum niye olmaması lazım dediler anlamadim ?
Hadi şagsalim al bebislerine oğluna kardes gelsin benim de oğluma gelsin kardes cok istiyoruz CNN dua et bize de :)
Oh hadi bakalım sonunda belli oldu opu :) taze mi olacak transfer diğer ay mı olacak
Kizlar bu transferden sonra namaz kilma olayi kafama takiliyo bi arkadasimiz gusul gerektiriyo dedi ama bazi arkdaslarimiz ilk iki gun namazlarini kilmislar nasil oluyor hemen dus almaya izin veriyormu doktorlar ?
Kizlar muayene opu ve transfer hic birisi gusulu gerektiren haller degil. O yuzden bu islemden sonra cunup olmuyorsunuz. Gusul almadan Normal namazqbdesti ile ibadetlerinizi yapabilursiniz. Dusa girebilcek zamaniniz geldigiginde de hazir girm8sken gusul alirsiniz. Bu durumumuzda Gusul farzdegildir.İlk gun almayın sonra serbest dediler ama ben almadım iki gun bekledim cnm bilemiyorum o konuyu gusül almak gerekir sanırım
Ateşi ne zaman ne için ölçüyoruz ben niye bilmiyorumEvt cnm Ateş ölçerli yanına al gözünü açar açmaz ölç hareket edince yanıltıcı olabilir ateşin
Amin inş cnm hepimizin mutlu sona ulaştırsın rabbim
Evt cnm bu ay Rahime çizik atıldı tutunmaya yardımcı oluyormuş çok eziyetli bi işlemdi bu ay olsun. İsa'ya yaptırmam o işlemi:)
sabah 6 ile 8 arası uyandıgında yataktan kalkmadan dil altından ölçeceksin canımAteş ölçme yöntemi yapan var mı kızlar illa Uyanır uyanmaz mı olacak ?
Kızlar kan sonucum 1.7 yani negatif bu saatten sonrada yukselmez hayırlısı çok umutlu idik ilk denememiz idi ama nasip değilmiş nasip den öte yol yok hayırlısı hakkınızı helal edin kızlar çok moral verdiniz saolun bidaha girmem galiba İnşallah Rabbim sizin bebisleriniz e can verir kan verir Allah emanet olun ...
kızlar merhaba; size bişey sormak istiyorum
ben 08/12/2016 opu oldum,transferim bidahaki ay yapılacak,ama ben hala regl olmadım 3-5 güne olursun demişti doktor ama 11 gün oldu bi sorun varmıdır ki acaba siz ne zaman regl olmuştunuz opudan sonra
valla bilmiyorum ki canım sonuçta adet yumurtaların çatlamasının dışa atılmasıyla oluyo ya,yumurtalar alınıncada erken olunur heralde diye düşünmüştüm doktorda zaten 4-5 güne olucaksın demişti bi arkadaşımda 5. gün regl olunca bende korkmuştum ama sende tam gününde olmuşsun baksana benimde günüm yarın belki bende güümde olurum ozaman.Tşk ederimopudan sonra bir kaç güne nasıl regl olacakmıssın? zaten tam yumurtama zamanına denk geliyor opu zamanı...yani opudan yaklaşık 14 gün sonra regl olman gerek...benim öyle oldu.sonra adetle başladım ilaçlara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?