2016 Aralik tup bebek

Hadi hayırlısı canım.. Biz hala bekliyoruz 2 saat oldu cok yogun bugun.. Peki transfer olacakmı bu ay?

Ateş ölçme yöntemi yapan var mı kızlar illa Uyanır uyanmaz mı olacak ?
Evt cnm Ateş ölçerli yanına al gözünü açar açmaz ölç hareket edince yanıltıcı olabilir ateşin
Amin canim. Hic uzulme, herkesin vucudu farkli farkli insaallah gec de olsa guzel sekilde gelisir yumurtalarin. Mutlu sona hayirlisiyla erisirsin. MEVLAM yardimcin olsun.
Amin inş cnm hepimizin mutlu sona ulaştırsın rabbim

Evt cnm bu ay Rahime çizik atıldı tutunmaya yardımcı oluyormuş çok eziyetli bi işlemdi bu ay olsun. İsa'ya yaptırmam o işlemi:)

Korkma canım benimde geç olgunlaştı sonra 29tane yumurta alındı seninde öyle olur inşallah
Cnm benim ilk tedavimde 22 tane olmuştu 18 tanesi kaliteli döllenmişti
Şimdi doktor 10-15 tane ancak olur dedi hepsi kaliteli olsunda 10 tane olsun .. bakalım perşembe nasıl olcak
İlk tedavimde 28 yaşındaydım şimdi 33 olcam sanırım yaş çok etkiliyor

Bende 30 yaşındayım allah büyük hazinesinde çok bizede tattırır anneliği inşallah peki ilkte kalan emrioları neden dondurmadın canım

Kizlar bu transferden sonra namaz kilma olayi kafama takiliyo bi arkadasimiz gusul gerektiriyo dedi ama bazi arkdaslarimiz ilk iki gun namazlarini kilmislar nasil oluyor hemen dus almaya izin veriyormu doktorlar ?

Kizlar bu transferden sonra namaz kilma olayi kafama takiliyo bi arkadasimiz gusul gerektiriyo dedi ama bazi arkdaslarimiz ilk iki gun namazlarini kilmislar nasil oluyor hemen dus almaya izin veriyormu doktorlar ?
İlk gun almayın sonra serbest dediler ama ben almadım iki gun bekledim cnm bilemiyorum o konuyu gusül almak gerekir sanırım

Sonucu olumlu olan Arkadaslar benim bugun transferin 4. Günü boyle bariz bir belirti yok arada karın agrisi var dun cok batma oldu ama bugun sanki hic bişeyim yok gibi birde sabah uyanır uyanmaz degilde simdi Ateş'imi ölctum 35.5 cikti yüksek degil hamile kalınca Ateş yüksek oluyor us henuz erken mi acaba Ateş icin ??

İğne ile o ilaçtan sonra olursun dediler ben hiçbirşey kullanmiyodum sadece folbiol kullaniyodum bende anlamadım hiçbirşey

İlk gun almayın sonra serbest dediler ama ben almadım iki gun bekledim cnm bilemiyorum o konuyu gusül almak gerekir sanırım
Kizlar muayene opu ve transfer hic birisi gusulu gerektiren haller degil. O yuzden bu islemden sonra cunup olmuyorsunuz. Gusul almadan Normal namazqbdesti ile ibadetlerinizi yapabilursiniz. Dusa girebilcek zamaniniz geldigiginde de hazir girm8sken gusul alirsiniz. Bu durumumuzda Gusul farzdegildir.
Netten de baktim aynen kopyaliyorum
SORU: Tüp bebek operasyonundan sonra gusül abdesti gerekir mi?
CEVAP:
Tüp bebek operasyonundan sonra gusül abdesti gerekmez.

Ateşi ne zaman ne için ölçüyoruz ben niye bilmiyorum

kızlar merhaba; size bişey sormak istiyorum
ben 08/12/2016 opu oldum,transferim bidahaki ay yapılacak,ama ben hala regl olmadım 3-5 güne olursun demişti doktor ama 11 gün oldu bi sorun varmıdır ki acaba siz ne zaman regl olmuştunuz opudan sonra

Kızlar kan sonucum 1.7 yani negatif bu saatten sonrada yukselmez hayırlısı çok umutlu idik ilk denememiz idi ama nasip değilmiş nasip den öte yol yok hayırlısı hakkınızı helal edin kızlar çok moral verdiniz saolun bidaha girmem galiba İnşallah Rabbim sizin bebisleriniz e can verir kan verir Allah emanet olun ...

canımmmm çok zor biliyorum ama kendine çok yüklenme olur mu...2.denemede olacak inşallahhhh asla pes etme...eğer girmesen bile bebişine kavustugunda bizlerle paylaş lütfen...rabbim hayırlısını ikincide nasip etsin canı gönülden diliyorum bunu...

opudan sonra bir kaç güne nasıl regl olacakmıssın? zaten tam yumurtama zamanına denk geliyor opu zamanı...yani opudan yaklaşık 14 gün sonra regl olman gerek...benim öyle oldu.sonra adetle başladım ilaçlara...

opudan sonra bir kaç güne nasıl regl olacakmıssın? zaten tam yumurtama zamanına denk geliyor opu zamanı...yani opudan yaklaşık 14 gün sonra regl olman gerek...benim öyle oldu.sonra adetle başladım ilaçlara...
valla bilmiyorum ki canım sonuçta adet yumurtaların çatlamasının dışa atılmasıyla oluyo ya,yumurtalar alınıncada erken olunur heralde diye düşünmüştüm doktorda zaten 4-5 güne olucaksın demişti bi arkadaşımda 5. gün regl olunca bende korkmuştum ama sende tam gününde olmuşsun baksana benimde günüm yarın belki bende güümde olurum ozaman.Tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…